Бунгала на Арапя

• 229 087
  • 855
  •   1
Отговори
# 285
Доколкото чета бунгала Рино са нови, хубави, но нямаше места.
Доколкото видях онзи ден, докато се разхождах, те са само 4 бунгала. Освен ако не съм довидяла нещо. Затова, предполагам, са заети за целия сезон.

# 286
Здравейте! Ние сега се прибрахме от Грудови. Там новото е, че са сложили климатици, за които се доплащат 5лв на ден. В Арапя пътищата са по-зле отвсякога. Но прахолякът е по-малко, защото са ограничили достъпа на коли около плажа. Иначе до Царево пътят е асфалтиран. Свободните зони на плажа са намалени. Цените на чадър и шезлонг на Големия плаж са по 5лв, а на Малкия - по 7лв. За хранене аз ви препоръчвам "Пънчетата" и ресторант "Арапя". Вторият е съвсем нов и чак неестествено чист. Веднъж седнахме "При Пламен" и обядът ни излезе почти двойно по-скъп, а и ми се стори, че там супичките се задържат по два дни...
И най-важното - не се лъжете да си вземете карта за интернет на TELECOMMO. За 20лв си купихме 10-дневна карта. Успявахме да се закачим само рано сутрин закратко и то не всеки ден.  На Рино има Wi-Fi, но и на него не може много да се разчита.

# 287
А в крайна сметка , какво се оказа за бунгала Алекто - ще ги местят ли наистина и къде ...  Rolling Eyes

# 288
  • Пловдив
Искам да попитам има ли завърнали се от бунгала Рино това лято,че имам въпроси към тях

# 289
  • русе
момичета цитирам си въпроса от друга тема дано да има някои с информация

и аз да си задам питането а то е за Ваканционно селище Корал-местност Арапя
никога не съм ходила в този край и не знам как е плажа малък,голям ,пренаселен ли е изобщо ще съм благодарна на всяка информация както за условията във вилното селище така и за района като цяло

# 290
Здравейте ни е се завърнахме от ДИМови, на малките много им хареса, за мен това беше перфектното място с малки деца, двор който се заключва за да си търчат където искат, собствениците ни донесоха шатра за да има сянка и на двора, малки столчета, имаше и пръскалка за тревата, ама ние я ползвахме няколко пъти  Mr. Green. На слънце са но само следобедите ставаше топличко, през нощта си беше даже хладно. Ние бяхме в тези до улицата, малко е прашно като мине кола, вътре е много готино, тези които са по-назад са малко по-зле вътре, но пък имат страхотна веранда с дървен покрив. Единствената ми забележка е че нямаше полица в банята, а в задните бунгалца пък нямаше подвижен душ, което си е кофти като си с малко дете. По-сериозния проблем са мишоците, ама то като навсякъде е пущинак, като застроят наоколо ще изчезнат и те  Mr. Green Но ние си прибрахме в колата 2 морски  мишлета  Laughing. От другите бунгала Грудови ми харесаха, заради зелената площ пред тях ама като не са заградени с малки деца ми е страшно, а и само една барбекю ми се струва недостатъчно, при Димови са 2 за двете горни бунгалца. А за Рино аз видях 3 къщички с голямо барбекю и полянка пред тях, готини са. А за ресторант Арапя или By G готвят страшно вкусно, на малкия всеки ден му взимах за в бунгалото супичка, защото ние сред хора не можем да се храним  Laughing, там за вечеря трябва предварителна резервация, всичко е заето. Плажа не е лош, но при нас водата беше мръсна и с водорасли и ходехме на къмпинг корал, там е кристална, има скалички тук там и до шамандурата ти е до коленете, почти няма хора, само на първа линия пълно спокойствие. Та така за мен Димови са идеалния вариант за хора с малки деца, докато правехме вечерята те си търчаха без да ни е било страх че ще изкочи на пътя  Peace

# 291
Следя темата с интерес.Ние в сряда заминаваме за две седмици за Арапя, бунгала Атанасови, за първа година сме на това място но според прочетеното определено ще останем доволни, после ще се включа с отзиви. Hug

# 292
  • на майната си
maymunski, да попитам за Димови - близко ли са до плажа, по снимките от сайта не се ориентирам къде се намират.

# 293
А в крайна сметка , какво се оказа за бунгала Алекто - ще ги местят ли наистина и къде ...  Rolling Eyes
Ние тръгваме за Алекто в събота....как така ще ги местят??? Shocked ShockedСобственичката нищо не спомена....ще стане голям майтап ако идем и бунгалата не са там или не приемат гости LaughingОт къде имате тази информация??

# 294
Здравейте, да споделя и аз мнение. В началото на месеца бяхме 10 дни на бунгала Неда, на северния плаж на Арапя, до сърф училището. Мястото е уникално, а бунгалата са на самия пясък, от това по-хубаво няма. Имат естествена сянка, бяхме на първа линия и на пясъка не се наложи да лежим, просто си изкарахме на верандата  Laughing .Водата беше доста мръсна, всеки слетобяд морето се замърсяваше с някаква пяна и се носеше страненн аромат. До тук с добрите впечатления  Mr. Green , до нас имаше бар на плажа и беше доста шумно, особенно след полунощ  Twisted Evil , отделно групи с тинейджъри висят по шезлонгите на плажа пият и вдигат доста аларма до съмване  Twisted Evil  , е все пак има и такива дето не им се спи  Laughing  .  Налага ти се да ги слушаш, защото няма клима в бунгалата....Пътят към бунгалата не е идеален, но пък покрит с чакъл и достъпът е сравнително добър, но това не е от значение за нас  Wink . В околност имаше 3 ресторанта, единият е пицария, носеха ни храната на верандата  Laughing , и един хранителен магазин. Не мисля че бих повторила да почивам там толкова дълго време , но с добра компания всичко се понся  Peace
На всички които им предстои почивка, пожелавам весела ваканция, не се вглаждайте в малките детайли, а се наслаждавайте на природата и малкото незастроени места по нашето черноморие  Peace  , щото аман от бетон  ooooh!  ooooh!   ooooh!

# 295
Ние тръгваме за Алекто в събота....как така ще ги местят??? Shocked ShockedСобственичката нищо не спомена....ще стане голям майтап ако идем и бунгалата не са там или не приемат гости LaughingОт къде имате тази информация??
Споко ... там са си  Peace Просто са преместени в съседния парцел  Hug
Миналата година се носеха едни такива слухове за местене и аз също се чудех ...Звъннах на жената и тя през смях ми обясни , че са преместени няколко метра . Това е всичко . Не се притеснявай . Бунгалата са готини .

# 296
Абе това за мишките вярно ли е на Арапя, че прочетох и направо се отвратих - да си донеса в София мишка от там....че и две. Аз имам някаква фобия към тези животинки и няма да мога да го понеса.

# 297
Е те мишките са в крайните имоти, около които е само поле  Laughing около другите по-близо до плажа където има повечко население се съмнявам да има, просто около Димови няма нищо освен поле и при все това ги видях последната вечер и когато тръгвахме в колата, в самите бунгала не сме срещали

# 298
Здравейте, за пръв път ще сме на бунгала и отиваме на бунгала кораба. Някой може ли да ми каже нещо повече за тях? Всичко което видях са няколко снимки отвън и нямам представа какви са, но доколкото разбрах са на плажа.

# 299
Димови са на 5мин без дете от плажа, с дете на 10 мин  Laughing. През един имот от ресторант Арапя. На мен лично пак ми се ходи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт