Бунгала на Арапя

• 229 240
  • 855
  •   1
Отговори
# 150
mari:), минлата година и на мен ми казаха така. Даже резервирах към юни. Ако наистина местят бунглалта ще са  малко длаечко от плажа. След Дукови ще са. Поне там е гора и със сигурност ще са на сянка. Дукови също ги разгледахме. Предимството им е, че имат отвън кухненски бокс- чешма, газов котлон и посуда. Самите бунгалца са мънички обаче - малка стаичка, тоалетна и веранда с масичка. Другите бунгла на Алекто са от другата стана на пътя съвсем близо тези бунгала, които са на сайта. Имат 2 големи стаи, баня с тоалетна, коридорче. Цените са като обявените в сайта.

# 151
  • София
Ей избор не мога да направя, то не са Грудови, Георгиев, Щереви ...., Хайде от класацията махнах Щереви - лудница, Атанасови - нямат места, Рино - няма места, Димови - пек и прахоляк, Да винчи ми харесва, но е за три семейства, пък ние се очертаваме повече, бунгала Мистрал - явно е пек, поне от снимките се вижда, не зная и колко са, дали ще покрият нашите нужди.
Остават така като гледам Георгиев и Грудови. Тези които сте били дайте мнение, освен че Георгиев е сноб човек, няма да го каним на масата ни, но има ли други забележки там. При Грудови в какво се изразява навалицата?
В сайта за Арапя http://www.arapya.com/vili.html, намерих и няколко вили, някой да каже мнение за тях!

# 152
Тези които сте били дайте мнение, освен че Георгиев е сноб човек, няма да го каним на масата ни, но има ли други забележки там.

Напротив,човека е много гостоприемен даже! И съпругата му също! Посрещнаха ни радушно и дори не ги виждахме после-не досаждат на гостите си по никакъв начин! Аз лично нямам никакви забележки! Само дето вече на децата им е скучно на Арапя и затова тази година предпочетохме Албена! Peace

# 153
  • София
Тези които сте били дайте мнение, освен че Георгиев е сноб човек, няма да го каним на масата ни, но има ли други забележки там.

Напротив,човека е много гостоприемен даже! И съпругата му също! Посрещнаха ни радушно и дори не ги виждахме после-не досаждат на гостите си по никакъв начин! Аз лично нямам никакви забележки! Само дето вече на децата им е скучно на Арапя и затова тази година предпочетохме Албена! Peace
Благодаря Сис, а колко са далеч от плажа тези бунгала?

# 154

Благодаря Сис, а колко са далеч от плажа тези бунгала?

Ами от малкия плаж са на има няма 100 метра по пътеката.До големия плаж са на разстояние от порядъка на 200-300м.

# 155
kony , много ти благодаря, много ми е полезно инфото Hug
Понеже никога не сме били на Арапя, кой плаж е по-хубав и по -спокоен, малкия или големия?Има ли някакви атракционни за деца на плажа?

# 156
kony , много ти благодаря, много ми е полезно инфото Hug
Понеже никога не сме били на Арапя, кой плаж е по-хубав и по -спокоен, малкия или големия?Има ли някакви атракционни за деца на плажа?

Големия плаж на Арапя е божествен! Но атракциони няма,освен един батут с пързалка за децата.Там е за почивка с малки деца,които не търсят много развлечения.

# 157
Сис, благодаря, това ни стига , каката обожава да скача по тези батути. Hug

# 158
Сис, благодаря, това ни стига , каката обожава да скача по тези батути. Hug

Иначе в Царево иима постоянен лунапарк,където можете да ходите.Има и други забавления за децата,пак там в града.Можете да се разходите и с корбаче около Арапя.Тотръгва от пристанището на Царево.

# 159
ето малко снимки от Арапя от миналата година към края на август - началото на септември
да се настроим за лято в това студено време Crazy

http://kony.snimka.bg/travel/arapya-20011.653776.26348106

Снимките на плажа са от големия плаж, на малкия не сме ходили, само го погледнахме, но за малки деца е по-добре големия. Има много място за игра. Като си резервирате бунгла уточнете кой плаж е близо.

# 160
Момичета само да попитам бунгалата към хотел Кораба на кой плаж са?
Кони, много ми хареса изгледа на големия плаж. Hug Всъщност кои бунгала са най-близо до него?

# 161
Момичета само да попитам бунгалата към хотел Кораба на кой плаж са?

Те са точно между големия и малкия плаж! Peace

# 162
Сисс, Hug
Там си харесах бунгало номер 9 , но така като гледам няма голям наплив за бунгалата към хотел Кораба. newsm78
Видяхте ли пораженията на малкия плаж на Арапя  Shocked-
http://www.arapya.com/

# 163
mari:), дай линкче към това бунгало.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт