Бунгала на Арапя

• 229 165
  • 855
  •   1
Отговори
# 195
здравейте,

аз малко се обърках.ние не живеем в България и тази година имаме желание да почиваме с малко бебе там.Аз имам някаква идеалистична представа за бунгало с веранда и изглед към морето.Като цяло сме се спрели на  ли такива бунгала или те са само в моите фантазии и задължително ли е да търсим такова с климатик,може ли да помоля някой ако знае са свободни да подновява инфото.мисля до 1 седмица да резервирам нещо,но мн ми се иска с ракииката вечер да стоим на някоя веранда с изглед към морето,а също така да са мн близо до плажа ,за да не пренасяме всички надуваеми неща,детски историики и всичко останало 1ч(просто имахме подобен опит по фестивали).също може ли да ни насочите към други къмпинзи с подобна атмосфера.ние сме били за един ден на плажа на смокиня и така се запалих по този начин за почивка както и фестивална атмосфера на палатки и т.н -предполагам знаете какво има предвид като усещане.мерси предварително.

# 196
barbarelka - ти си знаеш най-добре, но с малко бебе на палатка е рисковано начинание според мен въпреки романтичното усещане. За бунгала с климатик на Арапя писах, но  досега никой не ми е отговорил. За мен е важно, защото юли и август по морето става страхотна жега, особено ако бунгалото е на слънце и всъщност дори не е къща, а  само бунгало. Като цяло мисля, че бунгалцата по нашето черноморие се нуждаят от сериозно обновяване. Приятно впечатление ми прави, че се появяват нови такива, включително и на Арапя, които изглеждат много добре /климатици обаче нямат май/. За бунгала с климатици и добре изглеждащи може да погледнеш в Черноморец и Созопол. Надявам се тази тенденция да се пренесе и по-на юг. Обаче като чета тук, че има бунгала заети от миналата година още, за какво им е на собствениците допълнителен разход, като и така има търсене.

# 197
За бунгала с климатик -май само Рино имаха, те са страхотни но са заети от миналата година още.

# 198
Бунгалата Рино изглеждат добре на снимка, обаче какво установих, като чета условията - вярно - климатик има, обаче кухненския кът е общ за целия къмпинг! Това не зная от хигиенна гледна точка въобще колко е приемливо. Особено за хора с бебе /не че имам такова  аз точно де/! Който има някакво инфо може ли да каже кога може да се запази тяхно бунгало за топ сезона, че ми стана любопитно още през януари да няма свободни места? И ще чакам отзиви на завърнали се от там - може пък да си е страхотно въпреки моите притеснения.

# 199
Бунгалата са нови и явно собствениците не искат да се готви в тях и да е опушват, поне това бяха доводите на Атанасови, при които запазихме бунгала, имат малък кухненски кът но не и печка вътре,но собственикът разреши да използваме котлон на верандата.Предполагам , че и при Рино е така.Лично на мен страшно много ми харесаха Рино, на много хубаво място, самите бунгала са нови изглеждат добре, , много близо до плажа, детски кът, беседка.Те бяха първите към , които се ориентирах, но за съжаление когато се обадих-януари всичко беше заето.

Ако някой търси бунгала с кухненски бокс, това са- Алекто, някой от бунгалата на Кораба и Дукови ако не се лъжа,всички други са с общи. Hug

# 200
Димови също имат кухненски бокс във всяко бунгало  Peace

# 201
Бунгала Георгиеви ги задрасквам от моя бял списък - не допускат кучета. То вярно, че в собствения си хотел всеки може да поддържа каквато иска политика, но ми се струва грехота точно на такова място да не пускат кучета "освен ако не са джобен формат" каквото и да значи това. Пребиваването  с домашния любомец е част от очарованието на такъв вид почивка според мен.

