АВГУСТинче вече лази, а на мама и е все по-трудно да го пази ... тема № 16

• 24 216
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Честит Рожден Ден Веси!
Да ти е живо и здраво името.
Със здраве го носи,
да не свършва виното и дръзките мечти!

..
кой,кой има рожден ден не разбрах...  Thinkingда не е имен ден Thinking
Не,не.... Рожден ден има мацката....
Мама Веси_127 /от Бургас/

# 601
Ааа така ли,не знаех аз Blush,Честито тогава и от мен. Grinning Много здраве,щастие,любов и късмет!  bouquet

# 602
Здравейте момичета!   bouquet
Отново влизам набързо. Сигурно съм пропуснала нещо но... сори не съм чела подробно.  Embarassed Малко мерки и теглилки от последната консултация - 7820кг (+340гр) и 69см (+1см).
Александра от няколко дни е ужасна. По цяла нощ се буди през час.   smile3511 Реве спейки. Давам водичка и бибата и се успокоява но като стана 5-6 пъти през ноща и после съм като зомби цял ден. Едно зъбче ни дава ядове. Купих й Дентокинд, Дормикинд, Дологел ....и т.н. но ...невероятно - никакъв ефект. Направо ако сега не откача няма кога  Joy Joy
Честити месечинки на порасналите бебчовци! Да са ви живи и здрави!!

И накрая да ви се похваля. Треньора по футбол ( ние освен карате тренираме и футбол  Joy ) е избрал баткото в отбора и заминава другата седмица на турнир във Франция.  newsm44. На отиване за ден и половина ще са в Италия. Ох момичета много се радвам направо нестъпвам на земята. Дано да се представи добре!  football

# 603
МХристова браво на баткото.... Дано да се представи добре.Ще стискаме палци.
А за буденето по 100 пъти нощем , и ние сме така от около месец.Първите 2 зъб4ета избиха по4ти заедно ,без даже да ги усетя...нито е бил кисел, нито се будеше нощем, а сега явно с горните ще е голям зор....
Аз му бях купила Генгигел, ама не мисля ,4е го успокоява изобщо.Сега редовно си го мажа с Бо4ко и съм супер доволна,а и този гел може да се маже колкото пъти си искаш, за разлика от Генгигела/най-много 3 пъти на ден мисля/.
Дано бързо избиват тия зъби, 4е и аз сутрин съм като парцал.Ради се буди към 6,30-7 и направо ми е мъка....

# 604
Здравейте, честито на порасналите днес  Wink    bouquet   bouquet   bouquet
отдавна не съм влизала, чела, писала , но работа....няма как.
Аз да попитам нещо.Продължаваме с кърменето , но ми се ще да го поотуча вече. Писна ми от 9 месеца се събуждам по 100-ти на вечер. И това съм сигурна , че е от кърменето на поискване. Детето си иска контакта с млякото не че му е зор да яде просто ей тъй колкото да ме събуди хубаво.Та кажете някоя мама как се е справила с отбиването(изключвам тези на които децата сами са се отбили).ПОсле как става номера , изцежда ли се кърмата и колко продължава това във времето?
И ние като A_S_S_Y доста ни мъчат горните зъбчете, аз долните не ги усетих как избиха , но за горните  Shocked не ми дава да му пипна венеца.
А иначе на 9 месеца сме 8.600кг(+800което ми се струва множко , а уж не яде) и 70 см.(+1).Това наддаване може би се дължи и на вкараната вече сутрин закуска( овесени ядки, кус-кус, попара).
И последно пълзим много интензивно и ходи с опрени ръчички като спайдърмен по мебелите

# 605
Веси: честит рожден ден и от мен, мила! Много здраве и щастие ти желая и страхотен днешен ден!   bouquet Hug

Биби: как да не ти бръсна постовете беее? Аз нали на скайпа направо ти отговарям подобаващо??? ЕЙ че те трепем, лапеееее  #2gunfire Hug Heart Eyes

Сънчо: ти май наистина нищо не си чела. На предната страница те бях споменала визирайки разговора ни по тел. и уникалната история с напиването, ама без никой да разбере разбира се  Joy Голяма си лудетина, ееее. А това с 'курдисвам се' просто  Joy Joy Joy А за КУРНИЗ какво ще кажете? То имаше някъв бъзик по случая, но съм го забравила  Joy

Скайпетя: бих те посъветвала да се обадиш на кърмаческия кабинет или да се породвиш във форума, но в специалните теми за кърменето...

