Бунгала на Арапя

• 229 242
  • 855
  •   1
Отговори
# 375
Сега попаднах на тази тема.Тази година и аз си мисля да посетим Арапя, харесала съм бунгалата на Мария.Подходящи ли са малко токущо проходило детенце?И имат ли места за кола пред бунгалата?
Не изчетох цялата тема,за това ви питам.

# 376
Да, подходящи са - оградени са, едно до друго са бунгалата и гледат към морето, колите се спират отзад някъде - пред бунгалата е плаж.
Вътре не ги знам как са, предполагам не са големи.

# 377
  Можете ли да ми кажете на какво разстояние от плажа са бунгала "Алекто" и дали се слиза по стълби? Ще бъдем с трудноподвижен човек и това е много важно за него, а от снимките не мога да се ориентирам.
  И още един въпрос - някой бил  ли е в бунгала 3,4,5 или 6 на "Кораба"?

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 11:49 от Хапка

# 378
  • София
Здравейте, интересувам се в заведенията на Арапя, дали се предлага пържена цаца?

# 379
Здравейте, някой може ли да ми каже нещо за бунгала Георги Андонов Simple Smile

# 380
Бунгала Мария,за юли нямат места  Peace

# 381
  • София
Началото на септември ще бъдем и ние там (за първи път). Дали някой би могъл да сподели за сърф училище на Арапя? Има ли, какви са цените...

# 382
Началото на септември ще бъдем и ние там (за първи път). Дали някой би могъл да сподели за сърф училище на Арапя? Има ли, какви са цените...

Има такова училище, но цените не ги знам ... иначе сърфовете са ми още пред очите - невероятно е да ги гледаш Simple Smile

# 383
Да попитам тези, които са били на бунгала кораба,снимките от сайта им реални ли са?
Пода какъв е?На снимките ми прилича на нещо като мокет и нещо гадно ми изглежда.
Подходящо ли е за дете на годинка?Да не са мръсни?
Моля тези,които са били там да споделят.Модернизирани ли са добре?
И кухненските боксове как са?

# 384
Да, реални са - нашето беше дървен под, във второ беше теракот.

боксът е мивка, хладилник, микровълнова.

В четвърто единственият за мен минус е липсата на врата между бокса и стаята, защото бокса  е в коридорчето всъщност.

# 385
Да, реални са - нашето беше дървен под, във второ беше теракот.

боксът е мивка, хладилник, микровълнова.

В четвърто единственият за мен минус е липсата на врата между бокса и стаята, защото бокса  е в коридорчето всъщност.
Неразбрах заведението до бунгало 1 и 2 преместено ли е?Четох по назад твой коментар,че имало склад до тях и било шумно?И минават ли все така мн хора покрай него.
Ще ходим с малката на 1год. и ми се иска да е по тихичко.Предпочитам 1 или 2,защото са отделно,а 3,4,5 и 6 са залепени едно до друго и ми се струва,че ще се чува от съседното бунгало.
Защото питах за резервация за 1 или 2,но ако е все още така както казваш с шумна пътека от хора ,да питам за 3,4,5.

# 386
Заведението е преместено, т.е. няма да е шумно нито на 1 и 2, нито на останалите  Peace

иначе хората си вървят по пътечката между 1 и 2 и бунгалата на Мария - това е пътят към плажа. Аз не съм била там и нямам преки наблюдения.

3,4,5,6 не си пречат едно на друго, просто са по две на обща веранда и там си зависи с кого ще се паднете, но има някакъв начин да се разделиш от комшиите.

Според мен 1 ще ви е перфектно - има си оградка даже и за детето ще ви е по-лесно. Стига да има места.

Все пак няма как да е бунгалото на плажа и а е гробна тишина - има по-отдалечени бази, където със сигурност няма да се чува глъчката от хора.

# 387
За датите,които искаме е свободно 2,4 и 5.Ще резервирам,тогава 2-ро,щом така ми препоръчваш  Wink

# 388
Здравейте момичета,
с интерес следя темата за Арапя, много ми допада идеята тази година да избягаме от хотелските ограничения, затова съм тук... Simple Smile
Не разбрах кои са бунгалата на Мария, може ли линк?

# 389
http://arapia.bg/ бунгалата на Мария

Общи условия

Активация на акаунт