Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 572
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Бени или Бъни.....Защото Хъни - Бъни е станала мама от 17 дни, но така и не сме разбрали ние нищо......
Аз за Бъни знам от една друга тема  smile3534 smile3534 smile3534....хи-хи-хи-

# 631
За Бени мисля че иде реч.Вярно от много време не е показвала кулинарни творения Thinking
А Бъни си има по приятно занимание от готвенето към момента.Да и е живо и здраво бебенцето Hug

# 632
За Бени мисля че иде реч.Вярно от много време не е показвала кулинарни творения Thinking
А Бъни си има по приятно занимание от готвенето към момента.Да и е живо и здраво бебенцето Hug

Колко е хубав синия фон! Peace Точно за Бени става въпрос, а хубавата новина за Бъни сега научавам. Да и е живо и здраво бебчето!  bouquet

# 633
Мили  момичета, през тези няколко дни, в които ме нямаше,  сте изписали нови десет страници, пълни с вкусотии и красотии!   bouquet   bouquet   bouquet Това е за всички вас, с най-големи благодарности за вдъхновението и удоволствието, което ми носите!  Hug
megans, честит рожден ден! (с малко закъснение, но с много сърдечни поздравления) Желая ти много здраве, късмет, любов!   bouquet
mitsie, да ти е жива и здрава половинката, да те слуша и обича мнооооого години!
Хъни - Бъни, да ти е честито зайчето! Много здраве и щастие му желая!

Венета, щеше да е прекрасно да живеем  по-близо една до друга! Можеше да притичваш сутрин я с кроасанчета, я с тутманик, я с омайващ кекс.... ех!

matze, много ме развесели това, което си ми написала! Добре си дошла! Но като ти видях двора, май е по-добре да дойда аз  Laughing Пък и желираното ти “нещо сладко” е страхотно!

ditsan, tutulina, 3xi, , adoration_, viroglavka,Pinki_81, mitsie, megans, betina33, Tannita, Пепика, labrex, направихте ме разногледа с вашите торти! Огромно изобилие и всички до една са чудесни!

Селма, Аелис, tutulina, Гуинет, благодаря за хубавите думи!  Hug

Селма, разкошен венец от кифлички! Както и в изпълнение на alex_og97!
ditsan, надявам се, че всичко е наред  с дъщеря ти!
Felicidad, много красив сладкиш!
Аелис, извинявай, че толкова късно отговарям! Ако не си намерила все още рецептата, ето какво ми е написала delicate:
Леля Ог,махам дръжките, семето и резвам през средата.Пълнежа е сирене и яйца/количеството е на око/.Пека в  обилно намазнена тавичка.
П.С.Агнешкото ти бутче не ми излиза от ума!

lina kaz, много оригинална рецепта с морковите и портокала, ще я пробвам! Благодаря за идеята!   bouquet
Мама Цоцоланка и Пепчо отново  ме смаяха и комплексираха с количеството и разнообразието на храната, която са приготвили! Всичко е прекрасно и много вкусно!   bouquet omm
Пепика, питките ти са радост за окото!
Джиа, тези фунийки ме карат да забравя своя провал и да ми се прииска пак да ги направя!

Ето и от мен малко сладкиши, с извинение, че се повтарям, но са много удобни за почерпка, а са и много вкусни:

Лека нощ на всички!

# 634
  • DE
Ах, най-после пак се "синее" темичката newsm44. Вече си бях помислила че това олио няма свършване  ooooh!
Леля Ог, пак много стилно и красиво. Хареса ми.
Лабрекс, цяла зима ни примамваше с разни питки , хлебчета и сладкиши а сега се покриваш Hug
Много вкусно изглеждаЩи "паркърки" .

У нас господина готви.
Вчера кюфтета, днес панирани кюфтета с овкусени картофки.
За утре не знам, ама вече няма и кайма в хладилника newsm55.
Фотото е от мен да не си помислите че съм мързелива и ниЩо не правя Mr. Green

Лек ден !

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 02:37 от matze

# 635
  • Пазарджик/Лондон
Пепика , страхотни питки Hug.

ditsan , много сочно изглежда реването, ммм...  bouquet.

labrex , загледала съм ги аз тези питки Паркър, че и питки Паркър 2 срещнах някъде, ще трябва да се пробват Heart Eyes.

Леля Ог , благодаря ти за разясненията Hug.Страхотни сладкотии си показала, искам от всичките Hug.

matze , много вкусно изглежда Wink.

У дома тези дни хапнахме мусака :

И рулото на Лабрекс - нещо не направих както трябва, може би тавичката ми му дойде голяма и стана мнооого тъничко, като го навих заприлича на палачинка, но пък беше мнооого вкусно, Лабрекс -   bouquet!

# 636
Зайка байка, може ли рецептата за тиквички огретен, и при теб е страшно вкусно.  bouquet

Заповядай рецептата  Hug

# 637
  • от точка К до точка С и обратно
Добър ден, момичета!
Разтуптяващи сърцето и стомаха гледки има тук! Много вкусно! Поздрави за всички!     Hug
Аелис, и аз съм им хвърлила око на тези питки паркър! smile3508

Vivian*, Пепика, пеп-4o, респектирана съм - менютата ви са зашеметяващи и като количество, и като качество!   bouquet
zaika baika, vanillla, Джиа, Neli4ka, tanyatais, Мама Цоцоланка, иланг-иланг, viroglavka, TheNMaster, Lindita, Леля Ог, labrex,  Аелис, много вкусно и красиво е при вас!   Peace
Споделям какво има при нас и отивам да разгледам пропуснатото!

Салата с кълцан лимон                                  Ароматно свинско с гъби и патладжан               Пресни картофки на фурна             Много нежен кокосов кекс

Хубав ден!

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 15:18 от Гуинет

# 638
ГУИНЕТ..... Може ли рецептата за Ароматно свинско с гъби и патладжан  ???????????             

# 639
Гуинет,и аз се присъединявам към чакащите рецептата за ароматното свинско  Hug

# 640
  • Пловдив
КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ...Ароматно свинско с гъби и патладжан  ТАМ Е РЕЦЕПТАТА  Peace

# 641
  • от точка К до точка С и обратно
andjelaa, ivi85 сложих линк към заглавието с рецептата и в подписа си! Благодаря ви за интереса! Flowers Bouquet

# 642
Леля Ог, чудесни дребни сладкишчета! Да имаше как и аз да се почерпя......., ама то все някой ще измисли телепортацията наистина!  bouquet
matze, покривала съм се аз........Лесно ти е на тебе, я какви кюфтаци ти правят и ти наготово! Grinning  bouquet
Аелис, рулцето изглежда доста апетитно на снимката с това кремче отгоре Heart Eyes, пробвай в по-малка тавичка. то тестото по принцип не е голяма доза. Тя и целта му(т.е. на авторката на рецептата) е бързо да се спретне тортичка или руло за закуска или за чая.  bouquet
Гуинет , много цветно и апетитно!  bouquet

Вкъщи една кабардинска вкусотия на име либже.

Пробвах и хлебче с горчица и майонеза, много добре се получи, пък и много е вкусно.

и бързите и лесни бисквитки на trollipen   bouquet, толкова бързи, че успях и да ги попрепека (компа е виновен) hahaha, но пак са си вкуснички. Следващия път часовник ще ми звъни!  Grinning

# 643
  • Пловдив
Невероятни сте всеки ден момичета Vivian*, Пепика, пеп-4o,
zaika baika, vanillla, Джиа, Neli4ka, tanyatais, Мама Цоцоланка, иланг-иланг, viroglavka, TheNMaster, Lindita, Леля Ог, labrex,  Аелис,И ВСИЧКИ НЕ СПОМЕНАТИ Hug Hug Hug
Гледам да не влизам много тука че ужжж Embarassed Embarassed съм на диета и днес си спретнах ето тази салата от тиквички на labrex  НАИСТИНА Е БОЖЕСТВЕНА Peace Hug

# 644
Гледам да не влизам много тука че ужжж Embarassed Embarassed съм на диета и днес си спретнах ето тази салата от тиквички на labrex  НАИСТИНА Е БОЖЕСТВЕНА Peace Hug[/i][/b][/color]

ЗИЧЕ, ама каква снимка си и спретнала самооо .............Е, сега вече и Стоева може да се излъже да я опита Wink, страхотно изглежда!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт