Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са симптомите и лечението на болката под лопатките?
Какви са препоръките за справяне със студените симптоми и болки в гърба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, включително поздравления за новата тема, поздрави за сватби и рождени дни, споделяне на лични преживявания, здравни проблеми, обсъждане на живота в различни страни , учебни занимания и работа , както и различни аспекти на семейния живот. Основните теми, които се обсъждат във форума, включват сложни проблеми, културни различия, здраве и лични преживявания. Други дискусии включват мода, красота и социални въпроси.
-
Какви са симптомите и лечението на болката под лопатките?
-
Какви са препоръките за справяне със студените симптоми и болки в гърба?
-
Какви са съветите за отказване от тютюнопушенето?
-
Какви са симптомите и лечението на сколиозата?
по вода да им върви на децата
няма нито разрешение,нито ...край!
току виж някой от родата вземе че изтълкува това като проява на..мммм интерес от тяхна страна към това момиче....че да видиш тогава истински БГ Екшън.
Как си?Не се затваря за хората и света....драсни по някой ред
.Като за старт на този месец вчера след като таткото замина за летището и свеки+ двете зълви се занесоха на сватба, ние с Тамир се намерихме затворени от вън без ключове
разбирасе след една серия на Тарзан!
.Може би причините са комплексни за това, но ние си умряхме от скука на 1-ви.
.
. Пък и цената си я бива.
имахме планове и за още едно място, ама да видим. Нямам на кого наистина да оставя животинчето 
И аз си имам персийска котарана, но тя е вече голяма – на 2 годинки. 
Мацо казвам наборка, щото аз съм 51