Майкъл Джаксън - I`ll Be There / Ще бъда там...

• 28 213
  • 696
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, до края на седмицата трябва да изпратите подписите на Натали! Който ще праща да ми пише ЛС за адреса й!
Меморгана,че то сега е края на седмицата newsm78,или имаш предвид другата Rolling Eyes.

Ами Натали вчера ми писа:
"Значи, нека момичетата събират до края на седмицата, и после да ми го изпратят"

Така че понеделник като отворят пощата, пращайте
Пишете ЛС за адрес
Няма нужда,вече се свързах с Дамита.Да не ангажираме повече Натали,че има книга да прави момичето Wink

# 301

Не знам защо ми се прииска да го сложа и тук.
Наречете го импулс, наречете го носталгия по време, което никога няма да се върне, наречете го нахалство да се появявам отново в прекрасня ви свят изграден от любов и разбирателство, наречете го както искате.
Аз оплаквачката и чаталопоклонничката искам да кажа това. Защо и тук? Нямам никаква идея.

"All you gotta do is just walk away and pass me by"

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 16:30 от liliyyy

# 302
Лили, хубаво е....И тъжно....Всичко за него е тъжно, даже болезнено.Винаги!!!!

Искам да пишеш пак тук!!!Форуми много, приятелите са важни....

# 303
  • BG

Всеки е добре дошъл!

Peace

# 304
  • Варна
Момичета, простете,  прочетох темичката от начало, но вероятно съм пропуснала нещо - не разбрах това за подписите, моля да ми разясните  Praynig.

# 305
  • Linz
Лили, хубаво е....И тъжно....Всичко за него е тъжно, даже болезнено.Винаги!!!!

Искам да пишеш пак тук!!!Форуми много, приятелите са важни....
Peace
Оф, изписах една тирада, ама я изтрих... просто искам всички да се върнат и да бъде както преди, а не така пръснати по различни форуми Confused

# 306
# 307
Момичета, простете,  прочетох темичката от начало, но вероятно съм пропуснала нещо - не разбрах това за подписите, моля да ми разясните  Praynig.

Здравей, и ти се загуби!Радвам се,че се появи  Hug
Ами събират подписи момичетата за създаване на мемориал на Майкъл пред Народния театър. Сега нали има един неофициален мемориал на един стълб, а искаме да се направи мемориална плоча на земята или някъде наблизо. За наши разноски.

# 308
  • Варна

Здравей, и ти се загуби!Радвам се,че се появи  Hug
Ами събират подписи момичетата за създаване на мемориал на Майкъл пред Народния театър. Сега нали има един неофициален мемориал на един стълб, а искаме да се направи мемориална плоча на земята или някъде наблизо. За наши разноски.

Къде да подпиша?

# 309
Ами май няма къде....Има някои момичета които събират подписи на хартия, но не са от Варна май...
Хей, момичета, кажете има ли някой от Варна за подписи?
До края на седмицата трябва да се предадат.

# 310
Момичета, простете,  прочетох темичката от начало, но вероятно съм пропуснала нещо - не разбрах това за подписите, моля да ми разясните  Praynig.

Здравей, и ти се загуби!Радвам се,че се появи  Hug

Къде да подпиша?

Добре дошла Women in the mirror! Hug Можеш да подпишеш он-лайн тук
http://bgpetition.com/michael-jackson-memorial/index.html

liliyyy  - много е красиво! Пиши по-честичко!  bouquet

Гита - суперрр!

# 311
# 312
# 313
# 314
Рени   Hug    Gita  Hug тези бодигардове са свестни хора - много е тъжно обаче , че на рожденните дни на малките не е имало други деца (но пък Майкъл им е дал цялата си любов) Heart Eyes   

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 00:01 от ani_220778

Общи условия

Активация на акаунт