имунизационен паспорт в София от къде се купува

• 6 153
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, имам въпрос този имунизационен паспорт за дете - къде в центъра има книжарница, за да го купя?
Много благодаря.

# 1
В книжарниците към ДКЦ-тата и около тях, Офис 1.

# 2
Във всяка една книжарница го продават!

# 3
здравейте,
вчера търсих в поне 10 книжарници и не е вярно, че се намира така лесно, на някои места дори не бяха чували за такъв паспорт.
накрая намерих в една малка книжарница, която се намира почти на ъгъла на ул. Петър Берон и Раковски (на 10-ина метра по П. Берон, посока НДК, от ляво).
ако ви е удобно - там със сигурност ще намерите.
поздрави!

# 4
..както и във всяка книжарница в ДКЦ-тата.....също и здравно-профилактичната карта.

# 5
  • Beyond the Frontiers
Ако е за записването в ДЗ не ви трябва.
Ваксините се описват в здравния картон на детето и в здравната карта, подпис, печат от личен лекар - абсолютно достатъчно.

# 6
и ние обиколихме  доста книжарници из София, на Славейков в един от безистените продават. След като ги намерихме личната ни лекарка отказа да ги попълни,т.к. имала програма на PC и издавала документа и нямало сила която да я накара да пише на ръка. В крайна сметка закачихме ги с телбод към картата и паспорта и ги предадохме

# 7
  • София
Аз си го купих от  кварталната книжарничка, когато ми трябваше....според мен почти във всяка ще има.

# 8
Благодаря ви за отговорите. Намерих и аз след лутане няколко дни.
ОПЛ попълни и вече сме подали документи в градината.

До Докторската градина има малка книжарница и там намерихме и здравна карта, която също се изисква.

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт