Бунгала на Арапя

• 229 219
  • 855
  •   1
Отговори
# 360
Очевидно и ние сме пак на Арапя тази година....та ...някой има ли отзиви за тези бунгала...
http://www.arapya.net/gallery/
и къде се намират...че по снимките не мога да се ориентирам много:)

Благоадаря предварително!

# 361
  • София
След всичко, което изчетох, мисля (даже съм сигурна), че са Рино - на 100 м от плажа.

И последен, надявам се, въпрос за Кораба: На сайта пише "под сенчести дървета", на снимките дърво около бунгалата не виждам. Кое точно пречи да се свариш, при положение, че няма климатик?

# 362
Ами има някакви дървета, че пече спор няма, но не е било горещо, нито пък вечерта беше студено. Аз не съм фен на климатиците и не ми е липсвал такъв, на верандите е сянка през деня.
Ние не бяхме там през най-големите жеги, а вътре в бунгалата сме влизали само да спим.
За мен е важно да виждам морето от изгрев до залез, да се разхождам по плажа ... ТВ не гледам дори Simple Smile

# 363
здравейте а за тези бунгала има ли  някой впечатления: http://pochivka.bg/o-3368-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … %B5%D0%B2#prices? и плажа наистина ли не е подходящ за малки деца?

тия са супер, но са по-далече от плажа

горе-долу колко по-далече? и все пак как е плажа-чистичък ?а морето ?питам понеже сме със сравнително малки деца... а мн ни хареса мястото... Simple Smile

# 364
Ами за мен е доста далече на фона на нашата близост до плажа, особено до големия плаж, върви се по един черен път и се слиза надолу, после е качване нагоре. Разбира се на Арапя нищо не е прекалено далече, но все пак ... Иначе морето се вижда, срещу бунгалата има каравани. Бунгалата са страхотни отвън, оградени бяха даже.

Гледайте да пише разстояние до плажа, а не до брега, защото за мен не са едно и също нещо.

Плажът е по-хубав, както и морето на той наречения голям плаж. За деца беше ОК миналата година - няма вълни, топло е морето.

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:16 от Zl-76

# 365
  • Пловдив
Очевидно и ние сме пак на Арапя тази година....та ...някой има ли отзиви за тези бунгала...
http://www.arapya.net/gallery/
и къде се намират...че по снимките не мога да се ориентирам много:)

Благоадаря предварително!

Не сме почивали на Арапя, но скоро попаднах във фейсбук на страницата на тези бунгала и ги споделих в темата за почивка в бунгала: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561329.630
Може да видиш там-едно момиче пише, че не са толкова далеч от плажа, а друго, че бързо се резервирали. Тя е звъняла края на януари и имало само 2 свободни стаи за юни и юли.
Няма да е лошо да им отправиш запитване дали имат още свободни стаи.

# 366
......

Не сме почивали на Арапя, но скоро попаднах във фейсбук на страницата на тези бунгала и ги споделих в темата за почивка в бунгала: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561329.630
Може да видиш там-едно момиче пише, че не са толкова далеч от плажа, а друго, че бързо се резервирали. Тя е звъняла края на януари и имало само 2 свободни стаи за юни и юли.
Няма да е лошо да им отправиш запитване дали имат още свободни стаи.

О вече резервирах....за втората седмица на август ....последното възможно бунгало...от новопостроените...на 2-рия етаж:)Ще идем да видим:)Малко са скъпички, но ...поне е ново и чисто...

# 367
Chili, кога резервирахте? За Бунгалата Рино става въпрос нали? (че не ми се рови по линковете)Ние резервирахме за юни от новите бунгала на първия етаж още през Февруари, и тогава беше уж последното свободно. Малко съм със смесени чувства, след като прочетох че водата в самия залив е доста мръсничка, но се надявам Юни все още да е чисто. Малко импулсивно резервирах - да видим.

# 368
Chili, кога резервирахте? За Бунгалата Рино става въпрос нали? (че не ми се рови по линковете)Ние резервирахме за юни от новите бунгала на първия етаж още през Февруари, и тогава беше уж последното свободно. Малко съм със смесени чувства, след като прочетох че водата в самия залив е доста мръсничка, но се надявам Юни все още да е чисто. Малко импулсивно резервирах - да видим.
Вчера, да за Рино става дума. Ами то си има график в сайта и това беше единствената свободна седмица за юли и  август, и ние сме в новите , но на 2-рия  етаж..имали кухня...не че ще я използвам, но нямаше друго свободно...Simple SmileКазаха, че стълбите са обезопасени за малки деца, ние вече не сме малки, но...питах аз:)
Водата става "супа" точно август,когато става голям калабалък...Юни е страхотно, чисто и спокойно, няма да съжалявате:)
Само ме притеснява, някой ми каза, че били близо до някакъв канал...та си миришело...дано да не е вярно...но в крайна сметка каквото-такова...миналата година и в по - голяма мизерия бяхме та...това не ме притеснява:)

# 369
  • София
За нашия период е свободно №9 на Кораба.
Zl-76, какво ще кажеш?

# 370
Кое беше №9 ... то не виждаше директно морето май - на втора линия е, но пак е много близо ... може и да греша - не съм влизала в това бунгало със сигурност.

# 371
  • София
Жалко .Благодаря ти!

# 372
Все пак попитай, сега влязох в сайта и видях кое бунгало и - то е точно срещу пътечката за плажа - минава се покрай 2 и 1 и си на пясъка, т.е. вижда се морето. До него, т.е. срещу 1 и 2 са Бунгалата на Мария.

# 373
  • София
Питах. Зад №2, на втора линия, не се виждало морето. Angry

# 374
Жалко, там трябва рано да се правят резервациите за първа линия.

Общи условия

Активация на акаунт