Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за бунгалата на Арпаджик, по-специално за бунгалата на Щереви?
Какви са възможностите за готвене в бунгалата на Щерев?
Какви са алтернативните възможности за настаняване в Арпаджик, освен вилите на Щерев и бунгалата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за бунгалата на Арпаджик, по-специално за бунгалата на Щереви?
Бунгалата Щереви получават много положителни отзиви. Гостите оценяват тяхното местоположение в тих район, близо до плажа, с малка детска площадка и възможност за самостоятелно готвене. Някои рецензии споменават, че бунгалата са на кратка разходка от брега на морето, което е особено удобно за семейства с деца.
-
Какви са възможностите за готвене в бунгалата на Щерев?
-
Какви са алтернативните възможности за настаняване в Арпаджик, освен вилите на Щерев и бунгалата?
-
Какви са възможностите за хранене и пазаруване близо до вилите на Щерев?
-
Какви са близките възможности за забавление на децата в близост до вилите на Щерев?

Може ли някой да ми каже повече за тях - до кой плаж са по - близо, в кои заведения можем да се храним без да се притесняваме от чревни инфекции, защото сме две деца едното е на 1,5м
Благодаря предварително
Намира се над пицарията по едни стълбички над малкия плаж . Много е вкусно , сутрин има закуски много хубави , на обяд - обедно меню със страхотни супи и готвено , вечер разни специалитети . Цените са супер нормални и всичко се приготвя на момента .
Задължително ще посетим заведение LILAVOTO, чела съм много добри отзиви за къмпинга и за това решихме заедно с наши приятели тази година да отидем там. Мисля, че за семейства с деца това е един добър вариянт за летуване, вместо по големите хотели, шума и блъсканицата

Харесах от едни снимки две бунгала,но не знам никакви координати.Намират се под Георгиеви,съвсем над плажа.Изглеждат големи,масивни,с големи веранди,Ако на някой са му направили впечатление и знае име или нещо друго ще съм му мн.
благодарна
цената ме отказа.Ще се търси нещо друго