Отговори
# 90
  • Varna
БЕЙЧЕЕЕ Hug
Радвам се, че те виждам, а и добре ми звучиш thumbsup Браво и на големия малък мъжжжж!!!
Кажи ми как прави сърмичките, за да ти кажа какъв ти е проблема. Аз съм им голям маСтУр.
А относно Линчока, на нея дебелата и глава няма да уври. Нека си чупи главата със оня пиклЮ, щом е толкова бяла и добра. И тебе няма да послуша, хем колко пъти го оставя и го вижда какво е......хайде да не пиша какво точно е, че може и да ми се разсърди. Тя си е избрала тя да ходи по гайдата на някой,  и този някой да я прави на маймуна. Щом и харесва, нека. Той се показа що за чудо е, ние също видяхме и и дадохме мнение. Изборът и животът и са си нейни.....
Чакам да пишеш как си направила сърмичките, за да видя къде ти е грешката Hug

# 91
Делтичка, задуших лука с черен пипер и малко червен пипер в мазнината, след което добавих малко ориз и половин домат.Оставих да покъкри десеттина минутки.добавих чубрица и махнах от огъня.След това навих сърмичките и ги сложих да се сварят. Общо взето това е но нещо не ми се нравят( като че ли им липсва нещо или малко подправки съм сложила  newsm78), ама стават за ядене  Laughing.
 Звуча ти добре ама вече съм смазана от умора- все не мога да се наспя и тва си е  Tired.

# 92
  • Varna
БЕЙЧЕ Hug
Аз слагам една връзка копър- ти ако искаш може по малко. Но аз винаги слагам една връзка копър. Слагам сладък и лютив червен пипер, черен пипер. Лютивия го слагам на вкус. Незнам колко люто обичате вие със твоето момче.. Чубрица на тези сърмички не слагам, но може би ти си ги обичаш по този начин- няма лошо. Иначе си ги направила както аз ги правя.  
Бягам сега на тренировки, като се върна ще видя какво си писала Hug

# 93
  • по пътеката
ти постни ,ако искаш ,добави прясна мента, поне  у нас има в градината! оризът ,ако е като тукашния е отврат, от  продълговатия, голямо варене става, докато ми омекне да не скрибуца!особено за мляко с ориз  едва го издържам  ,адребното го обожава! сютляш4е, наше  4едо е!аз добавям малко рикота  и яйце, посолявам малко пове4е! ако ли нямам с пушено сирене- ядохме алжирското и ни харесва много, топи се добре!аз слагам доста подправки като 4убрица, мента, куркум, хариса, 4ервен пипер сладък, малко риган! или кардамон според вкуса!
делте ,няма копър по магреба! дивият е рядкост да го донесат на пазара, от години не ми е носила рускинята! на нея  и носи специално 4овек от планините, с/у стари дрехи ! тя си прави краставици туршия!

# 94
Делта,и ти и Белбей сте прави.Обаче какво да направя,човек не си зарязва ей така магарето в калта.Аз може да му се сърдя,да му отмъщавам,да му нямам доверие,обаче ако виждам че се старае и  крайна сметка става това,което искам бих му дала още едн шанс.В крайна сметка за мен е ясно,че ако продължи така ще се разделим.Дадох му шанс само защото се уверих,че е изтрил всичко,което не ми харесва и го е блокирал.Просто ще видим дали ще си седне на задника,а междувременно аз не мисля да си давам зор с него вече и аз ще си живея както искам.

# 95
  • Egypt
Марси, с голямо закъснение ЧРД от мен  Hug
Нямам много време за интернет, все си намирам какво да върша. Последните дни са, още малко остава до уволнението на доктора, и времето върви много бавно. Далка, виж в модния ми блог, има някои от последните ми работи. Тук е трудна работа да се говори за мода по улиците, и нямам представа как са стрийт тенденциите. Лично за мене сега съм измислила да си купя една мъжка галабия, има едни снежнобели, с китайска якичка и дълъг ръкав с маншет като на риза, ще отрежа ръкавите и ще ги преработя в къс буфан ръкав, и ще стане чудна дълга рокля  Blush
Линка, има да си чупиш главата доста, ама както ти каза Делтича- животът си е твой. Египетските омайници са ми ясни, специално твоето момче е от ловуващия тип, гледа да се уреди с най- изгодната му партия, но още не е решил дали това си ти, и столовете, на които има мерак да се намести са много, и много ще си останат. Желаещите да се сгушат романтично в някой смугъл хубавец поемат и големи рискове- въпросните са придобили тия умения на Казанова един вид по принуда- живеят в бедна държава, голяма част остават девствени и след 20-тата си година, трудно се намира партньорка в такова религиозно общество. И дори да се премине успешно частта "гаджета", бракът е мноооооого трудна работа.
Дядо Хаджи, ходи, ходи, скоро в египетската тема една съфорумка, посетила Египет преди месец сподели, че добре са направили, че първо са отишли в Тунис, защото след Египет, Тунис е щял да им се стори скучен  Twisted Evil
Бейче, аз задушавам лук, прибавям ориз и подправки- много копър, магданоз, джожен, бахарат, черен пипер, и задушавам още малко с вода, и накрая слагам доматите наситнени, или салца. И аз не слагам чубрица. Тук оризът е страхотен, има всякакви видове, и всички зелени подправки има, без чубрица.
Ние вчера ходихме пак във Фаюм, е страхотно красив оазис е, видях и езерото Карум, просто е божествено. Пустиня, оазис, все едно си в приказка от 1001 нощ...Ядохме в един рибен ресторант, ох, много вкусно... Ето снимки:

# 96
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУ Hug
ФАЙМИЧ Hug
Много се радвам, че се разписа. Тука от няколко дена те мисля и вървейки по улицата си разговарям със тебе Laughing И в чест, че се разписа, ще изпляскам една Егепетска закусткЪ

И добре, че ти си и написала тия неща на Линчока. Аз, не исках да и ги пиша точно заради тебе и твоят съпруг. Това го знам много отдавна и от техни хора съм го чувала. При тебе всичко е чудесно и дори повечето там да са от тия ловуващите, не исках да те засягам, че говоря така. Много точно си и го написала. Аз преди доста време бях писала, във връзка със нещо, че по Руската телевизия гледах поредица документални филми, засягащи тоя въпрос. Не, че умирам от лИбофф към рускинките и украинките, щото и техните екшъни съм виждала - УжасТ- ама това което бяха заснели Братята ме разстрои много и ми беше много мъчно за момичетата.
Иначе Файмич, и аз много ги харесвам тия мъжките галабии. Даже има едни отпреде имат и нещо като шевица. Такива гледах като излизах от темпъла на Хатшепсут. Но не се допрях до сергиите тогава. Бях със група руснаци- ужасТ- ужасно държание имаха. И към мене дори. Бате се беше разболял и неможа да дойде, та аз самичка бях там. Та нямах кеф да пазаря. И интересно аз сама се движех но никой от тези търговци не посмя дори да ме доближи, камо ли да си похвали стоката и да ме дърпа да ходя да я зяпам. Какво ли ми е било изписано на лицето тогава.......Не можах да се зарадвам от сърце на това което видях , толкова свито и уплашено ми беше за Бате...а той милият ме прати да гледам моята мечта от детството. ....
А, Фаюм....Фаюм съм го гледала много пъти по телевизията. Много ми харесаааа.....дали ще имам някога късмета да го видя.......Благодаря ти за снимката мила Файма Hug

# 97
Вече с по-добро насторение и вдъхновение.....се разписвам и аз  bouquet
Слънчо се показа на хоризонта-в буквален и ....преносен смисъл Heart Eyes Hug

