Отговори
# 195
Минче- и тук е така...има квартали с нисък наем,но там е АД.на нас да си умият ръцете на едно такова място ни бяха настанили.Излизаш от вратата и хоп..срещу теб на тротоара два метра бюст и голи бедра- ..от новите дами в занаята родени в  обрания пол от латиноамериката...такива перфектни мацики се правят-само по кокалите на гърлото ги усещаш че ...ДА!
.Пълно е тук с тях-а дрогата си е нещо нормално за Париж по всички квартали. Престижа е по-скоро по класата на ....тези,които застават вечер на тротоара.например района на сан Денис-е точно в центъра...но там е точно тази мръсотия,за което пиша.Района-Сталингард е също в града...но там пък е най-голямата престъност.за любим арабски Барбес-точно пък в сърцето на града...доста съм писала ooooh! Blushпоне от работничките много няма-но пък достойно ги заместват през лятото туристки на средна възраст Blush
Май по-спокойно и като за семейство е в предградията...все са малки къщурки,с градинка...но пък е и скъпо-относно пътуването....без кола не може.
Дано да си намерите нещо добро Praynig и да не се налага да се местите постоянно-че от опит знам колко е уморително и гадно....особенно като се появи бебока.Късмет....

Бейче- да си призная Господ ми помогна на мен с обрязването на Раян.Пълво в Алжир когато бяхме-на 4месеца му  се размина-доктора се уплаши нещо и не иска...имало време.Не че фамилито не си закла приготвеното агне и не си спретна угощението да!-те моите туй не го изпускат...но сеотложи процедурата за следващата година уж!А аз се сбръчках от нерви и притеснения.
Когато се прибрахме насам...не говорихмепо въпроса.но  на това място Райчо просто си е събирал секрети...трябвало да се издърпва-това бялото да пада...така да е издърпана кожичката докрай...ама намалко бебе върви дърпай и забелвай!И така единден-хоп!като кебебче...и по спешност в болницата.Там една докторица  ми показа как леко-полеко във водата-в коритото да не боляло трябвало да се забелва това деликатно място.Нищо особенно-просто уж докъто се къпе и играя във ваната-ти забелваш лекимко....така бавно докрай.добре ама...аз не  разбрах че трябва леко-полеки и като напънах-хоп отраз докрай и ...като се заклещи.И айде пак в болницата по-спешност....Помня че успокояваха със лед местото Sickи  ...така категорично насрочиха дата за обрязване.Самото обрязване беше с пълна упойка...дадоха ни детето  заспало и като се събуди си отидохме.Не плака -но с упойката те нипредупредиха че са сложили и успокоително,което ще действа три-четири дни.
Аз си слагах памперсаи поливах обилно с зехтин...нито кръв имаше-нито някаква секреция.Просто докъто свърши шишето със зехтина-и...всичко беше отминало.По това време Райчо беше много любопитен-ходеше и...се опитвах да го забаламосвам по разходки...Не се  притеснявай-помня че Дидончето и други мами ми казваха ,че не е нещо страшно-но и аз като теб все за това мислих и се стрясках.
Ако имам един чалъм сега и на Тони бих направила...че вече ена 11години и ...още има този бебешки проблем със залепнала кожичка.

Писах ти тук,защото нее нещо лично...а и другитемами може да се включат и да те посъветват
Аз карах само със зехтин....
бяха ми изписали тук един френски крем и  няква пудра..сложих един-два пъти..то залепваше по памперса...а трябва да емазно..да не боли
и така и не сложих овече-зехтин и..тва Е!
дано се включат и други мами с идеи...
но ако го правитевсе-пак недей по жегите...дай на  есен!по похлад
Цункай Тамирчо-така ви завиждам за хубавото време
а-за питанката ти...аз съм за масата!категорично....това е като семейната снимка в еднин дом-без нея не може
останалия инвентар е страничен и...леко-полеко се попълва...но масата си е Основата в дома

