Отговори
# 105
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАГРЕБСКИ ДАМИ!!!

# 106
  • по пътеката

да ви по4ерпя за  моята пораснала принцеса, която беше снощи абитуриентка!като приказката за пепеляшка и добрата й фея, бог да  ми ги пази!   bouquet Praynig

# 107
Marcy, честито! Пожелавам, по който и  път да реши да поеме от тук на татък да е верният!   bouquet

Belbey, отиваме в Хамамет в края на следващия месец. Абсолютно нищо не съм решила с оглед това, че си взимам и детенце с мен. Така, че  поне едно е на 100 % сигурно - никаква Сахара.

Дала, уникален е малкия   Hug , не изпуска девойката.

Мина, новодомка ли си вече?

Лек и ползотворен вторник на всички!!!

# 108
ейй да му се не види, като не чета постоянно и направо ми се губят новините. Как сте момичета ? Добре, че марси се похвали за абитуриентка в иракската тема, че вие съвсем ни зарязахте - да не сте сърдити нещо ?

Дала - да нямаш хиперплазия на лигавицата и оттам нещо да не се вижда добре на снимките ?

Тес, каквото и да кажа няма да бъде нито достатъчно, нито на място.. наистина ми се иска да ти изкажа искрени съболезнования и да си мисля, че това ще те утеши, но знам, че няма да стане. съжалявам за загубата ти... сигурно Господ ще й отреди достойно място в Рая. знам, че се познаваме само виртуално, но ако имаш нужда да си поговориш или да усетиш лудата атмосфера на ориенталците, нашият дом ще е винаги отворен за теб. изчаках да мине седмица поне, защото в момента едва ли ти е било до форуми...

момичета, надявам се да сте добре и вие и семействата. ще се постарая отново да ви навестявам редовно, ама и аз съм в една дупка, та не съм много за приказки.

# 109
Здравейте момичета!
Белбей, Хадил, благодаря ви за милите думи. Аз дори още не мога да осъзная какво се случи. Много е тежко.
Пожелавам здраве на всички вас и семействата ви, за сетен път се убеждавам, че това е най-важно на света! Пропуснала съм много постове и поводи (честито за всички хубави такива), извинете ме, но ще наваксам скоро.
Целувки на всички

# 110
Марси-да ти е жива и здрава абитуриентката и все по вода да и върви  bouquet
пусни ни малко снимки да и се порадваме-русичка ли остана накрая или промени цвета?Предполагам че е била много стилна  bouquet има много фин усет за красотата-още са ми в очите картините и  bouquet  bouquet  bouquet
за нея-за Късмет....ама Голям...

Изи- наистина с детето из Сахара ще е....екстремно преживяване Mr. Green,ама в хамамет ще си прекарате завидно добре-убедена съм.  bouquet

Хадилчеее Hug  bouquet-точно така ...аз не вдявам от диагнозите на докторите...ама нещо на лигавицата било.Ама трябвало сега да вземат малко и от хрущяла...да изследваг-та на това му викат УЖ!операция...после казаха  че можело и да се наложи да горежели...И аз като ги чух и им сложих Чертата!!!!!това чудо ме споходи откакто съм в странство...а и климата тук е друг....явно бавно се адаптирвам!не ми се иска да прибързвам...че то акто се хваниеш веднъж с болници и операции...и ....както и да е!За сега пак ще съм на капки,спрейове и хапове...Станах кобай на тези неща,относно уши-нос гърланите им медикаменти във френско Sick Sick Mr. Green

Минче- как си...дреси  ни хабер  bouquet

Бейче-разбрах какво било  това...така казват-врабчови езицина едни дребни тестени творения...видях ги-продълговати като  ориз.та таз супа се правила от тези малки фиденца..Етървата ще е направи да е опитам и тогава ще ми обясни как е приготвя...

Тес-...аз съм пропуснала ...нещо лошо те е сполятело.Много Кураж и от мен.....Дано да мине и отмине бързо
.................ох,влезнах в профила ти и...разбрах!!!!!!
Най-искренни съболезнования....
много ми стана тежко.....

