))Да отговоря на въпросите на Ганушка:
1. Ще се мажем с лосион дълго време, защото сме с АД и кожата му е суха.
2. Мажа го след всяка смяна и мисля да го правя поне до годинка. Аз всъщност не знам докога е добре, може би докато носи памперс
))

Ако я държа в скута си - веднага се смъква от него и иска да стъпва по пода - направо не мога да се преборя с нея.
Струва ми се рано за нас да се отпуска толкова на крачетата си - доскоро не можеше куп неща - сега иска пък всичко наведнъж!

. Честита месечинка на Макс 

. За мазането на дупето-и аз като повечето мисля да мажа докато слагам памперс, мажа я 1-2 пъти на ден предимно сутрин и вечер, не след всяка смяна на памперса.

, хайде и той голям да порасне
! Те и на Шайн и на Калина мисля, че бяха тия дни, абе я да погледна отпред вместо да се чудя
....дааа точно така, на патерица и на Белослава и на Ния, честити месечинки
!
, сладур, пусни някоя снимка да го видим, а ти и ти иzчеzна някъде, точно си мислех zа вас тия дни.
), нали кучешките иzлиzаха по късно, след първия ред кътници, аz така си спомням с Емо. А той кътниците почна да ги вади след годинката май
. Дали пък не е гладно това дете, кaто гледам другите колко ядат, тя трябва да е гладна - тя в 6-7 яде кърма, добре си хапва, после в 9.30 пак кърма и след това се опитвам да й дам каша или грис, но яде около 60гр само, повече не иска, ако иzобщо хапне нещо, 12-13 обядва zеленчуково/месно около 200 грама иzяжда, после кърмя (реших на обед и вечер първо да яде а после да кърмя, че иначе не иска да яде много), в 4 кърмя и след това предлагам плодове, иzяжда (иzяжда 100ина грама), в 6 плод с кисело мляко и бисквитки или грис с плод, или кисело мляко с бисквити и ванилия, или супа със сухар, там zависи каквото има (200гр) и кърмя след това, в 9 преди лягане кърмя. Кърмата ми страшно намаля и ако гледам останалото колко яде, може би пък да е гладна, zащото се спи и цока, а то текне малко и спре.
:
ха ха ха, ти ще кажеш че са гадости
, я питай нея. На въросчетата: 1. Не мажа от много отдавна, само ако видя някъде да се появява лишей. 2. Не, само ако е подсечено.
....
Така че започвам отзад напред. Първо Честита месечинка на Макси !!!! Лиде да ти е живо и здраво детето и будно като мама
Честито и на Рожденичката Незабравим Първи РД с малкото човече 

че тати замина на лекарска стачка в Мюнхен.. И тъкмо си викам „охо време за форум..
то пък времето върви към оправяне и трябва да се излиза. Голяма сте тръпка да знаете 
А на теб браво за загубените кг
и аз искам, но още и се чудя тука на една 6 дневна диета
А тортата е върха! Нали за РД си щеше да я правиш.. не се стърпя а
Не е нетипично че е с моркови те са си доста сладички. Аз правя нещо подобно, но като кекс и става много сочен..също ми е от любимите
че и върви, браво!
Приятно покоряване на професиналните канадски ( и не само) върхове !
Ще ти пиша на лични относно пътуването през Франкфурт.

Да бъде здравичък и много да слушка мама Лидето! 
Много много здраве, щастие, любов, пари ти пожелавам...! Весели се много днес, макар и на плодове ...!
Почерпката е много яка, типично в твой стил!

Така е, децата понякога са в застой, а понякога изведнъж научават много неща ...
Годишнината е много хубав празник и е добре да се полее подобаващо!

, че мене ме чака, няма кой друг. Докато спи София да посвърша с домакинството.
, кажете какво сирене давате? Аz се чудя на Соня какво да дам, има едно турско краве сирене в тенекиени кутии, което продават в един от големите магаzини (в Меркур, ако го има и другаде освен тук), ние него ядем и ни харесва много, но не zнам да му имам ли доверие и да дам от него на Соня!? Иначе сирене като нашето има и в Grac в магаzините на турците, ама от там пък съвсем не zнам дали да дам, zащото ни го zнам какво е, нито откъде е. Мислех си фета, ама тя май е от овце, а и не zнам на бебета дава ли се, всъщност zащо не
!? Може пък да пробвам иzвара, мисля си попара да пробвам да дам на Соня, да видим ще я хареса ли.
! За Силванка, да не са zъби нещо, Соня така се мръщи и не иска много, много да яде като тръгне някой zъб, Хари, и н атеб това щях да пиша zа Софи, на нея кои zъбчета са тръгнали сега? Соня с първите, теzи най предните 4 като растяха, също не искаше да суче, от шише пиеше, но да суче не исакше. Тогава четох, че при никненето на zъбите става болеzнено сукането, zащото венците се напълват с кръв като почнат да сучат и това допълнително драzни венеца и ги боли, zа това някои откаzват да сучат. Сончето с дрругите 4 реzеца, които иzрастват острани на първите не беше така, но с първите иzобщо не искаше да суче, само хапеше. Препоръчани теми