Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,направо станах разногледа. ShockedСтрашни менюта видях.Браво на вас.
От мен
агнешко с картофи

и

Приятен следобяд.  bouquet

# 616

От мен днес сьомга със зеленчуци на пара

# 617
  • Torino,IT
Леле момичета, последните  две страници станах разногледа.
Пепчо, Вивиан, голяма производителност, страхотно вкусни ястия сте показали.
Пепика, при теб с тези снимки направо ми идваше да почвам да си чупя от питките и да си топя Hug
Може ли да те помоля за рецептата на тортата ти с боровинки и маслено млечен крем Praynig
Зайка байка, може ли рецептата за тиквички огретен, и при теб е страшно вкусно.  bouquet
Джия, менюто ти е страхотно, особено фунийките , все по сладичко се заглеждам значи Mr. Green
Лабрекс нещо ми се губи, както и Бени  Sad, къде ли са newsm78

# 618

Labrex,е тук.Мернах я в някоя днешна тема.
      А Бений....Наистина не се появява...... Thinking

# 619
  • ВАРНА
Снощи се прибрах от почивка и днес ползвах даровете на хладилника,затова сме на
лападена супа

зелена салата

филе от кефал на скара

# 620
  • София
Маме, благодаря! Вече си хапнахме от хлепчето. То всъщност си е обикновен хляб, но тази коричка много ме изкуши.

# 621
За вечеря....Чушки(пиперки) с яйца и сирене и доматки.

# 622
Vivian*,направо ме разби с размаха на твоето меню!  Hug Hug Hug
Деликейт,чудни "ушки"!  Party
TheNMaster ,tanyatais ,много леко и диетично при вас!   Flutter
иланг-иланг ,заради салатата ти тази вечер бяхме на яйца и зеленина.  Laughing И кефалчето си го бива!Жалко,че няма рибен магазин наоколо.  Rolling Eyes
 Джиа,много ми допадна менюто ти!И снимките са красиви!  Simple Smile

# 623
  • Torino,IT
О, супер, публикувам след Мастерчето Heart Eyes
Мастерче, жива и здрава да си, картофената ти запеканка много ни се услади за вечеря   Crazy Party

Отдавна й бях хвърлила око, та днес и дойде реда. Мерси още веднъж  bouquet
Лека вечер на всички  bouquet

# 624
Пепика, при теб с тези снимки направо ми идваше да почвам да си чупя от питките и да си топя Hug
Може ли да те помоля за рецептата на тортата ти с боровинки и маслено млечен крем Praynig
Тортата е от готови блатове, щото се оказа, че нямам яйца, а и ...ми се видя доста измислено за плодовата пита да станат три блата от това количество. Правила съм руло, но чак пък торта на три блата, определено крият нещо и не казват цялата рецепта от сладкарница "Неделя". Та....от тази торта направих крема, но само с едно пакетче масло от 125 гр. а не 200 гр. . Крема ми стана като туткал, мислех че няма да се оправи, но след като сложих маслото, стана уникално вкусен. Следващия път ще сложа и желатин, съвсем малко, че да стои стегнат, като техните торти. Понеже крема е адски сладък, имах замразени малини и ги сложих в средата, а отгоре наръсих обилно със замразени боровинки. Ааа.... и на крема сложих две ванилии, въпреки че в рецептата го нямаше. Опитайте, няма да сгрешите, точно като тортата с ягоди на "Неделя" е  Hug

Ето последните две питки:

# 625
  • При елфите ...
...Aredhel, картофките дори и скромни, изглеждат вкусни, вкусни!...
Джиа, много ти благодаря за милите думи!   bouquet Разкошни неща си ни показала, аранжирани с много вкус!

# 626
Селма....мерси!  Hug Ми...доиска ни се нещо лекичко....

Линдитке.радвам се,че ви е харесла запеканката.....Същата заливка можеш да сложиш и на мусака.....Да видиш колко сочна става Crazy Flutter Hug Hug

# 627
megans, Честит Рожден Ден!
Пепика,Дес, Lindita, Tannita, Marieta, Пеп-4о,Aredhel, Vivian,Линдита,TheNMaster ,Джиа,Иланг-иланг,tanyatais момичета страшно вкусно е при всички не бих отказала нищо от приготвените от вас неща. newsm78 #Crazy  bouquet
От мен едно Златно хлебче,супа от спанак/неудостоена със снимка/и реване
-латен хляб
-реване

# 628

Аааа, тука съм Grinning, чер гологан губи ли се? Само ходя и надничам по чинийките ви.  hahaha И изглеждам така . А Бени и на мен ми липсва нещо, зачезна. newsm78 Аз тия дни бях на готово, само една тортичка френска селска спретнах и днес питки паркърки. Пък и нали уж туй-онуй диетка...... newsm78, ама ще видим! Peace
TheNMaster, твоите запеканки все едни такива, много вкусни! Heart Eyes  bouquet
Докато сложа снимките и ditsan подредила вкусотии!  bouquet

# 629
Бени или Бъни.....Защото Хъни - Бъни е станала мама от 17 дни, но така и не сме разбрали ние нищо......

Общи условия

Активация на акаунт