# 196
  • Varna
БЕЙЧЕЕЕЕ Hug
Душеееей, ми не можи ли и всичко бе Мацко да си купиш newsm78 Иначи масата требе да вземеш, че иначИ гостУтУ на пода шЪ гу гощаваш. Аз не подбирам, тамам шЪ миЙ по вашия табиет- на миндерчИтУ, подпряна на възглавничката  и пред мене няма маса, ама има много за лапанИ smile3508
Аз иначе фритюника отдавна го отсвирих. От както имам Оптумум-че тендЖУрка, която е тип фурна правя там картофите. Хем със много малко олио, хем диетично, хем като пържените стават. Аз поне се научих така да ги правя.  Наистина са вкусни. А сега и от тия задушените със копър и чесън правя, като само ги погалвам със малко зеЙтин. Наистина е точно погалване. smile3521
Аааа, и Далчето е за маса, две станахмИ, купувай масЪтЪЪЪ. И аз обичам кръгла но така се случи, че тая красота която купих, масата към нея е правоъгълна.
ДАЛЧЕ Hug
ШЪ умУриш РайчУ бе жИна, ко си напраЙла и ти.  #2gunfire Joy Спомням си мойтУ Диване беше туко що родено и излизам аз със него  във градинката да поседим, че само там имах спокойствие. И иде една позната със момченцето си на около две годинки. Тъкмо се връщали от болницата. Та бяха го образяли детенцето, нищУ, че христиенчИ, щото иначе имашИ прУблум. Те и христиенИте са се обрязвали както знаете всички във началото.
Със моето сУпрУжие сме говорили за обрязването и той е съгласен, че си е здравословно това. И мойтУ диване имаше лек проблем, ама сЪ УпраЙ.  Но късно говорих със МойтУ ВсичкУ за това, иначе като нищо щях диването да го водя и него на лекар за тази манипулация.  Преди всичко здравето.  Така, че Бейче, споко. Те докато са малки е по добре и по лесно минава. Ний на Далчето бяхме и казали ако има тетра и със тетра да промива докато мине. Ама тя се справи със зеЙтина.

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 21:31 от DELTA_DELTA

# 197
  • Egypt
И аз съм твърдо за масата, за мене тя винаги е била много важна вещ- едно, че все нещо ми се налага да правя- я да чертая, я да кроя, и друго- може и сама да съм, но обичам да седна на голяма маса, да ям спокойно, че даже и едно кафе да пия, пак да е на широко. Фритюрниците ги изхвърлих преди години аз, микровълнова имах само една, не ползвам изобщо. Паметници имах в Бг много, но нищо не ползвах, ни кафемашини, ни роботи  Rolling Eyes
За обрязванто от личен опит нищо не мога да кажа, но няма страшно, по хладно да се извърши процедурата, и после да се маже, не е кой знае какво.
Минче, това за квартитите- мъкааааа, така мразя да се местя, да чистя, да свиквам... Мъжът ми все подмята да сме се местили я в Александрия, я в друг квартал, я на другата улица. Като се сетя каква хамалогия е, викам не мърдам от тука, само ако е лично наше, тогава се наемам на цялата тая хамалщина.
Голяма жега е тука, 40 гардуса гледам го дават от сървъра в нета, и само сънувам моята къщичка в Бг, на 7 км от града, с огромен френски прозорец, отсреща зелената гора...Пия си биричка под лозата, жегата не се усеща, тишина и спокойствие, птички пеят... Тука не съм помирисвала бира, не че съм голяма пиячка, но как съм зажъдняла  Laughing

# 198
  • Varna
ФАЙМИЧ Hug
Душеее, както си описала как седиш под асмата и си пиеш бирата, аз да добавя- и да ти мирише на липа, че сега навсякъде тука мирише на липи. А и аз не съм голяма пиячка на бира, ама тия горещини и мене ме накараха да си купя бира. Ако ме види Бате, няма да повярва, шЪ мЪ гледа ей със такивИ очи #Crazy
Хамалогията по квартирите ми е до болка позната. Та си права- само като се местите вече на ваше, действай по хамалогията. Аз моята микровълнова само за топлене я ползвам. Една мъничка такава, имам я от 10 години. Топля си прясното мляко във нея или УдЪ. Иначе на старата голямата и готвех. Тя ми беше бойната квартирска. Дом нямахме, но Бате така се беше впечатлил, когато ги видял за първи път във странство, че като пуснаха тука за първи път и отиде без да ме пита и я купи. Той пък много обича да ми улеснява живота. И кухненски роботи имам 2 и пак той ги е купил. Ама на мене ми трябва само миксер. Човека мЪ глези, аз си знам мойтЪ JoyА иначе от него знам, че Алекс е по хубав град от Кайро, по зелен.