# 202
Може и да е очарователно за собствениците на кучета,но дали ще е толкова очарователно за останалите гости ,как мислиш?
Дъщеря ми е силно алергична към кучета и въобще няма да ми е "очарователно" ако заради кучето на някого направи алергичен шок!
Нищо лично-просто въпрос на гледна точка! Peace

# 203
Може и да е очарователно за собствениците на кучета,но дали ще е толкова очарователно за останалите гости ,как мислиш?
Дъщеря ми е силно алергична към кучета и въобще няма да ми е "очарователно" ако заради кучето на някого направи алергичен шок!
Нищо лично-просто въпрос на гледна точка! Peace
Аз предлагам да не почваме този безмислен спор, ако обичаш. Арапя е препълнен с кучета всяка година и не ми е известно някой да е получил алергичен шок досега. А относно това което пък на мен ми пречи  аз пък мразя чалга, крясъци, деца, плюещи храна по земята, остатъци от храна и използвани памперси, оставени на пясъка без да се почистят.....дали е уместно да забраня на някой от вас да си води пък детето или да давам тон как да се държим на плажа - въпрос на лично усещане е. Като не ми изнася или съм алергична към нещо, ходя там, където това го няма. Разбира се че  който почива с куче е длъжен да се съобразява с ред неща, за да не пречи на околните - това въобще не го поставям под съмнение. Мисълта  ми е, че един простак, дали с куче или без достатъчно може да вгорчи почивката на околните. Но пък темата не е за това, нали?

# 204
  • Велико Търново
.....дали е уместно да забраня на някой от вас да си води пък детето или да давам тон как да се държим на плажа

Ако става въпрос за у вас, или за твоя плаж, да, точно така, каквото кажеш, това ще е.

Като не ми изнася или съм алергична към нещо, ходя там, където това го няма.

Е, повечето затова ходим там, както ти беше вече обяснено.

Съжалявам, Сисссс, знам, че можеш да и се "доразясниш" и много по-добре, ама не издържах на това дървено философстване и аз!  ooooh!

# 205
E, не, вярно че темата не е за това, ама не издържах и аз. Написах ясно, че щом базата на Георгиев има такава политика, добре, забранено за големи кучета. Малки впрочем се допускат - за сведение на алергичните. И Тонита - доколкото ми е известно в къмпинга свободно се допускат кучета в определени бунгалца. Та в случая явно вие не определяте кой да си води кучето и кой не, нали? Също така моля без евтини обиди, никой от вас не съм обидила или нападнала, за да ме наричате "дървен философ", като пиша, че може видите ли да се отиде на къмпинг с куче - каква изненада! Аз нямам вина, че някой имал непоносимост към нещо. За сведение - вече от няколко места в Арапя  ми потвърдиха, че мога да почивам с куче. Съветвам ви ако наистина имате непоносимост да се осведомите предварително къде е това, за да не ви е неприятно като отидете на почивка. Вероятно и в парка и на улицата също не извеждате децата си, защото и там има кучета!

# 206
  • Велико Търново
Момичета, подскажете ми кои бунгала стават за по-големи семейства. Трябват ми 5 легла и по възможност с две помещения, т.е. повече пространство ми трябва, леглата всъщност може да са и за четирима, дребната ще спи между нас. Не държа да има кухненски бокс, тъй като няма да готвя. И да са новички, чисти и прохладни както Рино, от които миналата година останахме очаровани, но решихме, че тази година вече ще са ни тесни.

# 207
Какво ли мога да кажа на човек ,който мрази деца! ooooh!

# 208
Какво ли мога да кажа на човек ,който мрази деца! ooooh!
И кой е този човек, че не ми стана ясно? И какво общо има с условията в  бунгалата на Арапя, каквато всъщност е темата? Да съм казала, че получавам "алергичен шок" от деца? Всъщност имам дете ако това има някакво значение и почивам всяка година с него и с кучето си там, където аз преценя за подходящо независимо дали имам одобрението на съфорумките с алергични деца или не.

# 209
Арапя е любимото ми място , точно защото мога да отида с кучето си . Била съм в бунгала Щереви , Рино и в малък частен хотел на име "Арапя" все с това куче ... както и със синът ми естествено ...
Но не ми стана ясно алергията какво общо има с това , че някой ще си заведе кучето ?
Все едно по улицата не е пълно с бездомни кучета и котки ? Или в парковете , или в кварталните градинки  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт