Отговори
# 630
Как сте Дружина?
нещо сте като глас в  пустиня....хич не пеете тази есен
явявате се само около някой празник-както навремето Тато Mr. Greenда поднесете приветствия и после даже и за банкета не оставате Mr. Green

Пристигнахме благополучно.За щастие нямаше нито френска стачка,нито бомба на летището Joy
по-време на пътуването обаче съм си загубила мобилката.Пукам си от яд  Sick
Никакви телефони вече на никой нямам Sick

Близначета-със закъснение честито на татункото ви
Да е жива и здрава и все-така интересна малката принцеска на Деси

Тук е сиво и мрачно-дъжд ръми вече втори ден и е токова едно приспиииииивноооо.....като в сън
хич го няма градуса на настроението-едно че е вече Есен и топлинката си отиде...или остана У дома,друго че след ваканса по-трудно се мобилизирам и сего още не ми се захваща с нищо Embarassed

# 631
 Whistling  Whistling  Whistling

Привет мривет !

Ей, Далка, свърши ли ваканцията?! Много неприятна случката с мобилния, но не се ядосвай. Със сигурност на значимите хора ще се намерят телефонните номера  Peace Wink  Преди може би вече 10 години ми бяха отвори чантата и ми бяха отмъкнали портмонето, а мобилния (по онова време една "тухла за самоотбрана" както го наричах) беше на дъното на чантата и не го бяха свили. От тогава обаче имам тик    Crazy   - постоянно и непрекъснато си проверявам чантата и си търся телефона. Ужас!!!  ooooh!

Марси, Файма, как са ученичките??? Моето зверче е в предучилищната и се мъчим с буквите.... и малко смятаме вече..... мъки и неволи..... Laughing

Делтич  Hug ти май често скачаш в комшийско! И аз съм се запътила на там скоро.  Praynig

Белбейче, да оздравявате бързо!!! Как е малкия? Справи ли се с документите за ясла?

Дядко Хаджия, много приятни емоции в Тунис !!!!

Рали, много хубава новина! Честито! Ще чакаме следващата!

На всички имали повод за празнуване - най -сърдечни благопожелания!

На всички, които не споменах много  Hug Hug Hug

# 632
Привет   bouquet
На бързо да се разпиша, че Тамир е вече буден  Mr. Green
Далче, добре завърнала се и не се коси за мобилката- дошло му е времето за смяна  Wink.
Изи, уж само още един документ трябва да оправя-ама то точно този който мъжо трябва да подпише и завери в кметството  Mr. Green.Дано да успеч да го подпечата и без него, а за подписване го е подписал  Peace Mr. Green.
 Вече сме си сами от вчера, и като че ли малко по- спокойни сме и двамата.
За работата която споменах първо Тамир трябва да се адаптира и аз да пробвам тогаз- дано да стане  Praynig.То не е работа за да забогатяваш , а просто за някой лев джобни и да не си седя у дома.
 Ясподелете тайни как готвите карфиол  Thinking, че аз сега творя с карфиол но да видим дали 6те излезе нещо  Mr. Green
Почто сме оздравели  Peace
Хубав ден на всички ви   bouquet

# 633
  • Varna
БЕЙЧЕ Hug
Карфиол обичам, но не готвя, че моите не хапват. Тове е едно от малкото неща което не обичат. Иначе не са ми капризни. Знам, че се панира също карфиолчето.
А относно работата ти, ти си почни на такава работа, важното е да си сред хора, от там по нататъка ще излезе и нещо по почелившо. Все пак на тази си работа ще имаш парички за джобни и ще се чувстваш полезна. Късмет, мила, късмет thumbsup

ИЗИ Hug
Ами то Комшийско ми е Ориента, а аз си го обичам. А и там имам страхотни приятели. Винаги се прибирам страхотно заредена от там. Точно там зареждам батериите Laughing

ДАЛЧЕ, Hug
Кофти работа със мобилния, ама така е трябвало да се случи. Дано по бързи да си събереш важните телефони. Това е важно Hug

ХАДЖИ,
Прибра ли се бе Душата? Ти път във ТунизийскУ, зареждаш батерии Simple Smile

# 634
  • София
...

ХАДЖИ,
Прибра ли се бе Душата? Ти път във ТунизийскУ, зареждаш батерии Simple Smile

Прибрах се с 24 часово закъснение. Самолета се развали айде от там в един хотел в Монастир та още един ден кой на плаж, кой на леглото и днес в 02:30 пристигнахме.

# 635
  • Varna
ХАДЖИ,
Добре си се завърнал wavey
Много неприятно се е получило. Вчера споделих със сУпрУжието и той ми каза, че това редовен номер на тия чартърните.  Аз не знаех, че стават такива неща точно със тези линии.  Shocked

# 636
  • София
ХАДЖИ,
Добре си се завърнал wavey
Много неприятно се е получило. Вчера споделих със сУпрУжието и той ми каза, че това редовен номер на тия чартърните.  Аз не знаех, че стават такива неща точно със тези линии.  Shocked

Значи при нас самолета се развали. Случва се и никой не би трябвало да се учудва, НО почти цял ден нямаше кой да дойде и да каже какво се прави, какво да се очаква и т.н. Изсипаха ни в един хотел и от там нататък просто чакаш някой от България еър да благоволи поне да ти каже нещо.

Опитите на роднините ни (не само моите) пък тук от България да научат нещо също удариха на камък, а от българското посолство ни обясниха, че било неделя и нищо не може ли да ни съдействат та да се обадим в ... понеделник.

Е... аз ще се обадя днес ама не в посолството ами в министерството на външните работи за да ги попитам този посланник там защо МУ плащаме заплатата ние българските граждани, след като не върши работа за 5 стотинки.

Иначе което си е истина истина си е настаниха ни в петзвезден хотел с всичките му екстри. Само дето ни опънаха нервите достатъчно от пълното неведение в което ни държаха. Да не говорим, че на софийското летище, посрещачите научиха че самолета няма да лети в 09:30 часа сутринта и то след като се сетихме ние да се обадим на летището и да помолим да ги предупредят. Само, че там пък посрещачите бяха още повече сюрпризирани когато и те не получили никава свестна информация кога да се очаква самолета. А е имало доста хора от провинцията.

# 637
  • Varna
ХАДЖИ,
НаШтЪ Марселинка, най е теглила от посолството ни там. Може да я питаш на лични за какво става дума #2gunfire
А аз все още продължавам да мисля, че хората по посолствата и консулствата са сложени там не да си почиват във неделя, а да помагат на хората във нужда. Явно продължават да се назначават хора, на които не им пука за хорските неволи.  И се питам, какъв изпит трябва да има и за тях newsm78 Тоя по човечност май отдавна го изтриха #2gunfire
А може много да са натоварени, голяма норма гонят и сЪ били многУ, многУ ЗмУрени......Срамота, да нямаш помощ от сънъродници на които им се плаща за да информират хората, да помогнат, да успокоят.....спирам, че набирам....

# 638
  • In a surreal moment!
Привет момичета!
Добре си си дошъл Дядо Хаджи! Чакаме разказите и снимките , ама първо си почини!
Делте - какво очакваш от политически марионетки и пионки?!?

# 639
Деде, Hug ама и ти пътешествие си ударил  Wink.
Посолството при нас мога да кажа че са доста добре- говоря като човечност, но при  подобни ситуации не знам как биха реагирали.
Ако аз не се лъжа  Thinking би трябвало именно в неделя да работят- тук уикеенд е петък и събота, даже и в посолството така работят  Peace.Нека Марси да разсее мъглата с работното имвреме по Тунизийско.
Делти, карфиола ми стана супер вкусен  chef.Вместода го панирам го сварих,и го бутнах във фурната със малко задушен лук и телешко месце, със няколко порций топено сирене ммммм Simple Smile.Тамирчика си хапна и той доволно  Grinning.

# 640
  • София
Тунис е изключително европеизирана страна и се почива в събота и неделя.

Телефона на който се обадихме беше за спешни случаи и там едно детско гласче ни обясни ситуацията с работното време на посолството.