# 199
 Мерси момичета  Hug
И аз за масата си мислех така че тя печели- пък е и най- скъпа Wink
Делтич, миличка няма как да е всичко на един път  Grinning, Ухааа как ми се иска да е всичко на веднъж ама няма  Sad
То идеята за микровълновата е точно да се топли само. Иначе имам аз един малък робот върши идеална работа за рязане на лук, моркови, и тн.От както го имам не знам какво  е да режеш на ръка.
 Файме, добре си го казала паметници няма нужда от тях  Naughty.И без това кухнята е малка за това като цяло се чудя дали изобщо да се купува фритюрник.Обмислях варианта за този на тефал които пържи с една лъжица мазнина 1 кг картофи  Thinking.Ама за  него ако се спра на този вариант ще трябва да зачакам - тук е около 180 евро.
Далче- като цяло обрязването ме притеснява заради детето- Той е  без спирачки, вика от сърце като отвори онова ти ми гърло не спира  ooooh!.А тези дни направо иска да ме пробва колко съм издръжлива: спи сутрин до към 6.30, от там се почва дърпане да ходим на вън( ако може да се наяде и да сме на улицата- супер).Това кафе да пия нормално няма, а пък закуска що е то ? На обяд яде и после ужжжжжжжжжжж спи ама не се знае колко  Tired. Днес е придремал половин час  Shocked.Направо до довечера ще  киселеее ама нищо не мога да направя- само господ търпение да ми дава   Praynig.
 От днес сме само с едната зълва у дома, свеки и другата заминаха за Дания- да види сина си.Ще му по гостуват до 3-ти юли. Така че доста дълго ще съжителствам само с едната зълва.Както гледам и съпружието и той май ще поработи извънредно  newsm78,така че стискайте ми палци да ми стигнат силите с малкия бандит. Ама да не вземете да си помислите сега че свеки като е тук ми го гледа  Mr. Green няма такова нещо  Stop.
Сама съм на бойното поле  Laughing
Файме, за местенето не мога да ти дам съвет! Само миличка помислете ако сте в друг град различен от столицата, как ще пътувате за разните му там документи,как ти ще ходиш до посолството и т.н.
Тук аз сменям документи на всеки 2 години- сега иде време за подмяна  Sick
За кварталите и при нас има разделение като във Франция.Само че дамите тук са скрити не са толкоз показни  newsm78.
Ние живеем в квартал от по- далечните на центъра и е тихоо и спокойно, но попюларите квартали са  ужас, на дали ще изкарам и един ден там, но пък за сметка на това тук ние сме лишени от  магазини за дрехи, обувки, дом.потреби. Всичко това стига да искаш отиваш в съседния квартал.
Уфа ама че и писах , оставям ви на по кафенце  Hug

# 200
много сме горди от доброто представяне на алжирците в мача с англичаните
хубава игра направиха...най-накрая Praynig Peace

момичета- искам да си докарам някой лев повечко за ваканса и хайваните ,та за единия месец,който ми остава се захванах с почасова работа.
една възрастна дама с инвалидна количка споделя компанията ми три пъти в седмицата следобед. Тя много се заплесна по Раян в петък и иска да го вземам с нас в парка,приятно и е,но за мен ще е напрежение огромно.Оставям го за сега я при ятървата,я при баща му.Много приятна стара дама-ако се сработим ще продължа с това си занимание и след ваканса.Приятно е.А количката и е изцяло електрична-хич не се налага и да бутам-леко съвсем и тя сама си се движи.А аз с детската количка яки мускули съм развила тук по тепето-всички улици са надолу-нагоре и накривени,та да се стича водата  ooooh!

Целувки за всички  ви и доскоро Hug  bouquet

Бейче-исках да ти   кажа,че напълно те разбирам как си уморена ...и на мен почти никой не ми помага-отскоро етървата,ама сега като забременя отново и....все лежи.Стискай зъби и най-важното...не забравяй че възпитаваш БЪДЕЩ МЪЖ!Бъди строга,но справедлива-не го лигави много-много...и да реве,няма да му наверди.Намирай време и за себе си.....научи го поне сутришното кафе да те изчаква да пиеш.съвсем сериозно  ти пиша,защото аз бях същата картинка....Става,обува се и почва да рита по вратата....А аз още по ношница!До истерия ме беше докарал и...един ден просто обърнах монетата.Леко полеко го научих какво е думата НЕ!сега като викна не и...се кротва.Тони и Софи чуждите хора-учителките в яслата ги бяха научила ...нямаше истерии,нямаше налагане-като се приготвя Аз тогава излизахме-но присъствието на учителките ги респектираше и се бяха научили Да не става все на тяхното...
За това е хубаво детето да ходи на ясла или да споделя компанията и на други възрастни-а не само на мама и тати.
но в Нашия случай ,като не е така.....сами трябва значи да си запушим ушите и да създадем правилата,които хлапето да слуша
иначе става по-зле и за него ,и за нас.
Трудно е-на мен поне ми е.....но все това си повтарям-възпитавам бъдещ мъж и ако не искам утре -другиден да страдам , и да се страмувам пред снахата-....по-добре аз да наказвам сега-докъто е време....че после ще  е и късно

