Бунгала на Арапя

• 229 106
  • 855
  •   1
Отговори
# 240
Добре изглеждат, но не е ли голямо слънце? Няма много дръвчета май?
И близо ли са до плажа?
Разкажи повече  Hug

# 241
Ние тази година сме в бунгала Атанасови, май бях споменала преди-
http://www.arapya.com/atanasovi.html
За първи път ще сме на Арапя но съм сигурна, че ще останем много доволни.
За Рино, мисля от това лято да запазим за другото, живот и здраве. Hug

# 242
Добре изглеждат, но не е ли голямо слънце? Няма много дръвчета май?
И близо ли са до плажа?
Разкажи повече  Hug

Ами дам това си е минус,който не видяхме на време,но поне имат климатик.Иначе за всички бунгала съм чела хубави и лоши неща.За Димови четох че е пек(заради липсата на дървета) и прахоляк...ама пък толкова ли движение с коли да има че да се вдига голам прахоляк..не знам.А за разстояние до плажа мисля че някъде четох че са на около 300м.На мен това не ми пречи..абе пек,прах,далечен плаж..важното е да си изкараме добре.Зависи с каква настройка търгне човек,и самия човек какъв е. Wink

Решавай че време не остана  Hug

# 243
На Арапя около всички сгради-бунгала,вили,хотели е прашно,поради факта,че няма асфалт на улиците! Peace

# 244
Еми да де то ясно,ама пък толкова да е прашно че чак да ме дразни не мисля че ще е.А и все пак отиваме на бунгала,който не иска прашничко отива на хотел. Laughing

# 245
Някой да има някакви отзиви за бунгала Андонови? На мен на сайта ми харесват, защото има много зеленина и тераската отпред, която е и бокс за готвене също са озеленени. Но как е в действителност, знае ли някой?

# 246
  • пловдив
Някой да има някакви отзиви за бунгала Андонови? На мен на сайта ми харесват, защото има много зеленина и тераската отпред, която е и бокс за готвене също са озеленени. Но как е в действителност, знае ли някой?
Ние бяхме миналата година в тези бунгала,като цяло не съм доволна много,отивайки на бунгало не съм очаквало лукс и т.н,но първо ние бяхме в бунгало което нямаше кух.бокс,но затова ни бяха предупредили де,но най-лошото впечатление ми направи това,че оделата бяха супер,ама супер мизерни преглътнах го като си казах,че като ги сложим в торба ще е добре,но уви нямаше изобщо торба в която да ги  мушнем, и оделата не се сменят от стари за нови посетители.Гардеробите и шкафчетата миришат ужасно,и пространството отпред пред бунгалата не е толкова голяма  за игра на децата.Определено се насочи някъде другаде поне имаш време все още.

# 247
  • Sofia
Момичета да се запиша.Вече реших там сме на Арапя сме много ми хареса от това което видях от сайта им http://www.arapya.com/bungala.html но ме притеснява че като е кампинг ще са им много понадути цените за храна.Моля ходилите там да дадат отзиви за хранителните стоки и заведенията Mr. Green да не се окаже че пилешката супа е 4-5лв второ основно ядене9-10лв а литьр бира 6лв образно казано.Много благодаря на всички и весело лято моренцеее драж се идваме Joy
А и още нещо интернет има ли в бунгалата или само на определено място в големите дворове поне за тези на който сте били
Сьрдечно благодаря полезни сте на всички нас  bouquet

# 248
Не се притеснявай - не са надути цените . В хранителните магазини всичко си е на нормални цени / или може би с лека надценка , но нищо притеснително / . Тестени закуски / ако ядете такива / - по 1 лв.  има топли сутрин Laughing
Има страхотни заведения с много прилични цени и отлична кухня .

