Отговори
# 360
  • София
Честит Рожден Ден на Марти! Желая преди всичко здраве и много весели игри!
На работа ще ходя след втората годинка на Моника. Вероятно на нова работа. На този етап за мен е по-важно да е с мен и аз с нея, не ми се изпускат тези моменти. Няма   на кой да разчитам да я гледа, а по принцип съм малко против яслите, та ще видим има време...

# 361
  • До моста на реката
Честит рожден ден не Марти и на Константин,на патерица!!!Да са здрави и много усмихнати дечица!!!
За работата-ще е след навършване на 2 год.,а и сигурно ще е на ново място,че старата с две малки деца не става.
На всички ходещи вече малчугани пожелавам-леко и безаварийно Wink

# 362
  • София
Момичета, трогнахте ме, искрени благодарности  Hug

Ето виртуалната ни почерпка, с която много се гордея  bowuu

# 363
Петя, страхотна е, браво на теб   bouquet

# 364
Петя, страхотна торта, прекрасна! Браво! Сега ще търча из постовете ти да гледам и поръчковата, ако си я снимала. Ставаш истинска професионалистка!  Hug
Лейла, честит ти рожденик!

# 365
  • София
Първо да честитя на мама Жени на патерици по случай първия рожден ден на малкото и съкровище Константин! Помня, че се разплаках, когато се роди. Това се случи веднага след една от срещите ни в хотел Ники.
А сега да честитя и на мама Петя за първия рожден ден на рожбата и Марти, за когото мама се жертва и изкара една не много лека бременност!
Да са много весели и здрави децата ви!

Не съм редовна в нета напоследък и хич не съм в час с темите, които обсъждате. От вчера съм в Троян и днес вече съм по-спокойна, а и наспала се  Laughing Дори и за гъби ходих с татко и съвсем живнах. Набрахме много манатарки, огромни направо (едната е с диаметър 20см), а и други. Вече се сушат едните, другите в тенджерата, а третите в тавата.

Кати не спи от месец и половина. Нощем е направо ад. Вече и с 6-те кърмения през нощта не се успокоява. Постоянно я разнасяме, редуваме се с Жоро по цяла нощ. А тя не плаче, а пищи все едно се е ударила в нещо. Изправя се права в креватчето и се дере. Ако е между нас застава на 4 крака и тръгва на някъде ревяща. От една седмица насам и не яде, не знам до кога ще изкара на кърма и солетки.... Хапва по 5 лъжици пюре само и то в най-добрия случай. В чудо сме се видели.  Ходихме на консултация миналата седмица. Оплаках се на педиатърката. Аз си мислех, че едното зъбче, което аха да избие е кътник (четвърти), то се оказа кучешки. Лекарката ме сюрпрезира, че чакаме не 4 , а 8 зъба и да имаме търпение още два-три месеца
 newsm09 newsm45. Преди три дена и температура вдигна, а и сополи като река тръгнаха, но овладяхме тези неудобства набързо.
Иначе още не ходи сама. Иска да я водя за ръчичка, иначе реве и с друго не иска да се занимава. Още се страхува да се пуска.
Това е засега от мен. Отивам да ям  smile3502

# 366
Лейла, честит празник на мъжа ти! Все така да се обичате и разбирате и да се радвате на още дечица!

Петя, очаквах хубава торта, ама тази направо надмина очакванията ми. Поздравления! Много оригинална, красива, а сигурно и вкусна ... Спирам да я гледам, че днес не съм си взела дозата за сладко и изпадам в абстиненция.  Mr. Green

Явно не само аз имам неволи с храненето, благодаря, че споделихте.
На работа мисля да се връщам след 2 навършени години (имам и много опуска), къде - не знам. Не искам да го давам на ясла, но няма кой да ми го гледа и за ден. Ироничното е, че в момента ми предлагат добре платена работа, но искат да започна до месец-два, на моменти се изкушавам, но само като го погледна, и се разколебавам ...
Viper, искрено ти съчувствам! Глад и жажда по-лесно може да утолиш, и на крак, но безсънието изсмуква всички сили. Надявам се троянският въздух да и повлияе добре и да започне да спи повече нощем (а през деня по колко спи?).

# 367
Анджелина , точно Панацеф взимаме в момента , днес ни беше втори ден на прием , надявам се от утре да е по-добре , засега си кашля здраво , днес даже и Т има . Но предполагам че Т може да е от зъбите , венците му ще се пръснат  ooooh!