Честити месечинки на Калоян на Сънчо и Дани на Биа!   bouquet Hug

Днес сме на отчитане на мантуто, ама май нещата вървят а реимунизация, ръката хич не се зачерви Sad

# 606
...

Биби: как да не ти бръсна постовете беее? Аз нали на скайпа направо ти отговарям подобаващо??? ЕЙ че те трепем, лапеееее  #2gunfire Hug Heart Eyes
...
Днес сме на отчитане на мантуто, ама май нещата вървят а реимунизация, ръката хич не се зачерви Sad
#2gunfire #2gunfire #2gunfire жалко,че тука го няма ония от скайпа биещия крушета дето ти го пращам  Joy Heart Eyes
Дано всичко днес мине добре,после да кажеш. Hug

MHristova ,браво на баткотоооо,герой се оказа той! Hug Успех ви желая и съм сигурна,че ще се представи добре.

# 607
  • София
Честита месечинка на Дани на Биа и Калоян на Сънчо. Да са здрави, послушни, весели и усмихнати деца Simple Smile

Честит рожден ден на Веси, желая всичко най-хубаво! bdbaloni

Янче, дано всичко е наред с мантуто. Peace И ние май трябва да отидем, защото Алекс няма белег или поне аз не го виждам  Embarassed. На последната консултация питах педиатърката, тя си погледна на компа в документациите и  каза, че предния месец си е отбелязала, че има. После пък като  погледна рамото на Алекс  каза, че е изчезнал. Много странно  newsm78  

Скайпетя, аз отбих Алекс в началото на 5-тия месец, защото ни откриха алергия и трябваше да мине на хидролизирано мляко. Не стана постепенно, а отведнъж, беше ми притеснено, защото знам, че това е стресиращо за детето. Слава богу нямахме проблеми. Знам, че се пият хапчета по принцип, но лекарката ми каза, че са с кофти странични реакции и се чустваш зле от тях. Не пих нищо, а оставих кърмата сама да си спре. В началото усещах напрежение, но постепенно се нормализираха нещата. Цедях само колкото да ми се облекчат гърдите, знам, че не е полезно да се цеди често. Но то сигурно си зависи и колко кърма имаш де. Не знам вече в по-късните месеци дали нещата седят по същия начин.

Алекс от няколко дни по цял ден пищи и вика с цяло гърло. Толкова е сладък, само като го видя какви физиономии прави и започвам да се смея  Joy А и се прави, че кашля, гледа ме в очите и се напъва  Joy

В момента му правя супата с овесени ядки, ще видим дали ще я хареса Simple Smile

Хубав ден от нас !

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 12:22 от mariellka

# 608
Аси, Биа много ви благодаря момичета за споделената радост и хубавите думи!  smile3525

# 609
Добър ден и от нас   bouquet
4естити месе4инки на Дани и Калоян. Да са здрави и много весели де4ица  Heart Eyes
4естит рожден ден и на Веси   bouquet

Аз имам едно въпрос4е - при никнене на зъб4ета децата по-сънливи4ки ли са??? Защото ние спим като за световно от снощи  Rolling Eyes Трябваше да го храня и къпя в 20ч.  и сме винаги мрън,мрън 15 мин преди процедурите, но снощи го събудих в 21:30, защото се притесних, 4е не е ял. Направих му млекце, изяде си го пи4а и в 4увал4ето и пак сън цяла нощ. Стана в 6:30-7:00 наяде се и пак откърти. Сега още спи и направо ми е събрал о4ите, какво е това нещо  newsm78  Дали може да е избило нещо и да се донаспива сега  newsm78 Луда работа  hahaha
Малин4е - да ти е жив и здрав шампиона  Hug Много спортна натура е явно и добре се справя детето, браво на него. Вси4ко ще мине наред и ще се похвалиш с някой гол от Франция сигурна съм, освен ако не е вратар, 4е тогава лошо  Joy Ей...много съм и аз ама...  Crazy
И друго имаше, ама тия рефрешвания много зле ми се отразяват...  Rolling Eyes
Упс, наспани сме май, мърда  Mr. Green
Весел ден   ( на Сън4о най-ве4е ) bouquet

# 610
Честито на Дани и Калоян и от мен, да са живи и zдрави!

MHristova, браво на вашия батко, а кога успява да ходи и на карате, и на футбол, сигурно не тренира всеки ден и двете  newsm78. Направо се почувствах ужасен родител, аz Емо никъде не го водя да спортува, ходим само на плуване и по раzходки по планините, а и караме кънки.

Лиде, може, на Соня като пробие венеца вече zъба и си отспива няколко дни така, вчера например спа сутринта два часа, наобед 3 и преz нощта се събуди само веднъж. Зъбчето вече почти е проряzало венеца и явно не я мъчи толкова много.

Мъжа ми как се скара на Соня преди малко...тя е в проходилката и се zасилва с нея и нарочно се блъска в шкафа дето е телевиzора на него, zащото като се блъсне и той се раzдрънква, а той има две стъклени врати. Той пък шкафа се виждал на аватара ми  Simple Smile.

# 611
Честити месечинки на месечорковците Дани и Калоянчо.
Честит рожден ден на Веси. Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, много вдъхновение за снимки и творчески идеи.
Лиде, незнам за зъбите, ама късмет имаш, че спи толкова  Joy Joy
Поли, браво на Сончето, и тя си поспива. Така, така, да може и ние малко да си починем.
Ей, Сънчо, голяма си скица. С това Курдисване се скъсах да се смея. И аз като Поли за малко да се залея с кафе.
Янче, Биа, айде мацки  Hug
Добре дошла на новата мама.
Ние заминаваме на сватба и ще се върна чак в понеделник, ще хвърлям аз по едно око какво става с вас, ама може и да не мога да пиша. Айде весел, поспалив и приятен уикенд на всички.

# 612
Честити месечинки на порасналите днес  smile3525 newsm51
Честит рожден ден Веси  smile3525 newsm59

Лиде, незнам за зъбите, ама късмет имаш, че спи толкова  Joy Joy
Ние заминаваме на сватба и ще се върна чак в понеделник, ще хвърлям аз по едно око какво става с вас, ама може и да не мога да пиша. Айде весел, поспалив и приятен уикенд на всички.
Лиде и аз като Трейси мисля.Така ми се приизка и на мен Алекс да спи така  Hug
Трейси приятно прекарване на сватбата   bouquet
Сънчо голям смях с това кордисване  Joy hahaha Joy
Поли Зо да видиш и моя мъж като се скара на Алекс как замръзва на място,а аз като му се карам и той ми се кара и се хили нашия  #2gunfire Joy
Мхристова браво на малкият.Много е хубаво,че детето има желание да се занимава със спорт и то не само един  Hug
Мале това време е ужасно. #2gunfire Даже ни хвана дъжда навън.И това дете си сваля шапката нарочно.От къде това научи как става не знам  #Crazy Аз слагам той сваля и дъждобрана на количката бута  Laughing
Ставам,че ме чака готвене   chef

# 613
Поли, Лиде, Янче_Вд благодаря и на вас!   bouquet
Лиде за щастие не е вратар,  Joy Joy а полеви играч.
Поли относно тренировките си права - всеки ден е на тренировка. Няма празно. Иначе не става от компютъра или се мотае навън с приятелчета. Той от 7 години тренира карате, а футбола от 3. Добре че се оправя и сам ходи на тренировки. Само преди състезание по карате тренират и вечер и баща му го кара до залата. Иначе ако трябваше и да го водя сега на тренировки сигурно щях да се гръмна.  Joy #2gunfire Joy Joy

# 614
Поли относно тренировките си права - всеки ден е на тренировка. Няма празно. Иначе не става от компютъра или се мотае навън с приятелчета. Той от 7 години тренира карате, а футбола от 3. Добре че се оправя и сам ходи на тренировки. Само преди състезание по карате тренират и вечер и баща му го кара до залата. Иначе ако трябваше и да го водя сега на тренировки сигурно щях да се гръмна.  Joy #2gunfire Joy Joy

Ама исках да кажа не ходи на карате и на футбол всеки ден, или? В смисъл да речем два дни в седмицата е карате, 3 футбол или всеки ден ходи на треновровки и по двете? Аz почнах да тренирам на 8 години фехтовка и тренировките ни бяха всеки ден по 2 часа, включително събота. За мен няма по хубаво zанимание zа дете от спорта и твърдо съм решила да го zапиша Емо на нещо, мисля хокей от догодина (брат ми е хокеист  Simple Smile, т.е. беше, вече не се състеzава). Много хубаво правите с детето, поzдравявам ви!

При нас времето е отврат, вали цял ден, а днес е неработен ден и Емо и баща му са си вкъщу, и ми се искаше да идем някъде до някой zамък на раzходка.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 14:52 от poly_zoe

Общи условия

Активация на акаунт