Отговори
# 375
  • София
Честит рожден ден на малката София и Борис! Да са живи и здрави!

Благодаря на всички за пожеланията и отзивите!  Hug

Муцуна, утре чакам твоята торта  Wink

viper, а защо не му давате Панадол вечер на това дете? Зъбоникненето е супер болезнено при някои деца и само това помага. Аз знам по Габи, която колко шишета Панадол изпи.......... Но педиатърка от МД ми каза, ако давам по веднъж на 24 часа, мога да давам цяла седмица. Моят опит показа, че за 3-4 дни даване по веднъж или два пъти, възпалението във венеца минава и болките намаляват.  Peace

# 376
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН, МАРТИ, БОРИС И СОФИЯ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАКЛИТЕ СЛЪНЦА И ДА НОСЯТ МНОГО РАДОСТ У ДОМА!
Петя,тортата е шедьовър!

Viper,не ви е лесно,пробвали ли сте с Калмомиле?

Днес мъжа ми чул по радиото че щели да събарят 3 заведения в морската,и има съмнения че едното е това което планирах да отпразнуваме РД на Ема.Днес ще ходя да уточня менюто и ще разбера(затова управителката беше притеснена)

Да се похваля че тази сутрин станахме в 9,30 за пръв път!!!Чувствам се страхотно отпочинала.
Млякото не смятам да го спирам,само да заменя с кисело.

На работа ще се върна живот и здраве на есенна старата работа.Дано приемат Ема на ясла и да не реве Praynig

# 377
Честити рождени дни на Борис, София и дядото на К@К! Здраве и дълъг живот на всички!

# 378
Честит рожден ден на София и Борис   bouquet

Ей, Рая егати късмета, кога ще го бутат, то останаха още няколко дни до РДто ви?

На работа ще се върна като пусна детето на детска градина, а това ще стане на 2г и 8-9 месеца каго стане /при нас няма ясла, а не ми се кара до Дружба, Младост или някъде другаде всеки ден, а пък и няма места така, че...../, е може и по-рано с него да поработвам, но засега мъжа ми се справя и сам  Wink

# 379
  • Germany
Честито на София и Борис! Малко на патерица и на Константин /съжалявам, че съм го пропуснала/! Да са много здрави и усмихнати деца!
Минди, по принцип при дихателни проблеми най удачно е да отидете в Трявна или Сандански. Там въздуха е много подходящ и не случайно има рехабилитационни центрове за деца и възрастни с дих. проблеми. Проблема е, че е хубаво да се стои поне седмица, което ние не успяхме да измислим... Дано скоро се похвалиш, че сте по добре!

# 380
Чести рожден ден на малките ни юнчета , нека да растат здрави и усмихнати    bouquet  bouquet

Moni , anjeelina благодаря  Hug

# 381
Честит първи рожден ден на София и Борис!Да са живи и здрави и много усмихнати деца!  bouquet  bouquet  party041 newsm59 newsm59

Bella честит рожден ден и на вашия бати Виктор!Много успехи в училището и много да помага на мама! nbirthday newsm51

# 382
На патерици да честитя рождения ден на Марти! Да ви е жив и здрав и мнооого да ви радва (Петенце, разби ме с тази торта!!! Уникална е!!! Можеш да правиш много пари от таланта си Simple Smile ) Сега разгледах и другите ти торти в тортената галерия. Шапка ти свалям! А аз не бих могла да разрежа такива шедьоври! Ако направиш курс за майстори-сладкари, аз ще съм първа Simple Smile

Честит рожден ден и на другите прекрасни юнчета, набор 09 Simple Smile Бъдете много щастливи, деца!!!

Днес моите момичета за първи път заспаха чак в 1 следобед. Досега заспиваха най-късно в 12 и се будеха в 2. Мисля, че идва ерата на единия сън през деня. Само се чудя дали за мен няма да е мааалко по-трудно така, защото досега имах две гарантирани почивки Stuck Out Tongue

Вие по колко пъти спите денем вече? И кой още се буди нощем? Ние махнахме нощното хранене, но Сави и Ники мрънкат през нощта по 10-тина пъти и пият мноооого вода (иначе хапват АМ в 22 ч. и заспиват, а следващото хранене е чак сутринта към 9:30).

