Отговори
# 345
Честит рожден ден на Константин! Пожелавам му весело и безгрижно детство и  много здраве! nbirthday
Жени, честит празник  bouquet

# 346
Нинка, Галя, мамамецана, благодаря и на вас!

Jenist, честит първи рожден ден на порасналия Константин! Той беше сред първите ни "единични" юнчета и като вчера помня вълнението ... Жив и здрав да ти е!

С Алекс днес голямо забавление имахме ... Купихме му няколко нови тоалета и решихме да си спретнем малко ревю в къщи. Да, ама моделът не беше на същото мнение - пускаме камерата да го снимаме да ходи, а той замръзва или почва да се смее. Пускаме фотоапарата за снимки и той тръгва да крачи  ooooh!... В резултат - всички снимки размазани, а на клипчетата - Алекс стои като забит пирон в кисело мляко.  Laughing Уж аз съм рак, а и у него много рачешко - все на терсене ...
И малко да се оплача - мъка стана храненето. Не защото не му се яде или се дави - има си апетит, всичко си дъвче, иска си, услажда му се. Просто не иска да седи мирен повече от минута-две. Иска да се оглежда навсякъде, да перка лъжицата, да бърка в купичката и после да стиска в шепата храната и да я маже по табличката, да се измъква от столчето/количката и да се изправя ... Някой има ли подобен проблем? Как се справяте?
Хахаха, току-що напарви любимият си номер - спира телевизора от копчето и изчезва, при това перчемът му се наелектризира като на таралежче (а татко му трябва да става, за да си пусне ТВ пак).  hahaha

# 347
Oх, Аморе ние отдавна изобщо не се спираме да ядем и постоянно трябва да я гоня из целия апартамент за да лапне няколко лъжички. Crazy Преди като не иска нещо изобщо не си отваряше устата, а сега казва ам-ам, иска го, лапва и веднага го изплюва. Sick Ако много е изгладняла самичка идва при мен за да си лапне нещо, но междувременно не спира и за секунда да обикаля. Та общо взето храненето протича по този начин, ние седим на масата, а тя обикаля навсякъде като й омръзне започва да крещи да я взема, вдигаме я на масата хапне две лъжички и хоп пак иска да слиза и обикаля. ooooh!
Снимките и на нас не ни се отдават Mr. Green, защото или е сърдита и врещи, защото аз съм се отдалечила на повече от един сантиметър от нея или пък не се спира и все стават размазани, а да я хвана усмихната е рядко явление.
А телевизора на татко в кухнята редовно го спира, добре че в хола няма отпред копче. Mr. Green
За млякото отдавна давам кисело с лъжичка, а адапте така и не кусна, прясно мляко също не иска, нито пък сокче. Цитруси без киви също отдавна давам по малко. Ягодки й давах наскоро, но само първия път яде и то доста, а в следващите дни изобщо не искаше.
Jenist, честит първи рожден ден на Константин! Hug

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 22:07 от vanny_

# 348
Здравейте!

Минавам набързо и виждам, че много от юнчетата вече са проходили! Браво! Стефан още го мързи - засега само по мебелите, и пълзи за по-бързо...

За яденето коментирате - той ако не яде сам, не иска въобще да яде. Затова му режа краставици, или му давам коричка хляб, да си ги държи и да си яде, а пък аз му давам с лъжицата. Иначе ако понякога му направя пиле с картофи без сос, му давам парченцата сам да си ги яде, и така му е интересно. Цитруси яде отдавна. Фрешове съм чела че не е хубаво да се дават неразредени, тк са много силни и съдържат много фруктоза, която не е полезна за зъбите. Тъй като за една чаша портокалов фреш са нужни 2-3 портокала, съм склонна да вярвам, че има нещо вярно в това - затова си яде портокали направо Simple Smile. Иначе фрешовете може да се разреждат с вода, де...Те са си полезни.

И един въпрос от мен - моля препоръчайте ми столче за кола (до 100/тина лв), и кошара, която да можем да купим онлайн, че да имаме като се приберем в БГ за лятото. Мерси!

# 349
  • В Европа!!!
Да е жив и здрав Константин и да му е честит първия рожден ден   bouquet !!!
За храненето и ние сме на никъде-и без това си е злояд а сега откакто проходи само обикаля из апартамента и само нещо за гризкане може да го излъже  ooooh!.И си маже здраво юнакът храната по главата по дрехите че идва и на нас да ни бута в устите  Joy.Абе купон си прави  Rolling Eyes.А иначе аз си му давам кисело мляко от 8 месец и си го хапва с удоволствие,прясно мляко само на кремче е ял и си пие все още АМ вечер преди лягане ако не се е нахранил добре и два пъти посред нощите  ooooh!.Сокчета му давам от портокал и ябълка но разредени с вода-понякога ги пие  Thinking.

# 350
Честит Първи рожден ден на Марти! Да расте здраво, силно и умно детенце, да радва мама, татко и Габи, да е леко палав и повечко послушен, да получи големи подаръци днес и най-красивата и вкусна торта!

