мерси за почерпката

Честито пълзене на Дани 
). Тук не се чака толкова, не знам, може би районите си имат определени бройки, а при нас не са много желаещите, знам ли. Лошото е, че август няма кухня, но ще видим, може от яслата на кака му да взимам, ако правят тогава, че може да са сборни групи, абе не знам.
Анди СТРАШНО им се кефи, нали са нови, а и почти всички дрънкат много яко - на нея дай й нещо да дрънка и тя цялата започва да се тресе и ееее-ка както казах все едно се е сляла с дрънкалката
Голям е образ
И познайте - намерих си направлението в книжката Медената питка, която бях оставила в новата количка, с която ходихме днес, та съм двойно хепи
Колко малко му трябва на човек за да се почувства добре....
и честито ти 'идване' и браво на Дани за пълзенето
Как и аз чакам този момент... Направо нямам търпение да започне да шавльоти навсякъде, не се плаша от ходене по нея 
Така че знам как звучи, но не случайно е една от най-популярните торти на много места, така че смело пробвай
На върпсоите ти - аз мажа почти след всяка смяна, един път на ден НЕ мажа, за да си подиша малко кожата, оставям я и по голо дупе по малко като сменям. За лосиона и ние като Мариелка сме с предразположение към изсушаване (АТ кожа) и ще си мажа още дълго време. то май поне до годинка е добре да се маже по принцип.
А със сученето има ли промяна?
Ами и ние от гръб по корем започнахме да се въртим чак на 9м, но аз не се притеснявах честно казано. Знаех, че може, просто не желеа. А сега да я видиш не можеш я спря 
) но ще видиш колко ще ти е вкусна и с домат и с праз
Ама ти доста хърбава май пак искаш да станеш...
Моята Анди също е голямо шило и за секунди не застава спокойна. Аз й казвам, че има червеи в г*за. 
Как лети времето.
Та ще се отдам 4 дни на любими мои сериали, с които съм изостанала - Отчаяни съпруги, Изгубени и даже мисля да погледна този Стъклен дом, че май доста се гледа... 
. Браво на Дани бе, и той вече пълzи, само моя червей май остана да лаzи на zаден ход бутайки се с ръцете, тия крака като опне наzад и нагоре, и иzобщо не се сеща да вzеме да ги свие, нещо да вzеме да се подпре на коленете...а zа другото е добре
, таман сега по бърzо ще сте готови и the second editition
.
При вас в турските магазини няма ли БГ сирене? В Берлин имаше и то мн. добро. Козе, краве даже биволско
Така че аз козе ще търся може и гръцко да е
А за фетата, да от овца е има и смес, и сигурно вкуса ще им е по-силен, а и е с по-висока масленост май. Абе важното е да не е солено и бебоците да го харесат
И аз като гледам какви количества изяждат другите
ние все едно сме по-малки с няколко месеца..на мама пеленачето
лелее 5 нови отговора
Препоръчани теми