Бунгала на Арапя

• 229 078
  • 855
  •   1
Отговори
# 615
В Пънчетата веднъж хапнахме. С малко дете сме и не ми се експериментира, та поръчваме стандартни неща. Вкусно беше, но нищо особено. Но на следваща вечер седнахме в Залива и определено там ни хареса повече - и като кухня, и като място за игра на детето. Simple Smile

# 616
La  Cartala, аз не казвам, че "Марина" е близо до плажа. Simple Smile  Нямам никаква идея къде е и затова питам. В момента точно не мога да сложа линк, но я видях тази вила на сайта на Арапя точно първата страница, отворили са сега 1-ви август. Жената дори беше  леко притеснена,че не са успели да реализират всички идеи за този сезон,. Така както ми го описа- минаваш по стръмното и после нодолу....представих си го все едно е след Рино някъде. Но може и да греша.
  На 14.08. отиваме на тази вила Марина.
  Доколкото разбрах по телефона вилата се намира в началото на стария асф.път
  който води към плажа-точно там където беше затрупан пътя -през 2009г.
  Аз чак сега като се загледах не виждам хладилник и телевизор
  но вече стана късно да звъня на собствениците newsm78
  Наистина ако някой вече е бил в тая вила нека даде малко инфо.
  Предварително благодаря Simple Smile Весело изкарване на всички

# 617
Здравейте, бяхме във Вила Марина, много добре си изкарахме. Има ТВ-Булсатком, минибар, за децата има направен детски кът отвън. Догодина пак сме там. Надявам се да съм била полезна.

# 618
Благодаря за отзивите! А дали някъде може да се използва пералня срещу заплащане?

# 619
Никой нищо не смее да каже за плажа на Арапя - пълна скръб, по мое мнение. Едър, не особено чист пясък, начупени миди, камъни във водата, а самата вода - като супа. Изкарахме страхотно иначе, но пак на Арапя няма да идем, за да пътуваме до другаде за плаж.  Peace

# 620
В "Тоскана", където бяхме ние, пишеше, че има пералня. Не сме ползвали обаче. Вероятно е само за техни гости, но вероятно и в други вили се предлага като услуга.

# 621
Здравейте, бяхме във Вила Марина, много добре си изкарахме. Има ТВ-Булсатком, минибар, за децата има направен детски кът отвън. Догодина пак сме там. Надявам се да съм била полезна.
   мерси за отзивите  bouquet cheers

# 622
Благодаря за отзивите! А дали някъде може да се използва пералня срещу заплащане?
Аз си нося прането в Зона Кракен. 4лв. с техен прах за пране, ако си носиш прах е 3лв.
Има перарня и зад магазина срещу Дървеното, ще минаваш покрай тях всеки ден към плажа щом сте близо до Бай Джи. Там май е 3лв., но не съм им ползвала услугите.

# 623
Аз си нося прането в Зона Кракен. 4лв. с техен прах за пране, ако си носиш прах е 3лв.
Има перарня и зад магазина срещу Дървеното, ще минаваш покрай тях всеки ден към плажа щом сте близо до Бай Джи. Там май е 3лв., но не съм им ползвала услугите.

Мерси!   bouquet

# 624
Наздраве от 15 и 16 на Кораба!

# 625
Наздраве от 15 и 16 на Кораба!

Zl-76, ако знаеш от кога те чакам да се включиш  Hug

# 626
Тук съм и е страхотно!
Има подобрения и сме много доволни!

# 627
Приятно изкарване и после мн подробности  Wink

# 628
Благодаря!

Времето е обещаващо...

Наистина не се чисти добре плажа, което е гадно...

Отделно се чуда на едни хора с едно куче защо трябва да се тикат до морето...ама като няма акъл някой няма как да му дадеш..

# 629
  • София
Никой нищо не смее да каже за плажа на Арапя - пълна скръб, по мое мнение. Едър, не особено чист пясък, начупени миди, камъни във водата, а самата вода - като супа. Изкарахме страхотно иначе, но пак на Арапя няма да идем, за да пътуваме до другаде за плаж.  Peace

За съжаление не мога да не се съглася.Ние също сме много разочаровани от този факт.
Иначе самото място има потенциал,но от плажа има още доста какво да се желае!

Общи условия

Активация на акаунт