Да поговорим за биопсиите

• 38 149
  • 165
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Само да споделя, че моята биопсия мина, и не беше толкова страшно. Чакам си резултата, надявам се на 10-ти май да разбера какъв е.

godgift, изчела съм всичко в зачатие. Но в моя случай при последните имунологични изследвания всичко ми беше в норма, т.е. защо да вливам имуновенин? Може пък на локално ниво да се открие нещо, знам ли вече и аз..... нали уж изследват и още някакви показатели при биопсията

# 16
Зази,радвам се че си добре и си видяла,че няма страшно в тази манипулация,важното е сега резултатите да са добри и да действате по съществения въпрос Praynig Hug Hug

# 17
Само да споделя, че моята биопсия мина, и не беше толкова страшно. Чакам си резултата, надявам се на 10-ти май да разбера какъв е.

godgift, изчела съм всичко в зачатие. Но в моя случай при последните имунологични изследвания всичко ми беше в норма, т.е. защо да вливам имуновенин? Може пък на локално ниво да се открие нещо, знам ли вече и аз..... нали уж изследват и още някакви показатели при биопсията
Zazzy,  Hugбраво на теб,преодоляла си страха! Пожелавам ти стойностите на "локално ниво" да са като тези на "кръвно ниво".   bouquet

# 18
Зази,стискам палци да е ок резултата.Аз с имунологията нямах  отклонения и въпреки това док изискваше да влея Киовик преди ЗЕТ.Аз в събота имах помпа с преднизолон и утре 5 дни след ову съм на контролна биопсия и контрол на естрадиол и прогестерон.На всички желая необезпокояващи резултати и дано и ние имаме щастието някой да ни нарича МАМО,защото,момичета,вярвайте ми,силите ми са на изчерпване,а и мъжът ми е на прага да ме напусне.ХУБАВА ВЕЧЕР.

# 19
eima,дано това е твоят успешен опит!  bouquet
За д-р Стаменов ли става въпрос? И при двете изследвания- кръвни и биопсия нямаш отклонение и въпреки това докторът решава да се презастрахова с вливания и помпа,така ли?

# 20
  • София
eima, кураж, миличка. Моля се скоро да видиш положителен тест  Praynig И на мен ми е интересно при кой лекар си.

Благодаря ви, момичета, за подкрепата  Hug

# 21
  • София
Zazzy , в Малинов трябва да  e eima, другаде такива работи май не прилагат.

# 22
Аз си мисля, че при толкова - резултати е по-добре да се открие нещо с биопсията, за да има надежда за следващия ЕТ.

# 23
  • София
Момичета, при вас по-рано ли дойде цикъла след биопсията? Бях чела някъде, че се случва.... Аз понеже ще пътувам, и се чудя да се запасявам ли с превръзки, че ще бъдем в едно село в балкана. Моля, споделете дали ви дойде по-рано и с колко дни.

# 24
Zazzy при мен подрани с 2 дни и беше много обилно.

# 25
При Стаменов съм.Кръвните имунолог. ми бяха в норма,но съм с антитела,вследствие от некачествен кюретаж в миналото.Док ги доказа с първата ми биопсия миналата есен.Киовиг решиха съвместно с имунолозите,за всеки случай,защото предния месец имах съвсем леки отклонения,но преди ЗЕТ бяха ОК.А колкото до антителата ми в матката,преди трансфер Стаменов предписва и Преднизолон 2х1 таб.,освен помпата.Всичко това дава хубави резултати и във всички случаи се доверете на док.Зази,моя цикъл не ми дава отклонения след биопсия.

# 26
Момичета, при вас по-рано ли дойде цикъла след биопсията? Бях чела някъде, че се случва.... Аз понеже ще пътувам, и се чудя да се запасявам ли с превръзки, че ще бъдем в едно село в балкана. Моля, споделете дали ви дойде по-рано и с колко дни.
Предвид ранната О в цикъла на биопсията следващият цикъл си дойде навреме и оскъден.

# 27
Аз след първата биопсия имах назначени промивки преди овулация и след овулация - "помпа". Тогава ми дойде 5 дни по-рано (на 22-ри ден, при цикъл от 26-27 дни) и направо се опулих. Но след това всичко се нормализира.

# 28
 Наистина, момичета, цикъла се скъсява след промивки и помпи. Моят също се скъси с 3 дни, и понеже следим овулация, та забелязах, че се измести и тя с 3 дни по-рано. Така, че да знаете, да не се шашкате. Полезно ще е, ако има и други, да споделят!

# 29
  • София
Да споделя - дойде ми 2 дни по-рано, но е оскъден цикъла. Довечера ще разбера резултата от биопсията.

Общи условия

Активация на акаунт