Майкъл Джаксън - I`ll Be There / Ще бъда там...

• 28 201
  • 696
  •   1
Отговори
# 360
lenitta съгласна съм, че не трябва да се гледа филм от този човек, изобщо това, че е направил филм ми се вижда супер нагло, при положение, че с Майкъл явно не са се харесвали особено  Thinking

Това не знам дали е пускано досега  newsm78   http://www.etonline.com/news/2009/10/79271/index.html   Ла Тоя казва, че малката Парис в болницата казва, че много са изтощавали Майкъл, непрекъснато са искали да работи и не са го оставяли на мира. Също така говори за това, че Майкъл приживе казал на Ла Тоя, че ако загине то ще е, защото са го убили, че се опитват да го убият и много се притеснява от това за себе си и децата си и това заради каталозите, които притежава, включващи Бийтълс.

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 23:16 от shine_day

# 361
# 362
  • BG
Упс,май съм сбъркал датата на партито.
Пореденото MJ Fans party,ще се проведе на 14.05.2010 от 21:00,началният час за начало на партито е съобразено с карая  на поредният епизод на серила по Бтв -"Листопад"
 Peace

Коки, моля те да обясниш, конкретни молби на лични ли имаш по повод на Листопад или нарочно ни дразниш ( поне мен) ?

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

Уф, и аз не мога да разбера! Дразниш се, че Листопад е конкуренция на Майкъл ли? Е не е така, споко Naughty Това е просто един сериал, някои го гледат, някои не, но ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ МАЙКЪЛ!

Нали в т'ва е идеята на всичко, мамка му (сори, модс), че сме различни, ама Майкъл ни обединява!!!

Писах - трих, пак писах - пак трих...Карай да върви приказката....Дали ще мога да преглътна това, а Меморгана....?????
Поне ще опитам...! Ако не знаете, в Клюкарника, в Кино и телевизия има доста забавление....Първите теми.  Много сте, силни сте!!!!!
Е, май не ми се получи с преглъщането.... Thinking

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 23:23 от Benisima

# 363
# 364
  • София
Ех, че е пусто тук....А какво беше преди.... smile3506
Ето нов филм за Майкъл тръгва по кината в Япония. Продуцент Марк Шафъл- Mark Schaffel, бивш негов съветник, който се опита да го осъди за милиони долари. Поредния мошеник, опитващ се да препечели на гърба на Майкъл.
http://www.youtube.com/watch?v=BPjDzGomt1c&feature=player_embedded
lenitta, споко, мисля, че е временно явление  Hug а надписите във видеото как ги разчете /майтап/  Simple Smile,  аз нищо не разбрах, добре, че си дала инфо  Hug

Мъри може да поиска отлагане на датата за предварителното изслушване:
http://www.nypost.com/p/news/national/michael_jackson_former_doctor_may_ ...

Чакай да поясня, тоя пич е съдил Майкъл преживе за това че не му плащал и му искал пари непрестанно. ShockedИскал му 800 000 долара. Обаче Майкъл го осъди накрая за 3 милиона....Та споделил на съдията, че притежавал стотиции опровержителни телефонни разговори с Майкъл, който го молил за пари. Даже казва, че често Майкъл му е викал и го е ругал, изобщо държал се е зле с него. И сега скапаняка направил филмче за живота му, който ще види бял свят в Япония. Хубаво е феновете да знаят кой е тоя, за да не си дават парите за билетчета, които да отиват директно в джоба на тоя мухльо!Тоест филма не си струва!
lenitta, май не случих с майтапа за японския, извинявай  Peace, а "споко"-то беше за "Ех, че е пусто тук....А какво беше преди". Peace
Благодаря ти за допълнителната информация за този бивш съветник

# 365
  • София
 Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

# 366
Цитат на: Калин@ в Понеделник, 10 Май 2010, 23:05
James Morrison - Man In The Mirror (Acoustic Version)

James Morrison at the O2 Dublin - Man In The Mirror -  Калин@  love001

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 00:45 от ani_220778

# 367

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 00:43 от ani_220778

# 368
Ооооо, как всички пеят с Джеймс, прекрасно е  Heart Eyes spoko

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 00:57 от shine_day

# 369
# 370
# 371

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 01:39 от ani_220778

# 372