Бунгала на Арапя

• 229 200
  • 855
  •   1
Отговори
# 495
  • London
Казах го във връзка с твоя завършек на коментара ти ''А наистина ми се струва, че плажчетата не могат да поемат капацитета на бунгала, вили и нови хотелчета. ''
Т.е., правилно съм те разбрала - мен визираш като този "някой, който ти обяснява....". Аз също не търся спор, но в случая изопачаваш леко - ние бяхме във вилите на Арапя, а не в Царево и съответно е нормално именно на плажовете на Арапя да ходим. Твоето излагане на мнение ми звучи леко като налагане.

Аз рабрах къде си била.Просто споменавам, че има и много плажуващи от други места и заради това плажа да речем е фул. Ако ги няма тях , няма да има проблем и гъчканица за туристите от самата Арапя.

# 496
Ами има сайт мила , където можеш да избереш къде точно там да почиваш.
http://www.arapya.com/

Плитко е и е приятно за деца. Има сърфинг и водно училище за водолази за възрастните.По-отношение на плажа снимката е правена в края към скаличките, защото от тази година има забрана за хората с кучета и имат отделен участък на края. JoyПо средата плажа е по-атрактивен, но заради меца няма как.Аз си обичам Арапя, все пак си ми е втори дом както се казва.

Скрит текст:

Моля те кажи ни има ли участък за кучета на плажа и къде точно се намира?

# 497
  • London
В най-дясната част на плажната ивица е за хора с домашни любимци. Peace

# 498
Ще отговоря на vili123
Вили Марая 1 и Вили Марая 2 са много различни неща. В Марая 1 е приятно и сравнително чисто.
В Марая 2 вилите/бунгала са ниски, прашни, със стари мебели, като от соц-а. Ресторант- тип стол има само в Марая 2, като там се хранят и останалите гости. Има импровизирана детска площадка със счупени люлки и стара изпочупена кола.
От тази година гледам че функционира и новопостроения хотел с басейн, той е до Марая 1, предполагам че има и ресторант, но не зная дали може да се ползват и от гостите на вилите.
Извън Царево е, до Арапя е около 3км.

# 499
Ако някой е ползвал сърф училище да каже какви са цените за големи и за деца?

# 500
Ще отговоря на vili123
Вили Марая 1 и Вили Марая 2 са много различни неща. В Марая 1 е приятно и сравнително чисто.
В Марая 2 вилите/бунгала са ниски, прашни, със стари мебели, като от соц-а. Ресторант- тип стол има само в Марая 2, като там се хранят и останалите гости. Има импровизирана детска площадка със счупени люлки и стара изпочупена кола.
От тази година гледам че функционира и новопостроения хотел с басейн, той е до Марая 1, предполагам че има и ресторант, но не зная дали може да се ползват и от гостите на вилите.
Извън Царево е, до Арапя е около 3км.

Благодаря ти Hug!Ние ще бъдем в хотела с басейна,не във вилите!Дано да ни хареса !!!!

# 501
  • London
Супер е новия комплекс. Аз по-напред мисля постнах една снимка от басейна там. Wink Обаче имай предвид, че ще сте далечко от плажа. Ще се наложи да вървите доста или пък да ползвате колата. И пожелавам най-вече приятно време. Blush

# 502
  • London
Ако някой е ползвал сърф училище да каже какви са цените за големи и за деца?

Не, но ето къде да питаш...

За тези, които ще пристигнат в петък оставяме телефона на сърф инструкторите сърф училище Арапя – Влади (0888588808) и Калин (0878/774355)

Това е за сега – ако има нещо пишете на info@wild-berries.com

# 503
  • София
Момичета, знаете ли нещо за клубен комплекс Феста на Арапя? Пише, че е на 150 м. от плажа, ама няма нито снимки, нито коментари и се чудя да рискувам ли.

# 504
  • London
Ами това ще е сигурно новия хотел, който по мое мнение не е никак близо до плажа, тия 150 метра са някаква пързалка поне що се касае до централния и дори малкия плаж.Аз лично ако трябва да избирам на този етап бих избрала Кораба, защото каквото и да си говорим гледката там е най-добра. WinkКакто казах и ние строиме сега там, но тая гледка там просто я няма никъде другаде. Така, че жълтото хотелче ни води всичките с не крачки ами мили. Joy И Вила Пънчетата има хубав изглед и съм забелязала, че цените са доста добри имайки предвид , че е точно до малкия плаж. Имаш такова хубаво море , за какво ти е басейн и да си далеч от плажа.? Реално хубав е новия комплекс, но лично за мен най-важното е да съм в близост до плажа. StopРазбира се това е индивидуално като решение.

# 505
Момичета, знаете ли нещо за клубен комплекс Феста на Арапя? Пише, че е на 150 м. от плажа, ама няма нито снимки, нито коментари и се чудя да рискувам ли.

може да им поискаш да ти изпратят на мейла, ако няма никъде другаде свободни места..

Имаш такова хубаво море , за какво ти е басейн и да си далеч от плажа.? Реално хубав е новия комплекс, но лично за мен най-важното е да съм в близост до плажа. StopРазбира се това е индивидуално като решение.
и за мен е от най-голямо значение да съм възможно най-близо до плажа ...

# 506
  • London
Гледам има още една нова вила над мидения плаж и гледката е много хубава.

Само дето идва по-далече дори от колонката с вили от плажа. Но пък цените са нормални.Забелязвам един толеранс в ценообразуването на всички вили. Само при Бай Стефан е по-тънко и честно казано добра оферта за който иска хем да не е на майната си , хем да му излезе евтино ваканцията.

# 507
Какви са цените на тези вили?

Аз може да се опитам да погледна от някой от етажите на Кораба тая година ... че да видя гледка от високо. Въпреки, че ми стига да гледам морето от верандата ....

# 508
  • London
двойна стая 

силен сезон (15.06 - 31.08) - 50 лв
слаб сезон (01.05 - 15.06  и от 01.09 - 30.09) - 40лв

тройна стая 

силен сезон (15.06 - 31.08) - 70 лв
слаб сезон (01.05 - 15.06  и от 01.09 - 30.09) - 60лв

А за Бай Стефан е много по-тънко. Чувствително се усеща разликата , но гледам го няма вече в сайта на Арапя човека.Може да се е отказал да се рекламира там.Вярно че не е точно стандарта от някои др. вили, но пък ако си със стеснен бюджет и предпочиташ да изядеш парите си е оферта.Той е точно на пътя за централния плаж от ляво...

# 509
Мерси Simple Smile

Аз си предпочитам бунгала ... смятам, че там свободата е най-голяма  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт