Отговори
# 285
Здравейте момичета!
Да честитя на новопроходилите и на месечинките и тук! Hug
Честито ново зъбче на Кати. newsm47 Ние сме само със двечки, но това не пречи да се дерем често и денем и нощем. ooooh!
Напоследък и аз само ви чета набързо от телефона.
Лек и слънчев ден!

# 286
  • Плевен
Бела, по колко Колатра даваш на малкото? Че аз нали си взех от Нова Зеландия, но те са на таблетки във формата на мечета, Андреа си ги хруска, по 3 на ден и давам, а на Преси ги стривам и по 2 на ден, но питам да ми кажеш ти по колко даваш.
Джери беше питала - тези от Нова Зеландия, които взех, са на друга фирма, но излизат доста по-изгодно - 30 лв. за 200 табл.  Peace

Момичета, Франческа повдигна темата и аз съм съгласна с нея! Във ФБ в групата май има и доста непознати имена, а те могат да гледат снимките на децата ни, публикувани там. Моля модераторите на групата да изключат всеки, който не се е представил във Имена и никове, а тези момичета, които не са се представили, а пишат тук, моля да го направят! Мисля, че така е правилно  Peace

# 287
Ааааа, Франческа там пише, а? тука защо ни изостави, ще ме накарате да се регна във Фейсбук  Crossing Arms

Хич нямам време за форума, все сем навън, а като сме вътре гледам да свърша нещо и не стигам до тук  Sad
За Албена да кажа и аз, там сме от 24ти юли до 2ри август, ако има някои по това време да пише на ЛС, извинявайте но забравих другите кога са там  Blush

Честито на всички проходили и новозъбили се   bouquet

# 288
АлиенТа, и аз така - време за форума все не остава (чак и брат ми забеляза  Laughing), а и не бяхме няколко дни в къщи и съвсем занемарих писането ...
На патерици, но от сърце - честито на всички проходили, озъбили се, месечинковци, рожденици и именници!
Грети, Джери, благодаря, че писахте за мен.

При нас нещата са в обичайния за възрастта ритъм  Mr. Green - разходки, хранене, игри, бърборене, щуротии, къпане, кърмене, спане ... Алекс продължава да си е катерач, лошото е, че се научи да си избутва предмети и да се покатерва върху тях, за да достигне каквото си е наумил.  ooooh! Например,  днес събори на пода едната възглавница от дивана, качи се на нея, за да стигне дръжката на вратата - да може да си я отвори ...
Зъби има 7 броя и ги използва ефективно - не само за ядене, но и за хапане. Изразява си обичта към мен по много оригинален начин - дощрапа до мен, гушне ме с една сладка мила усмивка, гризне ме и изчезва веднага. И двата ми крака бяха посинени, само с дънки ходех до вчера. От няколко дни започна да ръфа основно шия, рамене и китки, на места съм като петниста хиена, нямам нужда от татуировки.  Laughing
И още нещо - от днес и аз мога да го причисля към братството на проходилите - повярва ми, че не е страшно.  Wink

Спокойна нощ, утре на всяка една от вас да и се случи поне едно прекрасно нещо, което да я усмихне, и после да го сподели тук!  Hug

# 289
Спокойна нощ, утре на всяка една от вас да и се случи поне едно прекрасно нещо, което да я усмихне, и после да го сподели тук!  Hug

Приемам само "изведнъж" да открият 100 нови детски градини и Петър да е приет на ясла без никакъв проблем Simple Smile

Честити ходещи крачета, Аморе!

Ани, аз трих малко участници  Embarassed и мисля че всички в групата, ако не юнски, поне са майки. Пък ако има някой, за когото съм сгрешила, моля и тук да ме извини.

# 290
Аморе честито и без аварии   bouquet
Аз покрай тая ферма доста хора бях събрала ама вече не играя и снощи изчистих доста хора ако случайно някой забележе че съм го махнала да ме извини и да ми пише  Hug
Днес от сутринта ми е приповдигнато настроението и ми се правят много неща и незнам от къде да започна  Grinning
Пожелавам много усмивки на всички  Hug

# 291
Офф, най-накрая се добрах до форума...

Поли Поли, хиляди благодарности   bouquet Задължена съм ти. Ако не беше ти, кой знае кога щях пак да го видя този форум.

Отивам назад да прочета всичко пропуснато от 1 май досега и почвам да пиша...

# 292
Хайде, здравейте и от мен! Компютърът ми се беше развалил, но вече съм на линия.

Изпуснах първите рождени дни на нашите Юнчета, за което много съжалявам. Пожелавам им весело и безгрижно дтество!

Има и много проходили бебоци - честито и на тях. Да я карат леко и безаварийно!

Муцуна, безкрайно много се радвам за Ру. Аз затова покрай Пирогов не минавам...

Гледам, че сте обсъждали подаръците - ние си имаме всичко от каката като играчки. Нарочно ги купувахме в неутрални цветове, за да се използват и от второто дете. Та изобщо друго освен дрешки не се сещам. Ще черпя идеи от вас.

Идеята на Яя за общия рожден ден много ми допада. В повечето теми и аз съм виждала, че правят подобни общи рождени дни.

За Обзор - направили са страхотни комплекси с всички удобства в тях, All inclusive - човек само пари да има...

За нас какво да кажа...
Елена няма да я пускам на градина през летните месеци, защото ми писна от болести. Тя леко се разминава, бързо се оправя, но Павел... Водихме я Елена на очен лекар. Засега няма проблеми, но е предразположена към късогледство. Очният лекар каза, че с тази хрема и липсата на Т и кашлица, може да става въпрос за алергия или трета сливица и сега ще обикаляме по алерголози, УНГ...

