Бунгала на Арапя

• 229 156
  • 855
  •   1
Отговори
# 180
Вчера отпадна бунгало номер 9 към хотел Кораба, заето е.Насочвам се към Алекто,днес ще направя резервация.Някой ако знае други бунгала с кухненски бокс вътре ще се радвам да сподели. Hug

# 181
mari:), малко по-напред писах за Дукови. Те също имат боксче на гърба на самото бунгало, т.е отвън. Самите бунгла са мънички. Май са доса изгодни като цена. Снимките на сайта им са ужасни. В действителност изглеждат по-добре. Като преместят бунгалата Алекто собственичката каза, че и на тях ще сложат газ вън. Ако действително ги преместят тези бунгала ще са далечко от плажа. Питай за другите техни бунгла. Те ми се сториха, че изглеждат поне отвън малко по-добре от тези в сайта. Питай собственичката за каквото се сетиш. Много е любезна и ще ти каже точно как стоят нещата тази година.

# 182
kony, а дали всяко бунгало има боксче или е общо?На нас ни трябва бунгало с две стаи с по две легла в стая, защото сме и с баба-помощник. Simple Smile
Ще се обадя днес. Hug

# 183
  • София
А има ли на Арапя бунгала, които предлагат и храна?

# 184
L'Agent, не знам да има такива бунгла, но не съм напълно сигурна.
mari:), значи на всяко бунгало си има отделно боксче. Като ми описваш какво ви трябва ми се струва, че бунглата на Алекто ще са подходящи, но не тези, които са на сайта. Значи сниманите на сайта са за малки - за 4 и по-големи за 5 човека. Ние бяхме в четворка. Кофито е, че е една голяма стая с бокс и от нея се влиза в друга доста по-малка, т.е стаите не са отделени - голямата е преходна. Другите им бунгала са с 2 отделни стаи и коридорче и баня в средата, т.е може да отделите бабата да не си се пречка Mr. Greenи кухничката е пред бунгалото на верандата - газов котлон, хладилник и мисля, че имаше и чешма, но не съм много сигурна, има маса и столчета. За тези бунгала цените са като посочените на сайта.
На Дукови боксчето е на гърба на бунгалото, също самостоятелно.

# 185
kony ,значи ще питам за другите им бунгала ,които не са в сайта. Hug
Благодаря ти за подробния отговор.  bouquet

# 186
Вчера отпадна бунгало номер 9 към хотел Кораба, заето е.Насочвам се към Алекто,днес ще направя резервация.Някой ако знае други бунгала с кухненски бокс вътре ще се радвам да сподели. Hug
Толкова рано и е вече заето? Какво правя тези хора - още през януари ли резервират?

# 187
milittana,бунгалата на Рино са заети от миналата година още. HugАко сте решили да почивате там по- добре да се ориентирате възможно най-скоро. Hug Тези на Кораба собственика каза , че четворките са му заети.
Аз вече запазих, бунгалата на Атанасови, 50лв е бунгалото, собственика каза , че са на 100метра от плажа.

# 188
Аз съм резервирала за Лозенец, ама мислех, че само аз съм такъв нервак да ревервирам през февруари, пък то... мислехме да комбинираме няколко дни на Арапя след това, но ми е рано отсега да решавам. Така или иначе сме уредени с почивка през август. Тук май оферти "ласт минит" няма да има май, щом толкова отрано се запазва. Както и да е - сигурно са по-хубави тези бунгала, щом са така търсени. Ще следя темата с интерес и може би догодина и аз ще почивам на Арапя. Пък и впечатленията ви ще чета, това ще ми помогне в избора.

# 189
А да попитам за бунгала Димови-къде горе долу се намират? Разбрах че са на 300м от плажа, но кой?  и че са на слънце. Който е бил ако може малко помощ  Hug

# 190
maymunski, не мога много да ти помогна, понеже тази година ще сме за пръв път там. Знам че са на 300 м от големия плаж  Peace

# 191
Някой който е ходил на Арапя може ли да пише има ли бунгала с климатик и кои точно , че като гледам някои на какъв припек са, си представям какво е вътре юли и август. Тези, които са под дървета добре, но другите предполагам не са много удобни.

# 192
  • София
уф и аз търсих много, но всичко заето ужас... пак няма да се уредим на бунгало явно:( ще ви чета все пак пък дано имаме късмет Simple Smile

# 193
deizy13 ,  мисля, че има още свободни в Алекто, погледни Атанасови.

# 194
  • София
И Георгиев имат, писаха ми.

Общи условия

Активация на акаунт