# 641
  • по пътеката
дядко, добре завърнал се по рдните земи! страхотно време слу4и, ей! само за плаж си беше! усмя ли да опиташ от нещата дето последния  път не успя?
посолството не работи събота  и неделя! доколкото знам компанията е тази ,която поема  компенсациите по подобни неприятности с  полет и закъснения! пак като сте имали удобството на хотел! ако видите хората по летищата ,които 4акат за 4артърите , като за страните от екс ссср - единия път беше закъснение от 36 4аса, хората спят по земята , пейките, там редовно до 15  4аса съм гледала  по таблото ,4е си ги имат тези закъснения! дори нормалните нерядко си заксъняват, като миналата година италианците ни забавиха с 2  4аса, добре наваксаха и не изпуснах туниската  връзка!
посолството се меси само при определени слу4аи- при проблеми със  загубени документи , задържане при криминално деяние, заболяване,задържане в  болница или необходимост при бедствия! вероятно и при други мисии, но както е било при дядко, едва ли са можели да помогнат! дядко ,важното е ,4е си налице с много емоции, надявам се  да  са в пове4е хубавите!
  bouquet Hugкарфиол4ето си го направи и пъленено ,както си го по4нала ,рецептата е такава, само фацата е  по интересна!аз  го оби4ам панирано, на крем супа с  пръжки  и туршийка или на салата!   chef  bouquet
далке, айде по парижко с нови батерии! Hug Peace
наслаждавам се на последния  топъл месец тук! котакът ни стана глезльо от класа и нахал тотален , но мене явно ме бива по обу4ение на дребосъци, ве4е не се навира в лъжицата и 4инията като му слагам ядене ,ами 4ака да му сипя и айде на  голямото плюскане! дребушка у4и, по4на да си 4ете субтитрите и много й се кефя, но си е  послови4ен мързел и голяма забравана, взе по нощите сме се сетили да рисувам аз или да правя нещо! онзи ден рисувах барнус, трябвало мамите да се  тестват!ина4е тя пък беше рисувала много добре в клас една гуфа, или кошница, дори е пробвала  преспектива за дръжките в 2д ! яд ме е ,4е нямат хорове или соло обу4ение по пеене! гарджето има глас и слух , ама пусто опциите ги няма тук!
изобщо изявите на децата са доста  занижени! май само някой спортгърла,ако стане!

# 642
Марси- браво на Линдичка  bouquet На кака си се е метнала-даровита художничка Hug
жалко,че няма възможност за сега да е запишеш да пее.

Бейче-как е Тамир? И аз да се оплача от Райчо-като се научи сега да е без памперс и вообще не дава вече да му слагам хартия над-то,дори когато излизаме навън.Тъъкмо излезем в парка и като каже-пипи,кака ...не иска да си прави нуждите там скришно-до някое дръвче,както другите.Иска в тоалетна и то задължително да има вода да шурти.Е,побърква ме Sick Има тоалетни ,ама пред тях все опашка и..докъто дойде нашия ред той се е изпуснал.Три дни вече едно и също -на ожар се прибираме обратно ooooh!

Алжирците доволни от посещението на Путин и медведеев в Алжир
сключили много договори за размянана работна ръка.... Joy Joy Joy
А ха-ха-ха..смеят се тук нашите,че вече няма да са толкова мургавелки новите алжета,като се омешат с белите рашънчета Joy

Иначе-в Париж се очаква голям атентат

Предупредили са англичаните да бъдат много внимателни и брата няма да идва до нова година насам SickА така исках да се видим

Етървата дойде на гости днес и заключи че съм надебеляла.верно е!метнала съм си едно 5-6килца бонус от ваканса Sick
Сега-предстои поредната порция от нерви за добре дошла ...и бързичко ще си влезна в нормите  Joy Joy

# 643
  • Varna
ДАЛЧЕ,
и тука от вчера, че и от по завчера говорят за тия атентати във Западна Европа.
А МосЮ Райчо, е чудесен много добре възпитан млад мосю. Видя ли бе Далка, нИ ще детето да му се вижда дУпето. Браво на него!!! Браво Райчооо, на леля Делта, бонбонааааааа smile3501

# 644
Делте- наистина се радвам,че се научи да е чист....ама май-сега трябва да го науча и да се изхожад преди да излезем.само не ми е ясно обаче как ще стане....той още не желае да говори.Ломоти си нещо на негов си език.Когато му говориха на български-разбираше...сега и тук го усещам че разибра,но....гледа умно,умно и не иска да говори Whistling Whistling Whistling

А за атентатите-...помня бомбата на пловидвската гара като ученичка.буквално  пред носа ми избухна...още вижда  хората,тичащи окървавени.така и не разбрах тогава за какво беше-май нещо около смяната на имената....
Такива неща няма как да се спрат...
Дай боже обаче да ...успяват да се осуетят навреме
Все-пак ние решихме да избягваме възловите туристически места...

Общи условия

Активация на акаунт