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 20:38 от dala

# 201
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
Много зависи и от жената на която ще попадне. Не само и от майката. Ще ти дам пример със моят съпруг, който си е за пример по начало...
Та ние сме във града на съпругът ми на гости на техните. Спим във неговата стая където обзавеждането е два ъгъла за спане.  Сутринта той оправя неговия ъгъл, а аз моя. Без да чука, влиза свеки и никой от двамата не я чува. Тя гледала докато двамата си оправяме леглата и надава вой. Аз се уплаших да не му е прилошало на МойтУ ВсичкУ. Доста се уплаших във интерес на истината. А тя каква била работата- детето на мама само си оправяло леглото. Еми, аз като започнах да оправям моето легло, го помолих той да оправи и неговото. Така, че докато е силно влюбен синковеца, мацката ако има акъл във главата, може да си го възпитава. Не да го превъзпитава и да го променя, но да го научи да и помага. Ето това смятам аз да направя когато синковеца се ожени. Да привикам жена му и да и кажа какво да прави докато желязото е горещо. И до сега сУпрУжието си ми помага, а там при мама си, мама му го е глезункала. Но при мене няма такова нещо. А и той от малък е научен да се оправя сам. Ако не може да си оправи леглото защото бърза, нека стои така докато се прибере от работа или от лекции. Аз не влизам да го оправям.
Ти поне му покажи какво е дисциплина. Да не е разпилян много. А тя момата ще си го оформи, бъди сигурна!

# 202
Делте, много си права, ама има едно ама - ако мамата нищо не е научила детето си и то така си е свикнало немож го опитуми  Wink
 Далче, като те чета все едно описваш моите дни( сутрини) не мога да си изпия кафето.Тамир се е наял и хоп скокнал е до вратата и тропа и пищи за да ходи на вън  Mr. Green.
 За помагането- аз съм си добре сама! Не съм си и помисляла някой да ми помага от тукашните, но бих била безкрайно Щастлива ако те спрат да ми дават съвети.Ей т'ва ме изкарва иззвън равновесие.Особено пък някой като едната ми зълва- ей не се спира да учи хората, сякаш тя е отгледала 10 деца  Mr. Green.През живота си не се е допирала до деца( грижила или възпитавала), ама де бре ли дава съвети- трябва да го побииваш, трябва да го дадеш на градина  #2gunfire.Направо ми бърка в г--а.
 Ние тук сме си добре.на плаж не мога да отида докато съпружието го няма, за това се пека на терасата- по час, час и половина на ден  Simple Smile, вече имам лек загар.И на това съм доволна.
 Въпросната ми зълва само ми предлага да ходя с нея насам- натам , но аз упорито отказвам- Нямам 30 евро за басейн, или 30 евро за такси до еди кои си плаж.
 За световното интересува ме до толково до колкото да знам дали ще се спи през ноща  Mr. Green.Гледам си аз турските сериали и релакс.
Отивам сега за по кафенце и да си тегля душ след поредното препичане  Laughing.Много целувки на всички  Hug
п.п Файме, имам питане как да скроя една рокля- имам същия модел, но е по голям номер от този подходящ за мен.Дали мога да наложа тази рокля, и направо да чертая?

# 203
  • Varna
БЕЙЧЕЕЕЙ Hug
Можеш и да шиеш ли бееее. Златни ти ръчоните. Е там вече съм със възможно две най-леви ръце на светО rotfImao
А за това дали съм го научила нЯщУ диванетУ- след 18 годишнината все едно не съм го учила на нищУ Joy Много дисциплиниранУ бешИ. ПослИ като сЪ върна от Хамерика къдетУ сЪ учи- вечИ беше тУталнУ разпилян. Ела да му видиш пещерата сИга Joy Понечих да подредя, обаче имаше дивашки викове, че съм му затрила нещата и той във тоя творчески хаос открива всичко каквото му трябва на мУмента Joy Като замине пак във страствУ да сЪ учи, стаята пак ще е прекрасна. Joy

