Бунгала на Арапя

• 229 181
  • 855
  •   1
Отговори
# 165
повечето бунглата са по-скоро  до големия плаж. Ние в частта на малкия плаж ходихме само 1-2 пъти и не можах да огледам много добре. Там са разни вили и по-големи къщи, ресторанти и т.н. Поне така ми се стори  newsm78
Бунгла Щереви, Рино и Грудови са зад най-широката част на големи плаж, а бунглата на хотел Кораба и самия хотел са в другия край. Като се мине по камъните под хотела се отива на малкия плаж.

# 166
Здравейте момичета, ние също имаме запазени бунгала за август месец - бунгала Димови. За първи път ще ходим на Арапя и не сме много ориантирани в обстановката. Sad Може ли някой да ми каже повече за тях - до кой плаж са по - близо, в кои заведения можем да се храним без да се притесняваме от чревни инфекции, защото сме две деца едното е на 1,5м baby_neutral Благодаря предварително Grinning

# 167
Цвети , на Арапя морето е много чисто . Казвам го най - отговорно , защото в сравнение с други места в БГ е просто страхотно /има и пречиствателна станция в района / .
За хранене аз бих ти препоръчала нашето любимо заведение LILAVOTO  Peace Намира се над пицарията по едни стълбички над малкия плаж . Много е вкусно , сутрин има закуски много хубави , на обяд - обедно меню със страхотни супи и готвено , вечер разни специалитети . Цените са супер нормални и всичко се приготвя на момента .
Пънчетата също е хубаво за вечер , но винаги има много хора и е добре да си запазваш места предварително .
Аз по - харесвам големия плаж .
Според мен от бунгалата на Димови са си на около 300м. от плажа изобщо ...

# 168
Елия, благодаря за бързият отговор  Simple Smile Задължително ще посетим заведение LILAVOTO, чела съм много добри отзиви за къмпинга и за това решихме заедно с наши приятели тази година да отидем там. Мисля, че за семейства с деца това е един добър вариянт за летуване, вместо по големите хотели, шума и блъсканицата Grinning На бунгала Димови ни хареса това, че са в заграден двор, защото сме четири семейства с деца и мисля, че ще е удобно и за нас и за децата! Продължавам да следя темата Grinning

# 169
  • София
Здравейте, момичета!
Включвам се може би с един малко глупав въпрос, но...
Има ли шанс да открием нещо читаво в Арапя или Царево, без предварителни резервации, а като отидем там на място, за да мога да видя все пак предварително какви са условията?  Thinking
Тоест, питането ми е, дали има шанс за свободни бунгала, квартири, хотелчета и подобни и то в средата на юли?

# 170
Здравейте, момичета!
Включвам се може би с един малко глупав въпрос, но...
Има ли шанс да открием нещо читаво в Арапя или Царево, без предварителни резервации, а като отидем там на място, за да мога да видя все пак предварително какви са условията?  Thinking
Тоест, питането ми е, дали има шанс за свободни бунгала, квартири, хотелчета и подобни и то в средата на юли?

В Царево ще може сигурно,но на Арапя-едва ли! Peace

# 171
  • София
Благодаря! Тогава ще разчитаме на Царево.  Peace

# 172
Благодаря! Тогава ще разчитаме на Царево.  Peace

През миналите години винаги се настанявахме в Царево,но ходехме на плаж на Арапя.Така че,ако сте с кола ще ви е супер удобно.А и да не сте,има едни автобусчета,които пътуват до там.
Ако сте в царево ,тогава ще имате възможност да избирате мужду двата плажа-Арапя и Нестинарка.Не ви препоръчвам градския плаж-ужасен е! На Нестинарка е хубаво,но като се влиза в морето в началото има камъчета.А Арапя...Арапя е религия!!! Peace

# 173
За Димови сте прави, че доста ще пече, но ние имаме тента и ще си направим сянка с нея. Така или инач ще прекарваме доста голяма част от деня на плажа, та се надявам че няма да се опечем  Simple Smile На нас най ни харесаха, защото имат кухня и сме 4 семейства, точно за всички бунгала.
За Щереви, наистина снимките доста лъжат. Те реално нямат почти двор (той е само пътеката пред бунгалата и детския кът). Зелената поляна, която се вижда е на бунгалата отсреща - Грудови
Elli_ik виждам, че и вие имате резервация за бунгала Димови, та въпроса ми е за първи път ли ще бъдете на тези бунгала и ако не може ли малко повече информация за тях  Grinning

# 174
  • София
Сисссс, благодаря за споделеното - ще ми е от полза!
С кола сме и съм решила да си правим всекидневни екскурзийки. А и точно заради колата не се притеснявам, че ще бъдем без предварителни резервации, тъй като ще можем да обиколим и да потърсим нещо - хотел, квартила, бунгало, което да ни устройва.

# 175
Цвети, за пръв път ще сме там и не мога да ти дам почти никаква информация. Миналата година бяхме на Царево, но не ни хареса плажа на Нестинарка и ходихме на Арапя. Страшно много ни хареса и затова решихме тази година да сме там. Ядяхме или на големия плаж в Макалали (май така се казваше плажното заведение) или в Царево. Резервирахме Димови, защото като вас сме 4 семейства с деца и там няма да се съобразяваме с никой, което за мен беше много важно, а и има кухня и детски кът  Peace Ние ще сме там от 2 юли  Simple Smile

# 176
Цвети, за пръв път ще сме там и не мога да ти дам почти никаква информация. Миналата година бяхме на Царево, но не ни хареса плажа на Нестинарка и ходихме на Арапя. Страшно много ни хареса и затова решихме тази година да сме там. Ядяхме или на големия плаж в Макалали (май така се казваше плажното заведение) или в Царево. Резервирахме Димови, защото като вас сме 4 семейства с деца и там няма да се съобразяваме с никой, което за мен беше много важно, а и има кухня и детски кът  Peace Ние ще сме там от 2 юли  Simple Smile
Elli_ik вие ще бъдете преди нас -нашата  резервация е  от  5 август  щечакам отзиви за бунгалата Grinning

# 177
Момичета,тези,които са били на Арапя помагайте PraynigХаресах от едни снимки две бунгала,но не знам никакви координати.Намират се под Георгиеви,съвсем над плажа.Изглеждат големи,масивни,с големи веранди,Ако на някой са му направили впечатление и знае име или нещо друго ще съм му мн. Hug  bouquetблагодарна

# 178
Сиси, виж това ли са https://www.facebook.com/photo.php?fbid=307704749276865&set= … ype=1&theater
Може да питаш под снимката за телефони  Peace

# 179
Сиси, виж това ли са https://www.facebook.com/photo.php?fbid=307704749276865&set= … ype=1&theater
Може да питаш под снимката за телефони  Peace
Благодаря много,да тези са........Но Naughtyцената ме отказа.Ще се търси нещо друго newsm78

Общи условия

Активация на акаунт