# 351
Петя, да ти е жив и здрав рожденика! Да ви радва много и да сте щастливи! Весел празник!   bouquet  Hug

# 352
  • В Европа!!!
Петя да ти е здрав и пъргав рожденника   bouquet.Честит първи юнски рожден ден на Марти  Hug !!!

# 353
Петя,честит празник!Да ти е жив и здрав Марти!Честит първи рожден ден,пожелавам му щастливо детство. nbirthday

# 354
   За добро утро да ви почерпя по едно мартини .Нашето тати е рожденик днес.Дано е жив и здрав и все така да се грижи за нас  Heart Eyes и след 2-3 години да подари на Йоана едно братче или сестриче  Mr. Green
  Честита годинка на Марти на Петя  nbirthday
  С наближаването на рождените дни на децата,няма как да не замисляме за връщането на работа  Sad В тази връзка имам следните въпросчета :
1.Кога мислите да започнете работа?
2.Доволни ли сте от старата си работа или ще търсите нова?
3.Кой ще гледа детето?Мислите ли да го давате на детска ясла?

Ето и моите отговори:
1.Ще се върна на работа след навършване на годинката,но има да ползвам доста стара отпуска,така че няма да е по-рано от октомври  newsm78
2.Винаги има какво да се желае  Money,но в тази криза и с малко дете не ми се правят експерименти  Naughty
З.Майка ми се е врекла да гледа Йоана до 3 години,защото се пенсионира рано и дано си удържи на думата   Praynig
                   Слънчев и усмихнат ден на всички   1swing

# 355
Петя, честит рожден ден на малкото ти момченце   bouquet да ви е живо и здраво и много да ви радва, весел празник   bouquet  Hug

# 356
Петя честит първи рожден ден на малкия мъж Марти!Най-щастливото детство му пожелавам и много да ви радва за напред!Весел празник на всички ви! Tada newsm59  party041

Честит рожден ден на патерици и на Константин! nbirthday newsm67

Лейла да ти е жив и здрав мъжа и много да се обичате!А за второ бебче щом имате желание всичко е възможно newsm10

Bella снимките са станали чудесни smile3501

За прохождането Кати вече върви около масичката и др.мебели днес се престраши да се пусне но залитна и падна малко се стресна но предполагам че няма да спре с опитите докато не почне сама да ходи.
За яденето незнам какво да кажа до преди една седмица си хапваше много добре без проблеми но сега всеедно е друго дете дърпа се,пищи неиска и да куса. ooooh!Ако успея да я излъжа хапва две три лъжички и пак рев направо в чудо се виждам но това се отнася само за манджата ако и дам сладко кремче или плодово пюре ще си разчекне устата да лапа smile3511
Дано да е от зъбите които вади и да е за кратко че иначе незнам. smile3538

# 357
Пете , честит ти рожденник , желая му да е жив , здрав и много да ви радва . Прекрасно празненство ви пожелавам   bouquet  bouquet Hug

Юли пак е пред бронхит, пак на АБ , незнам вече , педи каза че трябва да сменим климата  Tired Confused А и рожденния ден наближава , май ще се разминем с тържеството , ако не се оправи , така исках да го отпразнуваме и ме беше страх да не се разболее ... ето че каквото си помисля и става ...  ooooh! Tired Айде поне се оплаках  Tired

# 358
Пета честит рожден ден на Марти да е жив и здрав, да ви радва много и да бъде винаги така лъчезарен   bouquet
Чакам снимки с нетърпение и ми е любопитно какво си измайсторила този път  Hug
Минди на какъв АБ сте? Аз съм много доволна от Панцефа два пъти до сега го е пил и двата пъти много бързо се оправи  Peace
А за климата ние го сменихме и там се разболяхме  #Cussing out
Лейла да ти е жив и здрав мъжа и много да ви слуша   bouquet
1.Кога мислите да започнете работа? - Когато Гого направи 2 одини (надявам се
2.Доволни ли сте от старата си работа или ще търсите нова? -Ще търся нова
3.Кой ще гледа детето?Мислите ли да го давате на детска ясла?-За сега мисля ясла но има време

# 359
  • Germany
Петя, честит рожден ден на Марти! Да расте здрав и щастлив!
Минди, дано се оправите бързо! Аз на ваше място бих планирала едно ходене до Трявна или Сандански.
Аз 3 дни направо луднах с Бобо, който дигаше по 4 пъти на ден над 39, но мисля, че днес е по добре. Сега само се моля да не е заразил и Брани  Praynig
За анкетата:
На работа ще се връщам най вероятно след година освен, ако не се появи нещо добро като оферта по рано. Ще си търся нова, защото фирмата в която работех е зле и за сега работа за мен там няма. За яслата не знам още. По принцип не съм фен, но ако се наложи ще ходи в частна такава.

Общи условия

Активация на акаунт