Мони , обмисляме го , но нека се стопли хубаво , мислим или към Троян , Котел , Трявна или Смолян , само незнам татито ни как ще се оправи с отпуските  Tired

Вайпъл , ужас , дано бързо излязат зъбите , че да се спре това мъчение  Praynig

Петеее , страхотна торта си спретнала , Марти е щастливец , още веднъж весело изкарване  Hug

По въпросите

1.Кога мислите да започнете работа? -когато стане на 2 години
2.Доволни ли сте от старата си работа или ще търсите нова? -Зависи от кризата
3.Кой ще гледа детето?Мислите ли да го давате на детска ясла?-на ясла не , на градина , майка ми и другата баба ще си поделят гледането  Peace

# 368
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Пак малко позакъсняла, но дано зло забрави пропуснатите от мен...
ЧРД на Косето, чиито рожден ден пропуснах да четитя вчера. Жив и здрав и много, много усмихнат и все така чаровен  bouquet.
ЧРД на Марти, всичко най на цялото семейство, живи, здрави, духовити и усмихнати и поздрави за талантливата му майка за жестоката профешънал торта Hug! (Петя, след тази торта май няма да посмея моята хоум мейд да покажа... Whistling)

Адаш, няма почивка за теб, а уж момичета по- лесно се гледали ooooh! Хайде бързо да минава и това и след годинката да се поуспокои малко момата. Нали казват, че "трудните" бебета после кротки и добри деца ставали Crazy (личния ми опит опровергава този мит обаче)

За млякото - Румката рядко го отказва, понякога и сутрин не го допива, понякога и вечер го бута към края или заспива на шишето, но все още се разтреперва при вида на шишето, което за мен е сигурен признак, че скоро няма да го откаже. За протокола - Ал пи АМ почти до 2 Peace
За работа - не съм мислила, май ще продължа да си снимам и няма да търся работа... Много време мина от последната ми редовна работа и честно казано - трудно ми е да си представя отново графици, смяни и т.н.
За гледането на детето - Ру е записан на ясла, но мисля да го пусна след НГ, но след лятото мога и друго да мисля, та не се заричам Flutter (само не ме линчувайте - в наше село напливът по яслите не е голям, та нямам скруполи по този въпрос)

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 23:46 от Муцуна

# 369
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН И НА МАРТИ!!! Здрави, весели, умни и щастливи да растат! С много късмет и усмивки да посрещат всички предизвикателства!

Ние днес се върнахме от страхотен психически разтоварващ уикенд, и въпреки всички пречки и проблеми по тръгването се върнахме заредени с много положителни емоции, средна купа от състезанието,  усмивки до ушите и малко торбички под очите, но си изкарахме страхотно, с мъжлето бяхме "ергени" /демек без децата/ та се разсеях малко. Напоследък искат само навън и застават на вратата започват да тропат по нея и да плачат докато не ги изкарам, а изкарам ли ги тръгват в различни посоки ...абе поизмориха ме миналата седмица та имах нужда от такова разтоварване.  Crazy
С храненето и ние напоследък имаме малко проблеми, но те идват основно от различните вкусове и претенции на децата, трудно ми е да разбирам винаги кой какво харесва или не и така понякога си хапват добре, на следващото само единият, на последното другия.. Лошото е, че Калоян още ми се буди нощем и докато го чуя и нахраня събужда и брат си  ooooh! Бях принудена да им раздалеча креватчетата, но и така се чуват един - друг... това нощно будене ми идва наистина в повече, добре че татко им основно става нощем, аз вече не ги чувам  Tired

По въпросите :
Ще се върна на работа, когато намеря такава  Whistling
На ясла хич не ми се дават, тази година се класираха, но не ги записах. Все пак догодина ако ми се наложи да работя - ще ги пусна, няма начин!

Приятна вечер на всички и нека слънцето бъде с нас през новата седмица  Grinning

# 370
Честит рожден ден на малката София! Да радва мама Милена! Весел празник!   bouquet

Честито и на Борис на Beatriks!   bouquet

viper, тази Кати ще ти изпие тока, бе! Да й го върнеш като одъртееш Wink

# 371
добро утро отмен и София......да ви почерпя виртуално за рожденния ден......

при нас нищо интересно затова  и не пиша много много...днес чакаме децата с който си играят у нас че вънка много студено.....та купона ще е у нас....големите ще излизаме в събота да се черпим когато баба дойде да гледа София,а в неделя ни чака кръщенка......

благодаря за поздравите на всички който са се сетили за нас......

в събота бяхме на консултация всичко е наред да чукна на дърво.....

честито и на другите празнуващи днес

свършвам че писането е трудно и София все пише по клавиатурата и пиша 2 букви 5 трия  party023 Tada bdbaloni

# 372
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ И БОРИС ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЦА   bouquet
Минди препоръчвам ти Котел нали е и мой роден град там има и какво да се гледа и природонаучния музей ще е интересен за Юли  Peace
И малкия да се оправя бързо както и всички останали болнички  Hug
Петя жалко че си ми далеч иначе щях на теб да си поръчам тортота  Hug

# 373
Жива и здрава да бъде порастналата София! Честит първи рожден ден и на Борис! Щастливо детство им пожелавам и много късмет в живота! Весел празник!
Днес и моята майка има рожден ден! Нека да ми е жива и здрава още поне 50 години. Много ми помага понякога..   party023

# 374
Честит рожден ден на Марти! Желая му да расте здраво, весело и усмихнато детенце и да носи много радост на мама, тати и кака!

А как ми се иска да съм на негово място и да опусташа тортата сам сама...

Честит рожден ден на София и Борис! Желая им весело и безгрижно детство!

Общи условия

Активация на акаунт