В условия на криза от къде какво да купим - актуални промоции

• 53 516
  • 423
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Хайдеее, добре дошъл, Карфур Laughing По тоз повод в Кауфланд има банани по 0.77 лв, тоалетни сапуни - 0.19, кисело мляко - 0.08, тоалетна хартия 4 бр. - 0.69, пилешко бяло месо - 5.99/кг. и други евтинии. Да живее конкуренцията Mr. Green

# 226
  • Mediterraneo
Еее, да ви завиди човек  Crossing Arms

# 227
В Пени маркет сокчетата на Теди са по 0.79лв,в Била по 0.86лв.И двете са до 2ри юни.

# 228
  • Варна
Уффф, току що откъм новия мол ни взвривиха невероятни пукотевици и святкане, честно, новогодишната канонада ряпа да яде Shocked Егати откриването, егати чудото, възмутена съм ужасно, да бяха фойерверки добре, а те бяха зловещи гърмежи, все едно започва война Close Да му се .... и на Карфура ooooh!

# 229
Уффф, току що откъм новия мол ни взвривиха невероятни пукотевици и святкане, честно, новогодишната канонада ряпа да яде Shocked Егати откриването, егати чудото, възмутена съм ужасно, да бяха фойерверки добре, а те бяха зловещи гърмежи, все едно започва война Close Да му се .... и на Карфура ooooh!
М да чак в Аспарухово ги чувахме и виждахме Mr. Green

Иначе бях чула от някъде преди време, че са приготвили 1 тон фойерверки на покрива за отриването, явно слухът не е бил лъжлив. Shocked

# 230
В Карфур София има захар по 0.99 лв. Някакво брашно по 0,45 ст /кг.

# 231
в Карфур Варна бананите, краставиците и доматите са по 99 ст/кг, има страхотни ананаси по 99 ст /бройка - трябва просто както бананите да бъдат оставени извън хладилник за да узреят, хляба е по 45 ст., хубаво филе по 6,90, цяло пиле -2,99, ядки бадеми, кашу, стафиди микс 1,99, руска салата 2,25 за кг, доста добър кашкавал по 6,39 на неда, детските плодови пюрета са по 99 ст за бр, зехтин екстра върджин 6,99/л,пилешки бутчета по 1,99 /кг, лютеница по 79 ст, ориз и захар по 99ст/кг, макарони по 49 ст/кг, брашното е 39 ст/кг, бира по 1,59 за 3 л, омекотителите са по 1,99 за 2л, течните перилни препарати по 2,99 за 1,5 л, детски комплектчета - гащиризончета и фанелка за момчетата, и рокличка и фанелка за момичета възраст до 3г са по 9,99.,и дежурните - комплекти тенджери 4 части от 9,99, куфари по 10 лв, завивки по 10 лв, възглавници по 2,99 лв., чаршафи по 12,99, съвсем прилични мъжки панталони по 15 лв, тениски от 5 лв до 9лв.
И още много...
Цените са до 5 юни.
Освен това за всички продукти от типа бяла техника, мебели, телевизори, компютри и прочее техники на стойност над 400 лв Карфур предлага лизингово изплащане без никаква лихва- лихва 0.00%, и без гпр, без гап, без такси, без комисионни, на 10 равни месечни вноски, тоест ако си купите тв за 1000 лв - може да го изплатите за десет месеца по 100 лв - оскъпяване няма.

Не мога да не кажа, че и Пикадили отговориха на конкуренцията и обявиха 10 процента отстъпка от всяка сметка над 100 лв, и 5 процента отстъпка от всяка над 50 лв.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 06:50 от Ara_bella

# 232
  • Варна
Лудница ли беше в този пусти Карфур Варна?

# 233
  • Варна
Вчера навивах мъжа ми да ходим до Кауфланд за банани по 79 стотинки, сега обаче може да прескоча до Карфур за краставици и домати по левче, защото 2.50 - 3 лева, колкото са по други места са ми много Crossing Arms А наистина голяма лудница ли е? Предполагам, че е така, но все пак...

# 234
Имаше доста хора - около бананите, ананасите, доматите и краставиците беше много оживено, но персонала се справя...Около електрониката също...На касите са по двама касиерка и опаковаща, така че  действат бързо.
Магазинът е голям и поема успешно удара:)))))Не знам как ще е в събота и в неделя-може би ще има още персонал, не може да не са обмислили.
Най-забавно е отвън където няма човек без торби на Карфур от които да стърчи гордо някой ананас...А някои взимат краставици в количества индустриални, един гордо отнесе три торби само с краставици?! 
Но все пак от Карфур обещават наличност до края на промоцията 5 юни на всичко.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 08:13 от Ara_bella

# 235
  • В най - голямото село
Вчера навивах мъжа ми да ходим до Кауфланд за банани по 79 стотинки, сега обаче може да прескоча до Карфур за краставици и домати по левче, защото 2.50 - 3 лева, колкото са по други места са ми много Crossing Arms А наистина голяма лудница ли е? Предполагам, че е така, но все пак...

В Кауфланд София днес бананите са х 1.99 лв,  явно има разлика между Варна и София

# 236
  • Варна
Изглежда. Вчера ни бяха пуснали вестниче Кауфланд от 4 страници със заглавие "Трайно ниски цени" или нещо такова и там пишеше за бананите и другите намаления. Но не съм ходила на място да видя дали цените наистина са такива.

# 237
Месечинка, намалението в Кауфланд е било само за среднощни покупки от 23:00 до 3:00 в нощта срещу 27-ми, когато откриха Карфур. Но наистина започна и тук да се усеща конкуренцията между големите вериги магазини - едните предлагат мляко за 0.09 лв., другите ги цакат с цена на млякото 0.08 лв. Simple Smile. Лошо няма! Чакам да видя Пикадили как ще отговорят на тази конкуренция, че са ми най-близко.

# 238
На 9 юни откриват новия Кауфланд - Люлин , предполагам ще има големи промоции и безплатни торбички, и навалици, естествено. Simple Smile

# 239
запис  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт