Майкъл Джаксън - I`ll Be There / Ще бъда там...

• 28 201
  • 696
  •   1
Отговори
# 375

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 01:55 от ani_220778

# 376
Тоя знак е супер  Party

# 377
Ех, че е пусто тук....А какво беше преди.... smile3506
Ето нов филм за Майкъл тръгва по кината в Япония. Продуцент Марк Шафъл- Mark Schaffel, бивш негов съветник, който се опита да го осъди за милиони долари. Поредния мошеник, опитващ се да препечели на гърба на Майкъл.
http://www.youtube.com/watch?v=BPjDzGomt1c&feature=player_embedded
lenitta, споко, мисля, че е временно явление  Hug а надписите във видеото как ги разчете /майтап/  Simple Smile,  аз нищо не разбрах, добре, че си дала инфо  Hug

Мъри може да поиска отлагане на датата за предварителното изслушване:
http://www.nypost.com/p/news/national/michael_jackson_former_doctor_may_ ...

Чакай да поясня, тоя пич е съдил Майкъл преживе за това че не му плащал и му искал пари непрестанно. ShockedИскал му 800 000 долара. Обаче Майкъл го осъди накрая за 3 милиона....Та споделил на съдията, че притежавал стотиции опровержителни телефонни разговори с Майкъл, който го молил за пари. Даже казва, че често Майкъл му е викал и го е ругал, изобщо държал се е зле с него. И сега скапаняка направил филмче за живота му, който ще види бял свят в Япония. Хубаво е феновете да знаят кой е тоя, за да не си дават парите за билетчета, които да отиват директно в джоба на тоя мухльо!Тоест филма не си струва!
lenitta, май не случих с майтапа за японския, извинявай  Peace, а "споко"-то беше за "Ех, че е пусто тук....А какво беше преди". Peace
Благодаря ти за допълнителната информация за този бивш съветник

Вале, сега като го прочетох наистина се оказа, че не съм те разбрала.Извинявай! Hug

Бени, аз не виждам защо се обиди на Memorgana?Според мен нищо не е казало момичето, аз поне не виждам нищо "съмнително".  Rolling Eyes Репликата на Memorgana  е към DJ-я, не към тебе  Grinning

# 378
# 379
# 380

Много са красиви обаче аз не мога да разбера ,как да ги използвам нещо не се получава!

# 381
Хора какво се случва няма ни темите назад освен предпоследната  #2gunfire
бях решила с времето да изчета колкото се може повече, има толкова ценни неща, толкова преводи, толкова информация, моля кажете на вас отварят ли ви се?!!!

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 13:47 от shine_day

# 382
  • 7800

Много са красиви обаче аз не мога да разбера ,как да ги използвам нещо не се получава!

Май е само за Файърфокс. Бая шаренийка става Simple Smile .

# 383
Аз имам файърфокс обаче немога да разбера как да го сложа това чудо там нещо не ми се получава!

# 384
  • 7800
Като избереш картинката - цъкаш на зеленото бутонче и то се инсталира. След това иска да се рестартира браузъра и след рестарта се появява.

# 385
Здравейте момичета и момчета!

Благодаря ви, че ви има. Много време нямах възможност да пиша, защото приготвям абитуриент. Поздравявам всички ви с този красив, секси, чаровен и скромен Майкъл. Радвам се, че го имахме и плача непрекъснато, защото страшно ми липсва.

http://www.youtube.com/watch?v=gRIIq3Ci52w&feature=related

# 386
shine_day, и аз не мога да отворя стара тема...нещо не е наред Thinking

# 387

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 18:56 от shine_day

# 388
Честито на именниците!

Днес преди обяд сънувах уникален сън- за живота "отвъд", разни паралелни светове... чудя се как ми ги роди мозъка тия неща, това не са мои мисли Crazy А кулминацията беше срещата ми с Майкъл. Отивах някъде, откъдето той се връщаше- видях го в едно огледало и извиках "Майкъл!", обърнах се, той погледна към мен, усмихна се, повдигна рамене (все едно ми каза "да аз съм, здравей, но трябва да вървя) и се изгуби. Беше с жълта риза и черен панталон- като в Come Together. Тръгнах да го търся и го видях на друго място, доста далече. Затичах се към него, прегърнах го, и той ме прегърна и погали по главата, както правеше с фенките на сцената. Тогава се разплаках и казах "знаеш ли колко дълго чаках този момент?". Беше много силно изживяване, много реалистично. И после се събудих. Знам, че е само сън, но се чувствам все едно съм го изживяла наистина Heart Eyes

Виждам още хубави идеи за тениски. Аз не знам дали бих облякла тениска с Майкъл, може би за 25.06., но не знам дали ще съм в София, или където бях миналата година по същото време Cry
Рени напълно те разбирам и се радвам с теб, защото преди известно време бях споделила, че една нощ бях на гости на Майкъл в съня си. Това е толкова хубаво преживяване, че пожелавам на всички всяка нощ да бъдат с Майкъл.

# 389
Момичета да ви попитам, от известно време обмислям да си татуирам това на първата картинка тук

Та някой има ли татуировка или познати ще съм благодарна за повече информация!

Общи условия

Активация на акаунт