Да поговорим за биопсиите

• 38 180
  • 165
  •   1
Отговори
# 135
Сандито, дано скоро да ти я продължат.
Djennika, обаждаш се на секретарките и питаш готова ли е Б. После пишеш СМС на док.

# 136
Мира, би ли ми дала някакъв телефон на секретарките?Предварително ти благодаря,ти при кой доктор беше?

# 137
Секретарки 02 9655 744 този знам. Д-р Стаменов ми е лекуващ лекар.

# 138
Момичета не съм наясно при кои случаи се прави биопсия. Може ли някой да ми обясни.Благодаря предварително.   Blush

# 139
Причината при мен беше липса на имплантация.

# 140
при мен за да се установи причината след неуспешно ин витро

# 141
момичета,споделете какъв  ви беше цикъла след биопсия?Защото при мен е някакъв ад,никога досега съм нямала толкова обилен цикъл.

# 142
Момичета да ви се похваля, резултата от биопсията ми е добър, много съм щастлива, и най- вече , че не се налага пак да се подлагам на това мъчение отново , защото за мен беше точно такова.
И при мен при първия опит нямаше имплантация и затова ми беше назначена биопсията.

# 143
До колкото разбрах не във всички клиники правят биопсия след неуспешно инвитро.Препоръчайте ми клиника и доктор към ,който да се обърна.

# 144
Доколкото знам Б се правят в ЦРЗ Надежда.

# 145
Момичета да ви се похваля, резултата от биопсията ми е добър, много съм щастлива, и най- вече , че не се налага пак да се подлагам на това мъчение отново , защото за мен беше точно такова.
И при мен при първия опит нямаше имплантация и затова ми беше назначена биопсията.
Paele,какво ти предстои от тук нататък,защото и при мен д-р Стаменов ми каза че била горе-долу добре и че ще ми се наложи само един път да се сложи някакво лекарство.Какви  изследвание ще правиш до следващата процедура?

# 146
Paele,какво ти предстои от тук нататък,защото и при мен д-р Стаменов ми каза че била горе-долу добре и че ще ми се наложи само един път да се сложи някакво лекарство.Какви  изследвание ще правиш до следващата процедура?

Djennika при мен проблема е тубарен. Имам едно неуспешно инвитро през февруари 2010 г. След него съм направила имунологични и генетични изследвания, цветна снимка и биопсия.От никъде не изскочи нищо нередно. И сега след биопсията д-р Персенска ми каза , че януари 2011 г. мога да започвам втория си опит. Пък и хубаво , че ще мога да започна , защото заповедта ми изтича февруари 2011 г. Та няма да правя засега нищо повече. Надявам се този опит да е моят и да е успешен вече. Успех и на теб!

# 147
Момичета може ли да ми кажете тел. на док. Персинска да ми каже резуртата от биопсията?

# 148
Момичета може ли да ми кажете тел. на док. Персинска да ми каже резуртата от биопсията?

Обаждаш се сутринта на секретарките да ти свалят досието при д-р Персенска и тя на обяд ще ти звънне: това е телефона на секретарките ,при които са досиетата  02 / 9655744
 Пращам ти и телефона д-р персенска на лични.

# 149

Djennika при мен проблема е тубарен. Имам едно неуспешно инвитро през февруари 2010 г. След него съм направила имунологични и генетични изследвания, цветна снимка и биопсия.От никъде не изскочи нищо нередно. И сега след биопсията д-р Персенска ми каза , че януари 2011 г. мога да започвам втория си опит. Пък и хубаво , че ще мога да започна , защото заповедта ми изтича февруари 2011 г. Та няма да правя засега нищо повече. Надявам се този опит да е моят и да е успешен вече. Успех и на теб!
ГЕНЕТИЧНИТЕ КОЙ ТИ ГИ НАЗНАЧИ?КЪДЕ ГИ НАПРАВИ?И АЗ СЪМ СЪС СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ КАТО ТЕБ,НО НЕ СЪМ ПРАВИЛА ГЕНЕТИЧНИ.

Общи условия

Активация на акаунт