# 249
  • Sofia
Много благодаря ще хапнат хубави мекички ако има още някой нека пише Hug

# 250
  • Sofia
Пак сьм аз при по подробно четене на темичката се натькнах на това че е пьлно с кучета на кьмпинга и направо се разколебавам.Аз ги обичам дребният сьщо но баткото ни само като ги чуе да лаят а камоли да ги види пищи като заклан.2 пьти го нападаха и е разбираемо.Имам вьпрос на който може да ми се смеете убиждате и т.н
За бунгалата е ясно има ли куче то си е при стопаните а като отидете на плажа какво се случва..... newsm78 посред бял ден ние скачаме на едната вьлна а то на друга та ли?Не ме разбирайте погрешно но не искам да вкисна никоя почивка нито ваща нито наща с писаци и крясьци.
Били сме на Силистар на плажа и обикнавенно ако имаше хора с кученца ги водеха в края на ивицата и смятам че така е редно на никой не би му било приятно в по вечето случай да е до чуждия ротвайлер или кокер и то точно в морето.
Хиляди извинения кьм всички предварително но не искам да го стресирам детето с кучета и на морето Обичам ги и аз и дребният но.....
И за тази кьщичка имате ли мнение    http://www.arapya.com/vila_vulkan.html

# 251
  • Велико Търново
katerinia, не знам защо си останала с впечатлене, че на Арапя е пълно с кучета.
Може би заради леко наедекватните постове от преди няколко страници, където една съфорумка уж само си търсеше бунгала, където приемат кучета, а после взе да обяснява колко зли са хората, които не приемат чужди домашни любимци да им се мотаят, докато си почиват.
От миналата година не съм останала с впечатление, че там е някакво стълпотворение на хора с домашни любимци, категорично не. И да е имало куче на плажа, не ми е направило впечатление. А аз съм с три деца, и очите ми са постоянно на "четири" за всякакви опасности, препятствия и т.н. Щях да забележа, ако е имало, или по-точно, ако е притеснявало някого с поведението си. 

Мнение за вилата не мога да дам.

# 252
katerinia, не знам защо си останала с впечатлене, че на Арапя е пълно с кучета.
Може би заради леко наедекватните постове от преди няколко страници, където една съфорумка уж само си търсеше бунгала, където приемат кучета, а после взе да обяснява колко зли са хората, които не приемат чужди домашни любимци да им се мотаят, докато си почиват.
От миналата година не съм останала с впечатление, че там е някакво стълпотворение на хора с домашни любимци, категорично не. И да е имало куче на плажа, не ми е направило впечатление. А аз съм с три деца, и очите ми са постоянно на "четири" за всякакви опасности, препятствия и т.н. Щях да забележа, ако е имало, или по-точно, ако е притеснявало някого с поведението си. 

Мнение за вилата не мога да дам.
Сигурно имате предвид мен, Тонита. Ами аз си намерих къде да почивам с кучето, както и минали години, но смея да твърдя, че никой покрай мен не е пострадал, не се е къпал заедно с кучето ми и не е получавал алергични шокове....Та извинете ме, на моят домашен любимец не му позволявам да се "мотае" по Вашите думи в краката на персони, непонасящи кучета. Смятам, че трябва да се съобразяваме взаимно обаче и както аз не си навирам кучето в краката на плажуващите, така и останалите да си контролират подопечните деца или кучета, за да не притесняват мен и семейството ми по някакъв начин. Та може би  затова не Ви е направило впечатление, че има кучета на Арапя, защото са били добре контролирани. Впрочем темата се разду съвсем незаслужено - може и да не съм Ви симтатична, че водя кучето си на море, но пък това зависи изцяло от мен и от хората, които отдават под наем легловата база така че...
кateria - няма от какво да се притеснявате от кучатата на Арапя, никой отговорен стопанин не би позволил то по някакъв начин да притеснява околните, още по-малко деца, които се страхуват. 
На всички, избрали за място на тазгодишната си почивка къмпинг Арапя, пожелавам прекрасни моменти и по-малко дразнители.

# 253
Ехо стига с тоя спор   bouquet Моето дете пък обича кучета, та ако има кучета (и те са безопасни естествено, вярвам че всички стопани са достатъчно разумни) то дъщеря ми доста ще се забавлява  Grinning 

Между другото май всички хубави бунгала са вече фул  Confused Докато се натуткам, ама разчитах на едни в Китен, то пък и там се оказа че няма места, та сега се чудя какво да правя  Rolling Eyes

# 254
Вчера се върнахме от кратка почивка в бунгала Рино и съм очарована. Бунгалата са страхотни,  морето също. На почиващите в Арапя мога да препоръчам като им омръзне от плажа да се разходят до Беглик Таш и устието на Ропотамо - заслужава си.
А между другото, ние си бяхме с кучето и бебето и не е имало никакъв проблем - нито уплашени деца, нито изнервени родители или пък алергии.

Пожелавам на всички едно страхотно лятно море!

Общи условия

Активация на акаунт