# 204
  • Egypt
Бейче, може, ама какъв е модела? Като скроиш роклята по по- голямата я затвори за проба, и ако всичко е ок я завърши, ако е голяма ще отнемеш. Какви са тия басейни по 30 евра там  Shocked Тук ако не е я някой голям курорт, плаж няма, язък за прекрасните морета. И в Александрия, и в Исмаилия, и във Файед на плажовете все бяха с рокли жените, какви бански, какви 5 лева  Whistling

# 205
Делтич, абе не съм най- добрата в шиенето, но едно време пробвах се аз на мамината машина  Laughing.Имам ушити един панталон, разни полички и бюстиета- не бяха изработка 1- во качество  Wink ама ставаха за носене  Mr. Green.
Та мисля скоро да се впусна малко в шев- има супер евтини платове, а пък за чаршафи и пердета направо е рай. Исками се да се сдобия скоро с машина - ако не свеки има една която, не ползва много много та мога да се възползвам от нея  Mr. Green.
Файме, роклята е права само с едни басти на бюста- нищо особено, на долу падаща свободно.Стига да мога да направя снимка ще я фотна и ще ти я пусна да я видиш.
Нещо подобно на тази е
 И аз така си мислех да пробвам, да режа по тази която имам и после да стесня ако е много голяма. Дай ми жокер само как да пресметна колко да купя плат- да се ориентирам по дължината на роклята  Thinking.Уф питам те и аз сумати въпроси, ама едно време мамма ползвах за инфо, пък и тя шиеше само по кройки от Бурда, не знам дали ако се разтърся тук ще намеря това списание  newsm78.Ако намеря нешо би било хубаво- така ще имам основни кройки и е 100 пъти по- лесно.
Басейни и чудеса има тук- в  един от големите хотели ( ако не ме лъже памета на Шератон), Crossing Arms.Ходят си по бански и не им пука.Има и такива омотани , ама да знаете и те се къпяттт  Joy.
един ден бяхме с детето след обяд на плаж, духаше вятър и хич не беше за къпане и хоп идват две двойки- влязаха момците в морето и след малко една от дамите( и двете бяха с джелаби ) хоп по нещо от сорта на комбинезон и тя в морето,А аз ей така  Shocked викам мъжо ко стана бре  #Crazy
 При нас има много като нашите туристи като в бг - е монокини няма  Crazy.
Чадър и маса на пуст плаж струваха 4 евро, така че си правете сметка когато е пълно как е, абе народа прави тук бизнес от всичко което може!

# 206
  • Egypt
Бейче, има в нета списания с кройки, които можеш да теглиш. А за роклята- обръщаш я наопаки, сгъваш по средата, чертаеш на хартия (вестници), правиш предницата и гърба, и ги налагаш дали си пасват, после вече режеш плата. Най- добре вдигни 1-2 см извивката под мишницата, защото ако ти е голяма няма как да я оправиш после, ако е малка ще я задълбаеш и готово. Плат, ако двойна ширина (140-150 см) вземи колкото е дължината на роклята с подгъва + резерва 10-15 см, ако е единична ширина вземи двойно. То стана поста ми не за тая тема, ами за шивашката, където между другото има много ценни линкове със списания, и даже в предните теми момичетата обясняваха как се принтират кройките.

# 207
Файме, ще да ни извинят  Praynig
Молим за извинение всички на които сме им нарушили спокойствието с нашите постове.
Ще скокна там да поразгледам и дано да се оправя!
Мерси много за съветите , ценни са.Предвид че като кроим за по наш'те  ширини трябва малко да е по- загърнато  Wink

# 208
.Има и такива омотани , ама да знаете и те се къпяттт  Joy.
един ден бяхме с детето след обяд на плаж, духаше вятър и хич не беше за къпане и хоп идват две двойки- влязаха момците в морето и след малко една от дамите( и двете бяха с джелаби ) хоп по нещо от сорта на комбинезон и тя в морето,А аз ей така  Shocked викам мъжо ко стана бре  #Crazy

ей с такова пък плуват по нашенско:

ако трябва да сме честни има неща, които противоречат на хиджаба дори в този вид бански костюми, ама не е моя работа.  Peace

# 209
  • София
...То стана поста ми не за тая тема...

Ни ако знаеш аз пък какви снимки видях във Фейсааааа. Направо зашеметяващи. Между другото тези рокли ти ли си ги шила ?

Общи условия

Активация на акаунт