Съжалявате ли, че (не)живеете в гр.София?

• 18 743
  • 498
  •   1
Отговори
# 375
Защо не си казвате градовете. Само ние от София си личим като муха  в кисело мляко.

# 376
Защо не си казвате градовете. Само ние от София ки личим като муха  в кисело мляко.

Joy Joy Joy

# 377
Да и от време на време има някой от Варна и Бургас
Наистина ,защо?Като се гордеете с града си и не бихте го напуснали
Според мен тук има много заявили,че не искат да са в София,но наистина много им се иска

# 378
Аааа, аз Хасково го споменах няколко пъти- родена съм тук, живяла съм на няколко други места, по стечение на обстоятелствата, сега отново съм тук, след година-две, не ме притеснява да отида другаде- не страдам от излишни сантименти.

alexina , ако на някого от Павликени, примерно, много му се иска да е в София, какво ще му попречи да отиде? Както и на този от София нищо няма да му попречи, ако иска да живее в Павликени- нали?

# 379
Защо не си казвате градовете. Само ние от София си личим като муха  в кисело мляко.
            Трещ, скъпа, като център на просветата, вие знаете ли къде е роден Алеко Константинов? И кой е, и къде е роден Цветан Радославов  Wink

# 380
            Трещ, скъпа, като център на просветата, вие знаете ли къде е роден Алеко Константинов, и кой е, и къде е роден Цветан Радославов  Wink

Тоя пък кой е. Я кажи едно парче, да се сетя.

# 381

Според мен тук има много заявили,че не искат да са в София,но наистина много им се иска
Аз си мисля, че те си мислят еди как си, но лъжат. Разбира се, аз съм права.

# 382
Трещи, аз изтрещех да знаеш..........
                         "Мила Родино......."

# 383
Дунавска баба, аз защо бях решила, че си от Видин  ooooh!
Свищов е хубав град, такъв го помня, когато ходех при брат ми- водеше ме на студентски купони и ме запознаваше с хубавите си колеги  Blush

# 384
  • София
Не, че нещо, но изречението "Когато София е била село, нашият град е бил центъра на вселената за България" е вече запазен.
Според мен ще има проблем върху авторските права.
Още не са надушили русенци, обяснимо, с тези гатанки от викторина "Минута е много".
Все пак, дори в Свищов, трябва да знаете, че хепи-соца го изпратихме по-живо по-здраво и вече двадесет години се борим с демокрацията.
СЕга можеш да ме докладваш на кварталния ОФ отговорник, той ще ме запише принудително в хор "Планинарска песен" и аз ще трябва всеки уикенд с пионерки и раница да покорявам върхове с песен на уста.

# 385
Azzy, за авторските права, май си права.......... ОФ-то отдавнъ го нема така, че споко.......
          Пионерче съм била, ама до преди 6-7 години Президент немойх стана да знайш,
                 тъй, че и ази от 20 години се боря с демокрацията/тъй де от младежките, студентски години/, панимайш ли.

# 386
  • София
Не съжалявам, че живея в София. Останах тук след студентските си години. Тук намерих професионална реализация и срещнах бъдещия ми съпруг.

Винаги ми е било странно защо теми от този род периодично са на дневен ред и са едни от най-коментираните и с най-много обидни и унизителни епитети. Преди няколко страници едно момиче много умно беше казало, че приличаме на две деца от третия и осмия етаж на един и същи стар панелен блок, които се карат.

Странно, никога не съм срещала нито изтъкващи се софиянци, нито варненци... Явно имам късмет, наистина не познавам такива тесногръди хора. Моят годеник например винаги като го питат от къде е, казва: "Ами от София, ама на баща ми родителите са родом от еди къде си."  Според мен най-интелигентните хора са над тези разделения - било то на религия, политическа принадлежност или роден град.

# 387
Не съжалявам, че живея в София. Останах тук след студентските си години. Тук намерих професионална реализация и срещнах бъдещия ми съпруг.

Винаги ми е било странно защо теми от този род периодично са на дневен ред и са едни от най-коментираните и с най-много обидни и унизителни епитети. Преди няколко страници едно момиче много умно беше казало, че приличаме на две деца от третия и осмия етаж на един и същи стар панелен блок, които се карат.

Странно, никога не съм срещала нито изтъкващи се софиянци, нито варненци... Явно имам късмет, наистина не познавам такива тесногръди хора. Моят годеник например винаги като го питат от къде е, казва: "Ами от София, ама на баща ми родителите са родом от еди къде си."  Според мен най-интелигентните хора са над тези разделения - било то на религия, политическа принадлежност или роден град.

Браво Maidenly,  Peace, дано да се спре този безсмислен спор  Hug

# 388
  • Ямбол
София ми харесваше докато учех там. После обаче срещнах човек, заради когото реших, че си струва да се върна в родния си град - Ямбол. Сега съм омъжена за него и чакаме първото си дете. Не съжалявам. Ще отгледам детето си в слънчев и спокоен град. Имам си и личното пространство, и и не ме вълнува знаят ли ме в града и говорят ли зад гърба ми. А една трета от града сигурно ме познава, най-малкото защото работя в банка. Имам малко приятели - тези, които бяха до мен преди да отида да уча в София все още са ми така близки, тези, които срещнах в студентските си години са ми приятели все още, тези, които открих в Ямбол ще са до мен още много дълги години.
Така че, не съжалявам че живях в София - ако бях останала там сега сигурно щях да бъда щастлива. Не съжалявам и че се върнах в родния си град.

# 389
  • София
HoHoHo - стандарт за "културна столица" е отварянето на Първия Български МакДоналдс!  Shocked Евала! И внимавайте с лошия холестерол на характерната ви култура! Обогатявайте си се локално...

Общи условия

Активация на акаунт