Отговори
# 150
Марсианче- и моите У Дома се засилиха на площада -в центъра общината организирала голям празник-направили огромна пица и торта за раздаване на дечицата.Обаче заплющял дъжда.....
Здраве да е-  bouquet по вода да им върви на децата
Излезнахме и тук с малкия.И тук студено едно такова сумрачно.Май-май не го зачитат много франсетата тоя ден.Денят на майката беше къде къде по-отбелязан ...дори с безплатни букети ,които се раздаваха из улиците на мамите с колички  bouquet
Та,помотахме се ,попомръзнахме и....се прибрахме
то и бездруго много емоции и страсти около новините с Газа
Уморих се от този бермудски триъгълник там Sick няма нито разрешение,нито ...край!
а на всичкото отгоре прякоми влиза в дома и ми смущава семейния уют #Cussing out
понякога съжелявам че медиите ,комуникациите и нета са така развити....

Фаиме-прибра ли се войника? Да ти е жив и здрав-и това остана зад гърба ви  bouquet

Бубе-радвам се че се разписа.За моята приятелка-аааа абсурд!как така ще помоля  моя или девера да се намесят #Crazy току виж някой от родата вземе че изтълкува това като проява на..мммм интерес от тяхна страна към това момиче....че да видиш тогава истински БГ Екшън. Mr. Green Joy Joy JoyНе е китка миризлива моя Другар-ама пък...не го давам без бой! #Cussing out Mr. Green Joy Joy
Кой каквото си е дробил-да си го сърба....Бейка каза истината-Без нейното разрешениеи одобрение не е минало....тогава нищо не мога да направя освен да е изслушам и...да и изпратя колет с бебешки дрешки и дрънкулки.да си се радва на щастието което и предстои....и да приеме че решенията имат последствия с действия и ...отговорности За Всички.Ако е сърцата Жена..да се опита да намери път към Новата Жена и ...да стенат приятелки-ако ли не....топоне да не ипречи и на нея да живее живота си.Всеки има право на лично щастие.

Минче-аз ги оперирах всички мъдреци и ги извадих така....ей така мъчително излизаха...и то гнили.

Линче-приятно прекарване из нашенско.....И аз броя дните..още малко

Тес-разпиши се Мила HugКак си?Не се затваря  за хората и света....драсни по някой ред

# 151
  • Egypt
Далка, прибра се най- после, ходим все ухилени, като някои идиоти Laughing През половин час вадим свидетелството за уволнението и го целуваме  Laughing

# 152
Фаиме-   bouquet сега като се замислиш..пък радост си е!и то голяма...а и не ви беше леко.Ти никога не се оплака,ама аз шапка ти свалям за куража и интелигентността ...не зная с моите лабилни нерви дали бих се справила сама с детето,в непознатата за мен още страна,без 24часовото присъствие на любимия...
Радвайте се един на друг сега...най-накрая Hug Hug  bouquet
Най-искрен приятелски поздрав с нещо,което е също така уникално-както вашата любов   bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY&feature=related
Elvis Presley - Love Me Tender

# 153
Фаима, честито завръщане на любимия. Дано никога не се разделяте !   bouquet

# 154
  • Egypt
Благодаря ви, дружки:)

# 155
Привет    bouquet
Файме, честит ти гост   bouquet.Да сте все така ухилени и за напред!
Най- после и аз да намеря малко време да ви навестя.
От вчера останахме пак сами- таткото е на работа Simple Smile.Като за старт на този месец вчера след като таткото замина за летището и свеки+ двете зълви се занесоха на сватба, ние с Тамир се намерихме затворени от вън без ключове  #Crazy.Направо изпаднах в ужас! Добре че успях да се обадя на мъжът ми и той ни изпрати негов приател да ни отвори вратата-  Wink разбирасе след една серия на Тарзан!
Човека ни пусна у дома.
 Далче, права си за 1 юни! Не го отбелязват ама хич никак  newsm78.Може би причините са комплексни за това, но ние си умряхме от скука на 1-ви.
 За втората съпруга  Confused не знам какво да ви кажа!? Да наистина има такива които се съгласяват да са втора съпруга, но доста от момите не се дават така лесно.Даже има много фам до менаж бързо  намърдали се на мястото на жената в къщата.А тя си заминава при роднините.Стига мъжа да е солидно подплатен ( финансово) , може и да е малко по- хубав от маймуна , но финансово подплатен ли е ееееехе бъро е биван омотан.Тук чувам, че не се жалят пари и за разни магове и магий  Thinking.
Сега мили дами ви оставям да си полегна и аз по арабски манталитет че Терминатора ще се събуди скоро и няма спирка  Laughing
 Hug Много усмивки !

# 156
 Къде изчезнахте, магребките?  newsm78   bouquet

Видях, че във Facebook  се е оформила такава група, да не сте се изнесли там?  newsm78

Файма, сега сте пълна къща! Браво!

Белбейче, не си ли спретнахте един 1-ви юни по български?

Далка, какво прави малкият Дон Жуан?

Аз съм в "предотпускно" състояние ....    Laughing

На всички безследно изчезнали  Hug

# 157
  • Varna
Мързи ги да пишат бе EASY #Cussing out

# 158
Хвърлям по едно око- ама нцццццкииииииииииииии
Делтич- жегата по нашите ширини е голяма та може на това да се дължи затишието  Wink
Разпиши се ти как си,?Имаш ли новини от баткууу ? Къде плава из кои ширини е сега? Ако случайно намине на към нас да се обади  Simple Smile
дядо Хаджи съвсем изчезна  Thinking
Да си призная от няколко дни си пийвам едно алжирско винце ммм много е хубаво  Wink
Чак да не повярваш.знаех си аз че имат хубаво вино , ама не очаквах такова качество  Sunglasses. Пък и цената си я бива.
easy_24, не можахме нищо да спретнем- Аз имах планове , ама както типично по арабски   Joy мъжо се събуди на обяд!

# 159
  • София
Дядо хаджия си е на мястото ама то като не се пише и аз какво да пиша нали.
Имам си там едн спомени от Тунис и толкова, до Египет не можах да стигна, а пък Мароко не знам дали да не го планирам за следващата петилетка.  Laughing

А да бе имам имейл нали с една снимка от Алжир. Имаше тука едно момче (студент) идва у нас на един обмен, та вчера ми е пратил снимка на семейството му щото ми беше обещал. Та демек да ме агитира да ходя и в Алжир. Та нали той там щял да организира с приятелите си една обиколка (те приятелите му участваха във видеомоста), пък аз като ида да си взема един мотор под наем и да съм видел те къде щели да ме заведат та ум да ми зайде.

Бе то хубаво ама аз пък не знам защо точно на мотор нещо не се виждам.

# 160
  • Varna
ДЕДЕ Hug
Аз тЪ виждам на мУторЯ из АлжирскУ. Голям пич шЪ си да знаЙш!!! Ти си млад човек, стига сЪ прИтИснява Wink
БЕЙЧЕ Hug
Мацко, казаха, че и от днеска във Българско започват топлините, че към края на седмицата даже го дават над 35 градуса #Crazy Много изведнъж стават тия високите температури. За вашето винУ знам, чудни неща. А иначе Бате не е хич към вашите ширини. Във Пацифика е #Cussing out Времето там сега е бълвоч, да не си там. Иначе не съм забравила ако идва към вас . Аз съм му казала за тебе, че ако отиде там ще има гости. Каза няма проблеми, само аз да се обадя, за да знае за вас и да види как да ви качи. То вече зависи от вашите власти де. Но скоро не е въртял из Магреба, по скоро въртеше из Гълфа до преди няколко месеца.
Иначе и аз имах едни планове за Мароко, но май Диването ще ходи да прави магистратура във чужбинскУ и няма кой да гледа котарака rotfImaoимахме планове и за още едно място, ама да видим. Нямам на кого наистина да оставя животинчето Sad
Как е Тамирчика?

# 161
здравейте магребинки

при мен е лудница-имам гости от Бг.Времето е ту топло и слънчево,ту дъждовно и студено.
Все пак  не стоим в къщи и от сутринта сме с раниците на гърба из града.Райчо се държи мъжки  bouquet
Не ми остава време обаче за книга и нет,но пък е толкова приятно да се мотаеш и да си говориш на български-все едно това си е твоя град HugЗареждащо е  bouquet

Оф Бейче-и аз съм стояла пред  вратата-два пъти даже...случва се.

Делтичка-и мама си взе котка.персийска.Много е хубавко-пухенамалка топка.Много ме изненада -ама тя отдълго си спестявала,и даже контакт със собствениците направила-чакала да се роди котенцето.....Кръстихме го Морея.

http://ekna.snimka.bg/animals/mama-lori-i-bebetata-04-2010.494617.18823156
а ето откъде измислихме името
http://zero.blog.bg/turizam/2006/10/06/pyteshestvie-v-raia.17269
Пътешествие в рая

Много гуш да вкички....като си изпратя дружките ще се разпиша с една интересна историйка

# 162
Леле, Далка, какво е това сладурче! Много сладко котенце! Heart Eyes И аз си имам персийска котарана, но тя е вече голяма – на 2 годинки.
Делтич, свиркай, като тръгнеш нанякъде. Аз мога да се грижа за твоя котаран. Я ми кажи как го подстригвате. С упойка или без и бързо ли става? Аз искам да подстрижа моята сладурана, обаче много ме е страх да не й стане нещо от упойката. Много й е топло и се мъчи животинката ама не смея. Мислих да хвана аз ножицата ама кой знае, какъв фасон ще й докарам. ooooh!
Другите, къде сте? Защо не пишете? Хайманосвате или ви мързи?
Фаимка, аз дори не съм разбрала, че твоя любим е бил в казармата.. Възхищавам ти се на куража! От тук нататъка ви пожелавам винаги да сте един до друг и все така влюбени! Hug
Аз ходих с моята половинка за седмица до Турция. Обиколихме из Истанбул, Анкара и Ескишехир. Ей, голяма красота! Като гледах и стигнах до извода, че не само трябва да влязат в Европа ами ние трябва да излезем. Какви паркове и градини имат, невероятно красиво!
Обаче не мина много гладко, защото си изкарах боя от една баба. Бях с дълга лятна рокля и се разхождахме из Анкара и тая жена, като се засили и като почна да ме удря и щипе по ръцете..... Смаях се, какво става и какво иска от мен,а тя искала да си покрия ръцете и косата и крещи, колкото има сила. Потънах си от срам. #Cussing out Не очаквах такова нещо да ми се случи, но факт. Идваше ми да я центрирам ама беше най-малко към 50 годишна. След това само гледах, кой как е облечен и се нагледах на къси поли и къси потничета, а да не говорим за дискотеките. Защо точно мен избра тая жена, не разбрах.
Щях да пропусна.. Опитах и Лахмаджун. Само опитах и   Sick Беше приготвен с овче месо и мириса беше повече от ужасен. Трябваше предварително да попитам и да поискам да е с телешко ама карай. Следващия път.
Хайде и другите, драснете по два реда! Как сте, как са малчовците? Топло ли е при вас?

# 163
  • Varna
РАЛЧЕ Hug
Направо се шашардисах, като четох, какво ти се е случило във Анкара. Ми то там няма такова нещо бе #Crazy Аз, така щях да я изпраскам наборката. Явно тая не е била наред и много силно религиозна, та се е възмутила яко или по скоро Душе ти е завидяла на УбУста. Помни ми думата така е било smile3503 Мацо казвам наборка, щото аз съм 51 Joy Ей, аз се смея, ама ме е много яд. Как не ми се обади бе душата, че ще ходите на Анкара. Имаме там един много добър приятел, да му занесеш нещо мъничко като подаръче, нямаше да те притесня много. Ей, сЯ ще му се обадя и ще му кажа какви ги вършат неговите градски.
Относто котарачката ти. Не смей да я пипаш ти. Толкова и е нежна кожата, че ако трябва да я стрижеш трябва да е под упойка първо. И кожата и се цепи буквално ако я нараниш. Лекари го постригват нашия, като лъФчИ е, много е сладък.  Бият му инжекция, иначе няма начин да се постригва. След това обаче от инжекцията е като дрогиран известно време, но няма как иначе. А нашия не обича и да го вчесваме и бяга, та заради това, че не можем да го вчесваме добре и се степва, а козината му е много гъста . Някои Персиики имат по рядка козинка и това е късмет за собствениците. Най-добре на лекар я заведи. Те знаят как да я пострижат и ще ти кажат какво да правиш след като я прибереш от пострижка. Ако те интересува още нещо пиши и питай. Ако трябва ще и запазим час тука при нашите лекари, защото те вече са се специализирали да постригват Персийките.

# 164
  • Egypt
Рали, много ме разсмя с тая баба дето те била Laughing  Ами така ти се случило, ти си го отнесла  Laughing Аз съм пристрастна към тая страна, и им знам положението отдавна, но пропагандата и омразата към тях в Бг е нещо страшно, и пречи на обикновения човек да си изгради обективно мнение. Знаете ли, че кризата при тях свърши, и са доста добре икономически, и то не само, защото са богата държава, ами защото народа е работлив, табиатен. Колко ми е мъчно на мене, дето нашата страна върви само и единствено надолу, дърпана не само от политиците си, ами от самия народ...
Тук е жега, и като се развихря около печката, съвсем се стопих, свалих някое килце ей така, без зор.
Преди два-три дни излизахме някъде, и по улицата видяхме истинско клане, после се разбра, че имало поне двама починали. В същото време се зададе сватбено шествие- преди самата сватба зестрата се кара към апартамента на младоженците. Много е колоритно, всичко на показ- хладилници, телевизори, фритюрници, сервизи- няколко камиона, на един изтипосана спалнята, с всичките там възглавници, сатенени кувертюри и чаршафи... В първия камион- диджея с всичките си огромни тонколони, в следващия- оркестъра, свирят яко, всичко живо пее и играе, а околните коли надуват клаксоните в тон, и съпричастие. Ох,не знам как да го опиша, сватба и брадва... И най- интересното за мене- реакцията на хората, непонятно за мене, такова спокойствие, и примирение някакво, без капка любопитство, липса на тоя глад за сеир, дето съм свикнала да има в нас...

Общи условия

Активация на акаунт