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 14:49 от KaterinkaM

# 383
  • София
Катенце Heart Eyes

# 384
здравейте момичета,
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на всички пораснали мъници /Константин, Марти, София, Борис/. Да са живи и здрави за радост на родителите си!
Петя, ЖЕСТОКА торта, поздравления, сама ли ги измисляш?!?!?!
по анкетата: на работа съм се върнала вече от 4 месеца, не мисля да я сменям скоро /тази си ми харесва  Laughing /, Даниела засега я гледа жена, планирам да я пращам на ясла или градина на 2 или 3 годишна възраст, но още нищо не съм направила по въпроса  Crazy
да се похваля- от онзи ден насам избиха три горни зъба /двата предни и втори ляв/, дано сега се кротне малко, че имах ужасна седмица- рев, сополи, няма такъв киселец, все едно с оцет я храня  ooooh!
и да се оплача- съседите ни днес си сменят тръбите и спрели водата за целия ден, но не сметнали за необходимо да уведомят останалите жители на входа  #Cussing out направо ме убиха тия хора, толкова ли беше трудно една бележка да напишат, а знаят че има бебета и малки деца........
за храненето- от 01.06. най- накрая ще ни дават ядене от държавната кухня /тази с 30те буркана и 60 капачки  Rolling Eyes /, иначе вземам от ЯН БИБИЯН- Дани повечето работи ги яде, това, което не го иска го ям АЗ  Mr. Green процедирам по следния начин- слагам я на столчето, връзвам лигавника и давам ядене, ако не иска не я насилвам, но и не давам нищо друго, между храненията най- много сокче, ако е горещо и не иска вода.
пожелавам хубав ден на всички, въпреки намръщеното време и отивам да полегна, че последните дни все в 5 ставам за работа и взе да ми идва в повече безсънието!  Hug

# 385
  • София
здравейте момичета,
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на всички пораснали мъници /Константин, Марти, София, Борис/. Да са живи и здрави за радост на родителите си!
Петя, ЖЕСТОКА торта, поздравления, сама ли ги измисляш?!?!?!
благодаря ти! Да, сама си ги измислям. В нета има много торти с влакче, но моята е малко по-различна  Wink Не обичам да копирам никого, държа тортата да бъде в моя стил.  Peace

# 386
  • София
 newsm59 nbirthday newsm67 newsm38 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на София и Борис!!!

Я да попиша отново докато татко разхожда малката из апартамента.
Благодаря ви за отговорите и за съчувствието  Hug Петя, не знаех, че може да се дава по толкова панадол, до сега сме изразходвали едно шише. Мислих си, че не е толкова безобиден. Напоследък само давахме нощем, но само три пъти. Но вече смело ще давам, благодаря ти. А венците са толкова подути!!! Иначе във водичката има халомила ch15, давам дентокинд по 5-6 пъти на ден.
Аморе, през деня спи различно, но обикновено заспива към 12-12.30ч за един час, после към 16.30-17ч за около час и половина. Заспива вечер към 22ч, за кратко  Mr. Green

На работа мисля да се върна след като Кати стане на две години, а може и по-късно. Харесвам работата си, но вече при нас на моето място работи един индивид, който беше шеф на целия ми отдел в централата в Германия, та не ми се вярва да съм на същата длъжност. Но това не е толкова важно, кариера няма да правя, само работа да има.

# 387
  • Once there was a Hushpuppy...
Честити Рождени Дни на София и Борис! Да са живи и здрави и много палави дечица!  bouquet

Минди - дано се оправите бързо и да не е толково страшно.... Hug
Петя - страхотна торта! Тези дни гледах тортите в Лъки и съм очарована - само дето цените не ги пишат. Но, то аз си знам, причината е че са много скъпи.

За спането - по 2 пъти все още. Ама аз съм доволна от това честно казано Laughing
Нощно време - рядко/май като е нервен от венците нещо/ - към 4 и иска да си играеме до към 7-8. И вика и говори - абе, пълен цирк сме. Ние, уж спимееее - чудото е голямо.Седнал и нарежда нещо от неговите си там - таттаата и мемеме Joy и прави цялата "програма", на която сме го научили.

Вода почти не пие. Смесвам соковете и в попарата - така.

За другата анкета

За работата- през Декември ми се обадиха, да ме викат да почвам сега  - този май. Аз отказах, защото няма кой да го гледа. Бабите ни работят.На чужда жена нямам доверие.
На ясла ще го дам - ако ми го приемат през Март догодина.
А, за това къде ще работя - е Божа работа! Може и да не ме искат в старата ми работа, след като отказах....но ще видиме. Аз съм оптимист в това отношение - в края на краищата детето ми е най-важно. И ще търся друга работа, ако не ме върнат. Работа има да работим цял живот - а детето ми е бебе само един път!

# 388
Честит първи рожден ден на София и Борис!Да са живи и здрави и щастливо детство им пожелавам Hug nbirthday

# 389
Здравейте!

Честит първи рожден ден на малките пораснали  съкровища   bouquet  bouquet  bouquet

От доста време не съм писала,опитах да прочета малко назад,но ми е невъзможно да изчета тема и половина Embarassed.Георги иска непрекъснато внимание Simple Smile
Новото при нас е че имаме 4 зъбчета,от няколко дни се задържа прав на крака за малко и иска непрекъснато да го водя за ръчички да ходи.
На 6,05 го кръстихме в черква и вече ми е християнче Laughing

Честито и на всички проходили дечица

По късно ще се включа пак по въпросите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт