Бунгала на Арапя

• 229 160
  • 855
  •   1
Отговори
# 525
вместо да засадят дървета  и да направят един прекрасен къмпинг, те строят хотели!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfireда си строят хотелите по курортите Mr. Green пълно безумие

# 526
  • София
Кой да ги засади? Партията и правителството? Собствениците на бунгалата нито дървета и цветя ще засадят, нито пътеките ще оправят, нито нищо, защото бунгалата им са пълни през целия сезон, а на тях друго не им трябва, трудно ще се решат и бунгалата да постегнат.

# 527
  • London
Определено е добра офертата. Арапя започва определено да се облагородява. Peace
Определено Арапя няма нужда от бетонно облагородяване. Определено всички заливи са преобагородени.

Ами аз искам да направят пътища и да има осветление. Както не ми допада парцела зад нас да е змиярник.Или отпред да е пущинак с трева. Но понеже не си собственик явно няма да ме разбереш.Когато хвърляш пари някъде имаш и определени изисквания все пак по отношение на инфраструктурата.

Ани, хората са си купили парцели, тоест те са частна земя и ще си троят каквото им душа иска.Това да не ти е държавно почивно село там?

Кльомба преди определени страници го казах, собствениците нямат право да изливат асфалт по улиците. Всеки е дал пари за инфраструктура на общината , поне ние сме дали и са ни отцепили отделно земя от парцела за път. Еми никой нищо не прави...

# 528
  • София
 La Catrala, разбирам те и точно затова ме е яд -  всеки е дал пари за инфраструктура на общината, а никой нищо не прави. Собствениците на бунгалата не вярвам да се охарчат много, ако поне забият стърчащите пирони от дървените скари, които водят до плажа и до заведенията... Срещнах доста хора с пробити джапанки и стъпала. Занемарена работа, жалко за хубавото местенце. С поникването на хотелите няма да стане облагородяването на къмпинга, според мен, ще си барнат само около хотела, което е съвсем нормално.

# 529
аз за собствениците говоря, не за партията и държавата. Ходя на Арапя от 20 години и като гледам в какво се превръща и ми се плаче.

# 530
  • London
Ние строиме точно семеен хотел. Тоест построихме и сега оправяме отвътре.Логично да оправим само около нас, то финанси за повече няма.Всичко струва адски много пари.Но това съм си го мислела една дървена скара от нас до плажа и от лампите със слънчева батерия отстрани на тая скара, че да  вървят хората нощем. Друго не се сещам какво можем да направим индивидуално.

# 531
  • София
Успех! Другото лято да не забравиш да ни оферираш!

# 532
  • London
Това не знам с каква нотка беше? Но дишай спокойно не съм от офертаджийте. ooooh!

# 533
  • София
Ееее, стига де, най-добронамерено беше. Повтарям: Успех ти желая и наистина предпочитам да почивам в семеен хотел пред бунгала, които не са пипани, от както са построени, а повечето не си помнят годините. Освен това скарата ще ти е нова и няма да са излязли пироните още  Hug.

# 534
това е къмпинг и трябваше да си остане такъв, който иска хотел може да си намери хиляди такива на други места. Една Гърция е пълна с хубави къмпинги , които не могат да се ползват пълноценно през лятото , защото е много горещо. Очарованието на Арапя беше това...палатки, каравани, бунгала, а не хотели басейни и снобария

# 535
  • London
Е да ама това е частна земя, а собствениците решават да я продадат, защото нямат поминък. Оттам идва някой и купува парцел и оттам натам прави каквото иска. За мен да посипем бунгала , което беше по-лесния и евтин вариант е като да се изсерем на метеното. Достатъчно колимангели има из къмпинга , не виждам нищо красиво в парникови кутийки със ламаринени покриви и да разчитам на туристи с газови бутилки, които се изсипват цяла тумба и искат да пребивават в едно бунгало 6-7 човека за 50 лева. Това нещо на хотел го няма. Не ми пречат нито къмпингуващи, нито лагеруващи, но когато играе частния интерес те замират, защото в тях няма препитание, а собствениците на парцели с 5 те палатки не могат да се издържат цяла година и продават земите си или намират начин да построят постоянна постройка.

# 536
на Арапя винаги са ходели по платежоспособни хора , а не такива които се блъскат в бунгало по 6/7 човека за да спестят пари. Какъв е проблема да се направят хубави бунгала, да се сложат дръвчета, да се направят хубави барбекюта да се облагороди, както е навсякъде по света. Хотели бол, но такива места по нашето прекрасно черноморие няма или ако има то те са малко, а много хора искат точно това. Затова в бунгалата местата се заемат още януари, а в хотелите не могат да се запълнят.

# 537
  • London
Абе ясно ми е на мен какви хора ходят на Арапя, няма да го кажа ей така това за газовите бутилки, защото са изказвания на собственици все пак. Както факта, че гледат повече хора да се изсипят за по-малко пари барабар с бабата. Бунгало е хубаво като е в гората или на самия пясък на плажа. Не всеки парцел предразполага бунгала. Wink Да не говорим, че ти трябват поне 5-6 декара , че да можеш да изсипеш доволно количество бунгала иначе как ще спазиш дистанцията между тях ? Намалява ти се легловата база и печалбата съответно. А не си струва вложението, ако нямаш възвръщаемост все пак. Хотелчетата, които знаят как да привлекът клиенти си имат и те фул хора. Ако не сменяш хавлии, не чистиш стаите на гостите, ако си надул цените и не предлагаш добър сървиз много ясно, че няма да имаш хора. Барбекюто, детския кът и паркинга са си неща, които задължително трябва да фигуритат. На много места ги няма и заради това и хора няма. Да не говорим, че е много важно къде си разположен. Ако си на майната си това отново влияе , има много фактори, но мисля, че ако човек има добри цени и добро обслужване няма да стои празен. Wink

# 538
  • София
Абе ясно ми е на мен какви хора ходят на Арапя, няма да го кажа ей така това за газовите бутилки, защото са изказвания на собственици все пак. Както факта, че гледат повече хора да се изсипят за по-малко пари барабар с бабата.
Точно такова "италианско" семейство се настани в едно бунгало на Кораба. На всякъде има какви ли не туристи, но е учудващо за мен как се пълнят бунгалата при тези условия и как собствениците не ги е срам да си признаят, че те стопанисват бунгалата.

# 539
  • London
Ами то го има и момента в който собственика да речем не знае какво става в бунгалото. Ключ е даден на Пенчо и уж Пенчо са трима , а изведнъж там стане катун в бунгалото. Joy Това все пак са отделни постройки и поне аз не знам да има хаускипин сървиз и някой да сменя чаршафи или чисти. Поправете ме ако бъркам. Тоест оня си е на воля да си прави и струва каквото реши. Виж в хотела малко трудно. Имаш рецепция, има човек който гледа колко човека реално се настаняват , как се подържа стаята при чистене и какво се прави. Няма как да му се зарадвам, ако запали скара на терасата хахах и опуши мазилката. Joy На Арапя цените са доста ниски породено от лошата урбанизация (липсата на улици и осветление) , а ниските цени води и до нисък калибър туристи. Знам, че има и културни хора, но това не променя и черната статистика с тези с газовите котлони и бай ганьовщината.

Ами аз мисля, че на много хора не им се влага много като знаят, че клиента им е Гана с газовия котлон. Така поне си мисля аз...

Общи условия

Активация на акаунт