# 111
  • Varna
МАРСЕЛИНКА Hug
На добър час!!! На твоето талантливо и красиво дете!!!

# 112
дала , надявам се, че не се налага да ти припомням, че ако имаш нужда от нещо може да разчиташ да ударим едно рамо, стига да е в нашата компетенция.
а за врабчовите езици - не съм ли пускала рецепта в арабската. това е арпа-фиде, така че има май рецепти и за супи и за салати.

# 113
Привет,
Марселинке на добър час на твоята абитурентка   bouquet
Далче, без да знам че те го ползват за супа , аз си го слагах на детето в супата вместо фиде, Simple Smile за разнообразие.Иначе май  Thinking го готвят и с някакви сосове.
Хадилче, мерси не съм и поглеждала в арабската.  ooooh! То малко , ама навреме трябва  Laughing.
Изи, била съм точно в Хамамет и е супер красиво.Сигурна съм че ще си изкарате повече от добре.Аниматорите в моя хотел бяха супер- направиха ми впечатление как се забавлява мултинационалните клиенти там със супени лъжици в басейна на хотела  JoyНе знам колко е голямо детето ти, но като ти казвам сафари в Сахара не си представяй като по филмите сафари  Grinning.Ние пътувахме с автобус- наистина е доста и това е най уморителната част. Другото е доста приемливо.С нас имаще деца на около 8-10 години.Там на място можеш да си решиш.Дори и да си стойте само в хамамет има доста забавления  Wink.

# 114
Хадилче-огромно Благодаря  bouquet честно да си призная....имам си едно на ум в  случай на    нужда за теб  bouquet Hug
все още за сега ще се доверя и ще следвам лечението на този уши нос гърло,който вече година ме следи.Ти си доктор и разбираш ,че невротични пациенти,които не се доверяват и все сменят докторите и леченията.....в крайна сметка доникъде не стигат и понякога провалят и усилията на доктора да им помогне и да ги излекува.
Коварна е моята болест......от тихите,но адски болезнините Sick
Още веднъж-сърдечно Благодаря за огромната ти човечност и позитивност Hug  bouquet

оффф и аз,като Бейка чак като писа и се сетих че има араска тема в готварския.
аз съм с две леви ръце...и си го знам-та и не чета там,че само лигите ми текат и като се загрея да направя нещо...в  кройна сметка стане...Повече от Нищо! Sick Mr. Green

Момичета да ви споделя  голямата новина,която сега много ме зарадва.
В Алжир-в Оран имам една приятелка....пак братовчедка на Другаря..но много топла и добра жена.Наборче.Допаднахме си много с нея и си поддържаме контакт-непринуден,а не по задължение,както с част от другите там...Та тя от пет години е женена ,но все не идваше бебето.Около нова година се чухме и тя плачеше,че мъжа и-който е доста заможен..митничар-иска да си вземе втора жена,защото родата му казвала че от тази сега жена се виждало,че дете няма да има....
подготвяше се сватба за лятото...Фейза беше извистена  за това-така и не знаеше нито коя ще е втората,нито повече подробности
Обаче......Чудото се случило!!!!!Вече четвърти месец...
и мъжа и отказва сега да се жени  за другата....бил дал дарове -годежни,но нищо не искал да му се връща...
Мотива за нова жена бил,че от пълвата дете нямало...но ето сега тя била бременна-така че...
Фейза и мъжаи се обичат-те даже видимо си приличат...Пет години всеки месец тя е живяла с надежда...а той-под натиска и приказките на другите ,но това даже повече ги е сближило и сега и двамата са на върха на щастието
обаче.....родата се размирисала...как така ще ги посрамва?!?! Направил с втората годеж и..сега не ще!Фамилията на момичето заплашва...
Та-ето ви поредния заплетен случай...Ето как ще омотат насила живота на трима-на Фейза,на мъжа и..на новото момиче,изпълнено с надежда за дом и семейство!!!
Дано устска до срай мъжа на Фейза и така и не направи тази сватба.!
Само главоболия ще си докара после....а и той си обича първата жена

# 115
  • Varna
ДАЛЧЕЕЕЙ Hug
Какво нещо, пак ни разказа бе Душатаааа. Дано, дано тоя човек да устиска, на натиска на роднините и да си живеят със любимата жена, дано!!! babydust7 babydust7 babydust7

# 116
  • Egypt
Easy, това е супа с морски дарове. Имаше скариди, калмари и две огромни парчета раци. Тук правят много такива супи, бели, както ние правим фрикасето, но е супа. В нас много я тачат пилешката, като им я направя така.
Марси, честит бал, да е светъл пътят на детето ти!
И аз чак сега видях какво е сполетяло Тес, моите съболезнования, времето ще ти помогне да преодолееш болката Hug
Оххх, Далчева, сега като отвори тая тема за втората и n-тата жена, ние си говорим понякога с мъжа ми за това. Аз не мога да го проумея твърде, възпитанието ми е такова, но има сума жени, които го приемат. А според моя човек това е по- добрия вариант, пред алтернативата любовница, както е по нашите ширини. Когато бяхме във Файед имаше няколко от неговите старши там с по няколко жени. Единият ми беше много интересен, с две жени, всяка с по две деца. Видно беше, че обича едната много, с голямалюбов, а за другата казвал, че е "за кревата"...
Аз забравих да ви кажа- Софчето ходи на градина. Много й харесва, ходи с голямо желание. Единствената християнка е, и питали баща й каква е всъщност религията й, защото знаела "Аллах Акбар.... Бисмилля, бисмилля, таалли калеми..." нещо такова е, аз не го знам, и той казал, че няма лошо да знае всичко.
Далчева, знаеш ли защо не искаме Сауди... Свободата, няма я там, не можем да дишаме. То тука, дето не е чак толкова затегнато ми тежи, пък там... Не мога, не искам, да ходя анонимна, забулена, не е това за мене. Ех, и на мене ми липсва нашето море, моя град, и огромната свобода, дето имах там... Сега се сещам как нощем слизах до нон- стопа пред нас, и вървейки под липите, дишах дълбоко и си мислех колко е прекрасно, колко съм щастлива... Не мога да го забравя това чувство и не мога да го опиша.

# 117
  • Varna
ФАЙМИЧ Hug
До скоро миришеше сълкъма, а скоро почват липите. Много липи имаме тука където живея. И мирише до към 15 Юни. Обожавам я тази миризма на сълкъм и липи. Напомня ми за детството.
А, Софито, да ти е жива и здрава, я виждам със лекота да се справя със живота. Не съм го виждала на живо това дете, но от снимките, от това което говориш за нея я виждам да върви със една голяяяма усмивка през живота. Дори и да пада, пак със усмивка ще става. Тъкмо ще имам последователка Wink

# 118
Дала не й завиждам на приятелката ти, но ако наистина са вярващи неговата рода нека да си проверят шериата и да видят какви са условията за повече от една съпруга, а и да си попрочетат Корана.  Wink а онова момиче - щом се е съгласила да става втора или ен-та съпруга недей да я жалиш, ще й дойде и нейният късмет.

# 119
  • по пътеката
хадил, много от алжетата ,които са с две  са то4но в тази ситуация! а при нас се налага да се разведат!няколко познати имам разведени, то4но заради липса на деца! при едната двойка той е с липса на какъвто и да е шанс за деца!майката ма моми4ето я е принудила да вземе развод!
дано да се  обуздаят страстите и малко да се размисли трезво- сложно  е ,но не е невъзможно -има толкова развалени и анулирани годежи и бракове!
файме хвръли малко 4ай ,бре! 4е да не се намокри поне сте ми по суша!затъжила съм се за една попара с бг сирене и масло!  Crazy
а за соф4ето съм споко! ценностите не са лошо нещо, подковано от 2 страни! мойта у4и ,4е се къса! много е полезно за помненето и наизустяването! ти ще видиш като ти заплямпа на арабски ,хаха и като по4не да обяснява на  хората вместо тебе! като голяма!  Party

Общи условия

Активация на акаунт