Отговори
# 135
точно за подобно нещо става въпрос. тоест това е месо заклано по традиция, позволяваща ни да го ядем - тоест според ислямските традиции.

# 136
  • Egypt
Ние гледахме един филм скоро, за една птицекланица в САЩ, пилетата ги убуват с ток, и кръвта оставала вътре, трябвало да се заколят, за да изтече. И аз как дилетантски го обясних  Laughing

# 137
Офф аз хайманувам по родно,няма за какжо да се сърдя или да се обиждам.На моя ястреб ловджия му казах,че пипна ли го още веднъж няма да има прошка за кокошка.Преди ми надигаше сега изпълнява.Забелязвам обаче,че тез араби много добре им действа като им кажеш,че не ти трябва някой със слаб характер и ангел.Иначе,ако той си мисли,че пък аз ще си седя в нас и ще го чакам нещо се е заблудил.И аз обичам да ме ухажват и да ми примират.А и както съм се разхайманосала из България,напражо не ми се прибира,само обикалям насам натам. Sunglasses

# 138
  • Varna
ЛИНКЕ Hug
Исках аз да ти кажа нещо тука, ама не е за пред хората.  Пък ти си ходи бе момиче,  нали не сте още женени. А ако сЪ вземИтИ, ко шЪ праЙ пиклЮтУ, щЪ вържи ли.........ай, стига бе.

# 139
  • Egypt
Делтич, нещо му става на фейса, не можах да ти пратя съобщение, ама да знаеш, че съм ок:) Чакам мъжа ми да се върне, свърши армията, и от два дена чакам, а вчера, а днес, а утре. Правя си гала- манджи, и после си ги ядем със София  Laughing
Марс, карамела стана страшен, няма да остане за утре  Twisted Evil И едни царевични питки съм направила, страшно вървят с боб. И чубрица ми донесоха сега от Бг, прото съм тръгнала към стоте кила май  Laughing

# 140
  • по пътеката
файма, то аз  къ4ове ритам да не ги стигна! ама пак се ошаманих яко! то с мойте няма да успея! и дребното завъртя кълки от сладости и вредности!и сме сега на пица, ама тя ми маха да я  бъркам, пък аз  зяпам филми за душата! Mr. Green

# 141
  • Varna
ФАЙМИЧ Hug
Няма значение, че фейсО сЪЙ прИцакал. Пак ще опиташ, ама най важното аскерлъка на сУпрУжието е свършило и вече ще си е при тебе newsm44 Надявам се вече да е при тебе, че със тия манджи които си ги подпукала, шЪ рИвеш, че си станала сластна одалиска Wink
МАРСЕЛИНКОВА Hug
Не мога да повярвам, че оня щурец е завъртял кълки Joy

# 142
Добро утро, прекрасни магребинки!

От няколко дни там където е мъдреца много ме боли венеца. Подул се е , не мога да си отварям устата, ужас. ... Мъдреца ми е почти изникнал, и друг път ме е болял, но не толкова силно и продължително като сега.
Имате ли някаква идея какви билки мога да ползвам? Днес ще ходя да взимам от една позната тетра....ама нещо друго да дадете като идея?

То се е видяло, че ако не мине ще ходя на зъболекар, но искам преди това да пробвам с билки. Дано мине.

Скоро ще пиша пак и лек ден на всички!  Hug

# 143
  • Varna
МИНЧЕ Hug
Ей, така ми се беше подул мъдреца, след това и другия, не можех да си затварям устата. Дигнах температура 39 градуса #Crazy Плясках тетрата и това е. Обаче 3 дена ми са такова цялата бойна слава.
Това е и аз тетра знам. Хайде да пожелая- Да ти минава по бързо Hug

# 144
Привет най после и от мен!  bouquet

Поизгубих се, но много работа и ремонта вкъщи се проточи понеже започнахме и кухнята и неудобството е пълно. Живеем почти на полеви условия в момента. Без кухня е направо ужас. #Cussing out
Теска, моите съболезнования за майчето ти! Дано Господ ти даде много сили и кураж! Praynig Hug
Марси, с много закъснение честито за красивата абитуриентка! Нека пътя й е изпълнен с успехи и сбъднати мечти!   bouquet
Хадилче, и аз като теб си дремя в дупката от бая време и все се моткам там и няма излизане.  Sad Иначе темичката я чета с голям интерес, но поради липса на време все не мога да се включа адекватно. Sad
Далка, много тъжно ми стана за вашата близка! Дали ще се наредят нещата? Милата, била е подложена на огромно напрежение, но явно желението й да забременее е било много силно. Няма ли да има полза ако твоята половинка и брат му ударят по едно рамо в тяхна защита? Представям си, какво й е в душата. Стискам палци за тяхното семейство! Praynig Praynig Praynig
Линка, в бг ли си? Как е Мончо-бонбончо? Слуша ли те или и той, като хабиби? Crazy
Мина и аз бях, като теб преди 2-3 седмици. Започна да ми расте мъдреца и аз като Делта вдигнах температура и адски ме болеше цялата половина на главата. Ходих на зъболекър и ми изписаха антибиотик. Пих го три дена и ми мина, но ми казаха, че така ще си боли през няколко месеца докато избие.
Паулинка, къде сиииии?
Фаима, Бейче, Делта, Дядко, Амалче и всички, които съм пропуснала Hug

# 145
  • France,Mulhouse
мили дами ,благодря за инфотo,
нямам много време да пиша,но правилно сте обяснили за halal месото,позволено месо ,т.е. заклано в името на господ без мнго мъчене на жевотното и се се цеди кръвта,защото не еполезна заорганизма,нищо сложно според мен, Simple Smile
приятен и слъанчев ден ви желая  bouquet Hug

# 146

Да са ни живи и здрави нашите детенца-цветенца
Смисъла на живота ни
Силата в делтиците ни
Светлината в душите ни

Бог да пази всички дечица по земята Praynig

# 147
Честит празник на децата ви и на децата на децата ви ! Честито на най-нежните създания, на ангелите на земята, на райските птици - децата !

# 148
Честит Празник на всички дечица!

Пожелавам им много весело и щастливо детство!

# 149
  • по пътеката
привет и 4естит празник на децата!
на фона на другите деца,нещо не  можахме да празнуваме!

Общи условия

Активация на акаунт