Бейче-оган и пламък са малките алжета-най искренно те разбирам за Тамирчо,но...пък да ти споделя-бързо възприемат и усвояват.Ако това може да те успокои и обнадежди....като решиш да го учиш на гърне или да яде с лъжица-два,три пъти ще покажеш,още толкова ще накажеш....и резултата е налице.Няма нужда от много ухажване-те са изобретателни и вече отдавна са забелязали какво трябва да правят и как трябва!Само че....не прави моята грешка-да поощряваш с награда-Бонбон ..когато добре си свърши работата,че....бързо надават на тарикатлък и ...се превръщаш в бонбонена фабрика в един момент.А малкия тарикат си търси наградата ...КАТО наследство-то им е вкръвтта да не се минат на алжетата отмалки и дават ли-да получават Нещо все-пак! Joy hahaha Mr. Green

Фаиме-миличка......златна си ти Hug  bouquet Не бях надничала в блога ти-така хубаво си го оформила вече.Прекрасни неща правиш -Дано все-повече придобие популярност виртуалното магазинче Praynig Знаеш ли-откровенно ти споделям-дано сега,когато завърши казармата твоята половинка ...да имате път към Саудито.Не за друго.....не ме разбирай грешно   bouquet -просто съм убедена съм че професионално там....ще е твоето Ново начало.Абе- ще им вземеш акъла ...а те са отворени на мода,красоти-а и пари имат.което не е без значение!...Доктора има също по-голямо поле за изява.А там,където хората имат средства и не мислят за насъщния са по-отворени и способни да ударят рамо на интелигентни хора и да ги  приемат и подпомогнат-дори скъпо плащат само..за Идея!Мое  мнение е ,че от доста дълго време...богатите арабски страни  развиват повече принципа на Демокрация и Човечност,отколкото Прословутата Европа.тук нещата  все опират до някакъв расизъм,до някаква обремененост от Двете Световни войни.....докото онези там-дерзаят  с пълна пара в името на Бъдещето,но новото...а не на миналото и старитте грашки -както Европа Sick

Лнче-какво да ти  пиша и  аз....Нема да ти чета конско-то аз и едва ли мога да ти послужа като саветница и пример в тези неща Mr. Green Sick....Момичетата  са казали ВСичко,което и аз си миля....
Ще добавя само-Знаеш ли колко по-хубаво се чувстваш,когато Теб повече те обичат?!В  смисъл....ти не демонстрираш твоята Обич и твоите чувства  толкова силно,колкото Той!!!!-природата на мъжа е  такава,че той трябва вечно да събразнява,да печели,да се бори.....
Мисля че ти много показваш Нуждата си от Обич.Това е и моята грешка....А това плаши мъжете около нас-те се чувстват като ...в капан!
Не му поставяй правила мила...не се радвай че наполовина или напълно ГИ Е изпълнил....
Ще си щастлива Само тогава,котаго това престане да върнува Теб-а той самия започве да се чуди какви правила и неща да направи....че да те впечатли и...ЗАДЪРЖИ!
Ти си хубавелка,още си мноого млада...аз вярвам в твоето щастливо бъдеще с...Достоен за теб и и детенцето ти Мъж!
Но....от опит ти споделам-Понякога е нужно да срещнеш и прекараш...много Любови,за да можеш да намериш и ....Разпознаеш Истинската!
наслажсавай се на младостта си,на силата си,на все-пак добрия си социален и обществен живот-прави си купона...без правила и рамки! Не си хаби енергията да....Преправяш и Пракрояваш някой!!Особенно мъж!!Само ще се изхабиш без Време.... Hug  bouquet

Делте-сънувам морето.Нашето...нашето Черномория си сънувам....Ех,как ти завиждам за морския бриз и въздух!
Аз започнах да дишам малко....Сега пък докторите се насландисват за това Кога ще ме приемат в болницата.То все така става-...докъто единия се кандардиса,другия вземе че се разубеди! Joy

много целувки за всички....
до скоро

# 98
А исках да ви пиша че в  неделя вечер сме на кино....
Арабската обшност тук ше пусне така обсъждания филм- Извън Закона,който беше забранен  преди дни в Кан
Филма разказва за живота на трима алжирци-в ролята на единея е Джамел Дебуз....та иде реч за клането над алжирците ,което Франция прави след като свършва втората световна война....разказвала съм ,че повреме на войната Франция обещава на алжирците че ще им даде автономия,ако се бият на нейна страна активно.....Деца от 7 годишни заминават на фронта...
Коато края на войната става факт алжирци там и тук излизат да се радват по улиците...Но биват изклани....Сена е покрита с труповете им....Виждала съм такива фотоси-Ужасно е!Та филма разказа затава....но беше Забранен!

http://www.festival-cannes.com/fr/theDailyArticle/57793.html

Hors-la-loi
de Rachid Bouchareb

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 16:24 от dala

# 99
Ехе, значи съм схванала основното- ще по експериментирам с подправките и ще стане.Чубрицата я имам от бг, а копър няма ама хич тук  Sad.
Файме, решила съм тези дни да пробвам махшите дето ги пусна преди време.Да видим дали ще се справя там  Wink.
Много са хубави нещата в блога ти   bouquet.За стрийт тенденциите - мога само да ти кажа че тук при нас ( Алжир) има скрити лиомонки- гледаш ги омотани ,но от долу слагат едни ми ти одежди за по 400 евра и нагоре.До скоро имахме познат собственик на магазин - продаваше марки от сорта на Жу д' оронж и т.н. И си имаше клиантела.Така че смятам е въпрос на време и ти ше намериш своите клиентки.
Далчева знам ли алжетата колко възприемат ама са едни омаини- особено когато иска нещо а ти му забраняваш  ooooh!.Ще те заплесне и пак ще си го вземе. Naughty
 Моят красавчик сега пуска сам шофажа  Shocked е направо немам нерви с него  hahaha.
Вчера го водихме на плаж- събухме само крачетата елееее той беше на върха на щастието.
Може ли да ми кажете как да процедираме с плажа ?- в смисъл бавно бавно когато стане много горещо да го съблека на цяло, или бавно бавно  newsm78.?
Марси- интересна е рецептата ще я пробвам аз и нея  Simple Smile.
Линче- последно пиша нещо по повод твоята изгора и няма повече да отварям дума  Mr. Green- много е хубаво в началото когато сме още влюбени, но един ден рутината ни залива и тогава се разбира кой какъв е.Хей в този ден твоят любим трябва да е истински човек който е готов да ти е бавачка- защото там в  ти си сама и незнаеш дори как да си купиш хляб.
Ти сама си го изпитала започнала си сама от нулата в Англия, така че сама си прецени за твоят арабчо  Wink
 Hug за всички

# 100
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
Мила, ако знаеш колко много и колко красиви клипери има във Варна сега. От два дена пристигат във Варна. От 22 страни са. Исках да тръгна преди час да снимам и  да се кача да ги разгледам. А то вали rotfImao
А за това клане за което пишеш, беше писала преди около година. Ей, Богу до тогава не знаех за това нещо. Бях като втрещена. За толкова много неща не знаем ние обикновенните хора. А това как са успели да го скрият бе newsm78
БЕЙЧЕ Hug
Винаги бебо трябва да има някаква тънка камизолка на себе си . Събличаш си го полекичка, полекичка, винаги чадърче да има да го прибираш под него, но камзолката да е на него.
А ти как не се сети да си вземеш поне сух копър. Ама ко да праЙш.
А аз обичам да слагам вместо стар лук, пресен във плънката на сърмичките.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 17:07 от DELTA_DELTA

# 101
Ехоооооо, магребките, привет !!!   bouquet

Пак готвите, а ?  chef На мен готвенето не ми се отдава - освен сладкиши друго не мога да сготвя.  Blush

Файма, моля те, кажи от какво е супата на последната снимка? Много странно изглежда.

Дала и аз имам проблеми със синузита. Не знам за теб, но за мен по-гадното от болката е това, че секрета се стича директно в гърлото. Пункция ли ще ти правят? Кураж, мила, нали е за добро!

Ох, тук пак вали и вали и вали....Провали ми всички планове това време Cry

редактирам за да ви пусна едно поздравче:

Worldcup

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 01:22 от easy_24

# 102
Изи-не е само синузит при мен SickИма някакво подуване на костта и хрушяла.Не разбират от какво newsm78 .Синузита е черешката в цялата ми болнична история SickИзи-мерси за Поздравчето-много ми хареса  bouquet

ама стига с лошотии...
както казва една дружка-все ще се мле...ама как ще се рита докъто се свърши Joy Joy Joy
чер хумор...
по-добре съм уж-времето ми влияе много....топлото!
Замислям се да сменя града-съвсем сериозно!Много ме блазни Марсилия.Ще видим...но все повече ме спохожда тази идея

За сега-споделям къде бяхме днес.
http://dala.snimka.bg/other/1234567.503591
затвориха големия булевард и го направиха зелена алея.супер идея.....
продаваха пресни продукти-самите производители

Раян си забърса приятелка Joy Joy Joyпо време на обедания пикник
ухажваше е,кръжеше около нея,плямпаше и нещо...и накрая е съблазни с една бисквита Joy

много ме забавляваше и го качих тук
http://www.youtube.com/watch?v=L09K1q4G-io

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 22:16 от dala

# 103
Далчева   bouquet Ромео е страхотен  Wink Wink.Избарала си го в страхотен гащеризон! Sunglasses
Я кажи как готвиш така наречените врабчови езици или иам каквото го наричат че немога да го напиша на френски  Mr. Green.
Вчера се ограмотих отново- в бг което използваме като кус-кус( малките макаронени топчета) тук в Алжир им казвали бъркукас  newsm44.Така че бавно но славно откривам Америка  Mr. Green.
 Много ми хареса булеварда ама ако трябва всеки път за да купиш нещо от производитела да се буташ сред тези хора   Stop а мерси.По хубаво да си ям таммм квото купя от прекупвача. Simple Smile
Марси, как си мила? Минаха ли изпитите?
Тесс макар и със закъснение моите съболезнования! Flowers Rose
Делте пусни малко снимки от тези клипери ако си направила  Simple Smile
Изи ти само така минаваш на бързо и т'ва е къде мислиш да ходиш в Тунис? Решила ли си какво ще посетиш? Ще направиш ли едно сафари в Сахара?
 Hug За всички ви

# 104
Бейче-мерси...така се смях на това Ромео Joy-ама точно Peace
не знам нищо аз за врабчови езици Sickте тук пък си ги пофранцузват пък нещата.Ще питам етървата,ама те сега са сърдити ,че не ги взехме с нас на разходката.Офффф я речем да идем някъде-първо трябва на тях да кажем,ако ли не-...физиономии. SickДнес била поканата за онзи филм-а не в неделя...аз съм сеобъркала.Уж ще идват да ходим да го гледаме...Ако стане-ще е питам,дано да знае.От тяхфната храна правя само супата харира,брик и едни сладкисъс семул-като топки
Опитах няколко пъти кус-кус..слепва ми,а и Ромео не ме остава на мира ...като хвърлям  храната после,стигнах до извода че е по-добре за сега да купувам от ресторантите готова като искаме арабска кухня.По на сметка ми излиза. PeaceГотви ми се,ама не ми стига времето и майсторлъка-а  алжиреца хич го няма в кухнята за съвет.Виж-да дава идеи и оценка за хараната  е пръв Joy Joy Joy
Признавам че вкъщи сме на бърза,полуготова кухня ,повече с български привкус.Миш-маш,мусака,яйца по нанагюрски,шопска салата...научих го всичко да яде-Само...Сърми не ще!Зелеви-абсурд!

Много хора наистина имаше вчера....ама взехме малко  глътка въздух-пак го дават нахлуване на някакъв циклон и студ Sick

Къде сте останалите?
Линче-да не се обиди нещо  Hug
много   bouquet  bouquet  bouquetза всички
Делте-наистина пусни малко снимки...от Варна -от водата иморето ако може също  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт