Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са симптомите и лечението на болката под лопатките?
Какви са препоръките за справяне със студените симптоми и болки в гърба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, включително поздравления за новата тема, поздрави за сватби и рождени дни, споделяне на лични преживявания, здравни проблеми, обсъждане на живота в различни страни , учебни занимания и работа , както и различни аспекти на семейния живот. Основните теми, които се обсъждат във форума, включват сложни проблеми, културни различия, здраве и лични преживявания. Други дискусии включват мода, красота и социални въпроси.
-
Какви са симптомите и лечението на болката под лопатките?
-
Какви са препоръките за справяне със студените симптоми и болки в гърба?
-
Какви са съветите за отказване от тютюнопушенето?
-
Какви са симптомите и лечението на сколиозата?

и Аквалента ще езапазена територия...Хубаво место в моя малък град
Ще стоя цяло лято-до края на септември...така че-дано тази година се видя с някоя форумска дружка
А тука на моретУ при мене специалнУ, има бриз сега и въпреки горещината не е така жежко. Но и аз живея сЮФсем близУ до моренцето и от там още повече иде бризчето. Оставила съм вратите отворени и пердетата се повяват от този божествен вятърко- Бриз 

Абсолютно съм съгласна с теб за робството и отношението на повечето българи, но все пак има светлинка в тунела. Новото поколение никак не е настроено така. 

Изпитите наближават....още 4 седмици ми остава до първия. Вече почнах да го сънувам.
Че за това не мога и да се отпусна като хората. 
.Я ми пусни малко инфо как мина вашата процедурка, и за колко време заздравя- ако искаш пиши ми на лични
.Има къде да се яде, и на какво да се седи- само гоети не мога да посрещна!