Бунгала на Арапя

• 229 076
  • 855
  •   1
Отговори
# 735
Бихте ли ми препоръчали заведение на малкия плаж, в което готвят вкусно. Как вървят цените в заведенията? В събота тръгваме, във вила Залива ще бъдем.Децата не са претенциозни, но на мен все пак ми е притеснено за храненето

# 736
Ресторантът на Вила Залива за мен е най-доброто място за хранене, не само на малкия плаж Peace

# 737
Ресторантът на Вила Залива за мен е най-доброто място за хранене, не само на малкия плаж Peace
Благодаря!

# 738
Подкрепям!!!Храним се там всеки път когато сме във вила Залива! Готвачката е една страхотна мила дама, и децата ми възторжено и благодаряха за вкусните манджички  Laughing Персонала в ресторанта също е на ниво - страхотни млади хора - пъргави, отзивчиви и с приятно чувство за хумор Simple Smile Бе изобщо - с нетърпение чакам септември за да се върнем отново там  Simple Smile

# 739
В Пънчетата ( до вила Залива ) и пицарията преди Залива също е много вкусно.Ние хапвахме само на тези три места.

# 740
От Димови до плажа стигахме за около 5-10мин с дете, не е далече. Синът ми още пита за там, а беше преди 2 години😃. Аз много си ги харесвам, въпреки прашната улица, за хора с малки деца е супер, те търчат, ти си пиеш....ех спомени...

# 741
От Димови до плажа стигахме за около 5-10мин с дете, не е далече. Синът ми още пита за там, а беше преди 2 години😃. Аз много си ги харесвам, въпреки прашната улица, за хора с малки деца е супер, те търчат, ти си пиеш....ех спомени...

На мен като ,че ли те ми най-харесаха.
Гледахме кораба , но се притеснявам за децата къде ще играят , а Мария -делфините разбрах ,че реално не е много обезопасено.
Гледах мобилните къщи , но видях ,че са точно до заведение и се чудя дали няма да е шумно.
Алекто ми се струват спокойни , но дали няма да е горещо на тях не знам.

Гледам и Дончеви , но се съмнявам да има места , защото са само 2 бунгала.
Щереви и Грудови ми се струват много близко едно до друго.
А , тези на Тодор Киров виждам ,че има едни нови бунгала и други в не толко добре състояние.

# 742
В Пънчетата ( до вила Залива ) и пицарията преди Залива също е много вкусно.Ние хапвахме само на тези три места.
В Пънчетата храната отдавна не е това, което беше преди 4-5 години. Това лято само веднъж седнахме там за обяд, пълно разочарование, нито супата, нито безмесното ядене ставаха. Върнахме им пълните чинии и платихме сметката, за последно Naughty
За пицарията Да Винчи подкрепям положителното мнение, и пиците и другите неща от менюто са много добри. Само сушито им не ми хареса, но и Арапя не предразполага много за суши, така че не е проблем да се пропусне.

# 743
А за Добреви някой има ли инфо - далеч ли са от плажа, как са условията? Колебаем се между тях и вила Вулкан  Thinking

# 744
  • София
Хеййй здравейте,

Ние в неделя пътуваме за Арапя. Ще бъдем в вила Елинор. Ще се радвам да се запознаем с някое семейство и да си изкараме добре. Ние ще сме детето и за него също търся компания. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 745
Споделете мнение за бунгало ДА ВИНЧИ! От 10 август ще сме там три приятелски семейства. Ние сме с две малки деца и ще сме на втория етаж - чудя се през долните стаи ли се минава или има отзад някакви стълби! Само платени чадъри ли може да се ползват на малкия плаж и близо ли е наистина до плажа?

Благодаря предварително!

# 746
Нищо не успях да намеря за бунгала Атанасови - близо ли са до плажа. На картинките изглежат добре, но има заведение на метри от тях, шумно ли е? А някой от вас бил ли е в т.нар. мобилни къщи на арапя? Впечатления?

# 747
Изкарахме си много добре в бунгало Да Винчи! Терасата на втория етаж никак не е малка. Гледката от терасата на бунгалото е страхотна вечер и сутрин. На терасата пече слънце само преди обед...много е приятно да си пиеш котейла там и да гледаш морето и боровата горичка... Зад бунгалото има подържана полянка с тревичка. Има маса от пицарията, която може да се ползва от посетителите на бунгалата. Рибата и пиците са страхотни!!! Ние си правихме салатите и си поръчвахме останалото от там с 10% отстъпка.  Точно до бунгалото има два магазина за хранителни стоки и магазинче за закуски. В бунгалото си имаше всичко. На мен лично малкия плаж ми хареса повече. На големия е голяма шумотевица и суетене. Три семейства си взимахме един чадър на първа линия за 7 лева и до него можеше да си слагаме нашия. На обяд се прибирахме да спят децата и оставяхме чадъра и хавлиите без притеснение и така си запазвахме мястото. На малкия плаж заведенията за хранене са по-близо и по-приятни. Единствения минус беше шума от последната вечер от бар Памперо - явно в петък и събота има мероприятия с гост музиканти. Но ако не бяхме с децата, щяхме да сме на бара и да не ние проблем шума. Пак ми се ходи!!!!

# 748
  • София
И ние си изкарахме страхотно, прибрахме се миналата седмица. Бяхме във Вила Марина и за мен това е най-хубавото място в Арапя от всичко, което видях. Единствен недостатък е, че не е непосредствено на плажа, а на около 100 -150 метра от морето.

Ето малко любителски снимки от мен:

Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3

Вилата е нова, пусната е август миналото лято, поддържана и чиста, с дървени мебели, на уникално сенчесто място в мини горичка. За децата има голям двор и малка детска площадка. В общата кухня има всичко необходимо - от микровълнова и кафе машина, до всякакви дребни прибори. Собствениците са супер мили и гостоприемни хора. Ако и догодина решим да останем в БГ, със сигурност пак ще сме там.

# 749
Здравейте, фенове на Арапя! Вие сте изключително много!
Тази година имах огромното желание да почиваме на Арапя с децата, но уви още май месец всичко беше заето Cry . Затова имах много време да прочета всичките ви впечатления и за лято 2015 ще запазя още януари  Laughing Записвам се да следя новите ви емоции от това лято и ще имам въпроси малко по натам....Благодаря Wink!

Общи условия

Активация на акаунт