Малкият расте. Много бърбори, но нищо смислено или пък разбираемо. Все още не ходи. Вкъщи, по чорапки, му е по-лесно отколкото с обувките навън.

Ами май това е засега...

# 293
  • София
Привет!
Параноичната майка на Моника я води до педито да и види пъпките дали са варицела  Crazy Добре си е детето, само дето майка и се е поспекла Simple Smile
Ние сме в разгара на организацията на кръщенето на Мо. Хората се оказват повече, отколкото си мислехме- ще бъде лудница  Mr. Green
За Рожденият ден на юнчетата много ми харесва идеята, може и да съм писала това и преди, но да си кажа.
Айде сега няколко въпросчета:
Каква е любимата играчка на детето? (тази, с която най- продължително се заиграва) От два дни си взима от масата Стеримара, сяда на пода, облизва го и пак става да го сложи на масата. Фаворит си остава йониката и, по която може да дрънка доста, а също откри, че ако я удря в пода майка и подскача.[/color]
Какви играчки взимате за разходка? Само един бастун с топка взимаме за сега.
Какъв цвят е косата на Галя Щърбева? (това сериозно-такъв искам  Mr. Green)
Кое е последното нещо ковто е научило детето? Какво казва патето.
Ако правим рожден ден на юнчетата коя е подходяща дата според вас? След 3-ти юни.

# 294
Каква е любимата играчка на детето? (тази, с която най- продължително се заиграва) Музикален телефон
Какви играчки взимате за разходка? нищо
Кое е последното нещо ковто е научило детето? дядя
Ако правим рожден ден на юнчетата коя е подходяща дата според вас? аз съм ПАС Peace

# 295
Поли, радвам се, че най-накрая успя да влезнеш във форума и че отново си тук.  Hug
Geraldine, за анкетата   bouquet

Каква е любимата играчка на детето? (тази, с която най- продължително се заиграва) Различни според това къде играе и по кое време на деня. В креватчето си има любими играчки, който гушка, в кошарата общо взето с всички си играе, навън си има буталка и кола за бутане, но за момента аз съм му най-любимата играчка.

Какви играчки взимате за разходка? Буталка и кола, в която може и да се вози.

Какъв цвят е косата на Галя Щърбева? Нямам идея.

Кое е последното нещо ковто е научило детето? Да показва различни животинки и предмети, както и да показва как правят някой животни, в смисъл какъв звук издават.

Ако правим рожден ден на юнчетата коя е подходяща дата според вас? 1 юни, все пак какво по-хубаво от датата на детския празник, който е и в месеца на юнчетата.

# 296
Amorevole ,Честито ви проходили крачета Hug
За анкетата:
Каква е любимата играчка на детето? (тази, с която най- продължително се заиграва) newsm78Любима точно не защото вече не иска играчки CrazyДистанционното на всякакъв вид техника го влече най-много.
Какви играчки взимате за разходка?Вече никаква предпочита да играе на пързалки пясък и др.
Кое е последното нещо ковто е научило детето?Да се прави на куче,много е смешен Laughing
Ако правим рожден ден на юнчетата коя е подходяща дата според вас?1 юни Hug

# 297
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
На въпроса от анкетата "каква е любимата играчка на дтето ви", мога да отговоря категорично - АЗ, аз съм любимата му играчка Joy hahaha. Толкова съм му любима, че не може да диша, захласнат в рев, когато го пусна на пода или пусна пръстчето, което държи и разхожда из цялата къща... А как само вярвах, че с прохождането ще му стане интересен и останалия свят ooooh!

Да се похваля, че в понеделник махнахме последната превръзка. Сега мажа с мехлем по 2-3 пъти на ден и се моля да не се образуват цикатриски (белези), за да няма клъцни- срежи, но прогнозите са много оптимистични. Още веднъж благодаря за всички стиснати палци и многото пожелания за оздравяването на Ру Peace

Аз съм ЗА всеобщ юнски РД, но не разчитайте на мен за организацията. То какво всъщност би представлявал такъв масов РД? Нещо като среща с торти ли?! newsm78

ЧРД, Сенайде! Щастлива и усмихната бъди Hug!

На всички проходили - Честито и безаварийно! На всички, чиито празници изпуснах - Честито!
Простете, че съм нередовна, но в последните седмици цари хаос (така ли се пише тази дума) в живота, дома и главата ми... Никога не съм била толкова дезориентирана, никога не ми е било толкова шантаво и толкова въпрос на преживяване. Не съм готвила не знам от кога... яхнала съм метлата обаче и чистя и подреждам като все едно ще раждам (а и ми закъснява ooooh!) Много разхвърляни мисли, много неорганизирано ежедневие, много хаос, гриза си ноктите и т.н. Нещо става с мен Crazy

# 298
Много разхвърляни мисли, много неорганизирано ежедневие, много хаос, гриза си ноктите и т.н. Нещо става с мен Crazy

Затова пък новите ти снимки са прелестни!  Hug

Сенайде,   bouquet (да не е без хич)

# 299
Привет на всички!

Aни,коластрата на мен ми е в капсули от желатин и 3-4 пъти на ден по половин,разтварям като яде нещо.
Михайлова Малко организация за предстоящите рожденни дни вече поръчах и тортите и ще се видим.

Каква е любимата играчка на детето?Нямаме точно определена.За сега кара колите на бати и бръмчи.
Какви играчки взимате за разходка? Топка.
Кое е последното нещо ковто е научило детето?На колко си годинки? Показва с пръста и като ,че се опитва да казва дай-дай!
Ако правим рожден ден на юнчетата коя е подходяща дата според вас? То си подсказва -Ден на детето.

Общи условия

Активация на акаунт