Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за бунгалата на Арпаджик, по-специално за бунгалата на Щереви?
Какви са възможностите за готвене в бунгалата на Щерев?
Какви са алтернативните възможности за настаняване в Арпаджик, освен вилите на Щерев и бунгалата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за бунгалата на Арпаджик, по-специално за бунгалата на Щереви?
Бунгалата Щереви получават много положителни отзиви. Гостите оценяват тяхното местоположение в тих район, близо до плажа, с малка детска площадка и възможност за самостоятелно готвене. Някои рецензии споменават, че бунгалата са на кратка разходка от брега на морето, което е особено удобно за семейства с деца.
-
Какви са възможностите за готвене в бунгалата на Щерев?
-
Какви са алтернативните възможности за настаняване в Арпаджик, освен вилите на Щерев и бунгалата?
-
Какви са възможностите за хранене и пазаруване близо до вилите на Щерев?
-
Какви са близките възможности за забавление на децата в близост до вилите на Щерев?

.
Да не говорим, че ти трябват поне 5-6 декара , че да можеш да изсипеш доволно количество бунгала иначе как ще спазиш дистанцията между тях ? Намалява ти се легловата база и печалбата съответно. А не си струва вложението, ако нямаш възвръщаемост все пак. Хотелчетата, които знаят как да привлекът клиенти си имат и те фул хора. Ако не сменяш хавлии, не чистиш стаите на гостите, ако си надул цените и не предлагаш добър сървиз много ясно, че няма да имаш хора. Барбекюто, детския кът и паркинга са си неща, които задължително трябва да фигуритат. На много места ги няма и заради това и хора няма. Да не говорим, че е много важно къде си разположен. Ако си на майната си това отново влияе , има много фактори, но мисля, че ако човек има добри цени и добро обслужване няма да стои празен.
Това все пак са отделни постройки и поне аз не знам да има хаускипин сървиз и някой да сменя чаршафи или чисти. Поправете ме ако бъркам. Тоест оня си е на воля да си прави и струва каквото реши. Виж в хотела малко трудно. Имаш рецепция, има човек който гледа колко човека реално се настаняват , как се подържа стаята при чистене и какво се прави. Няма как да му се зарадвам, ако запали скара на терасата хахах и опуши мазилката.