Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

matze , само черната перла на аватара ти видях, никакви манджи не забелязах! Не съм я виждала досега. Къде я кри?

Учудена съм, не се ли вижда снимка?
А псенцето ми е вярно и предано от 10 години Mr. Green
Кухненската ми прахосмукачка  animal037
хи-хи-хи-....ВСИЧКО си се вижда.....мА кучо е заел цялото пространство(за очите ни!!!! за нас с ЛАБРЕКС) Hug Hug Hug Hug мНОГО Е СЛАДЪК кучо! Да ти е жива и здрава прахосмукачката! Mr. Green

П.П. Ние днес само пържени кюфтенца и шопска салатка имахме,мА не снимах за да не е досадно(че много тривиално Mr. Green)

# 661
Ох, Тайна, от 10 мин. превъртам последните две странички и уж нагоре-надолу, а все в супичката ти ми са очите... Wink

И онова "либже" на Лабрекс ... ммм..  Crazy

Днес у нас имаше класическа скара - кебапчета и кюфтенца (не е снимана, щото биде унищожена преди да се зареди батерията на фотото ... Mr. Green).

Лека вечер!!!   bouquet

# 662

matze , само черната перла на аватара ти видях, никакви манджи не забелязах! Не съм я виждала досега. Къде я кри?

Учудена съм, не се ли вижда снимка?

хи-хи-хи-....ВСИЧКО си се вижда.....мА кучо е заел цялото пространство(за очите ни!!!! за нас с ЛАБРЕКС) Hug Hug Hug Hug мНОГО Е СЛАДЪК кучо! Да ти е жива и здрава прахосмукачката! Mr. Green

TheNMaster, Hug   bouquet
matze , това е, само нея виждам! Да ти е жива и здрава още дълго! Peace

И онова "либже" на Лабрекс ... ммм..  Crazy

viroglavka, и аз се загледах по супичката Heart Eyes, а либже-то е много вкусно, близко е до нашата кухня и, ако има и меко хлебче и салатка с него, разкош е! Сложих рецептата в Любимите, съставките му са съвсем обикновени.  bouquet

Селма, написах я, заповядай!  bouquet

# 663
  • София
   Много благодаря на всички,че ми харесахте супичката  Hug!Точно пък тя, не съм и помислила, че може да се хареса.Просто като варих пилешкото, сложих и 4 цели картофа!После повечето бульон и месо сложих в ориза на фурна, а картофките направих на пюре с останалия бульон и му добавих масълце.А филийките ги сложих на решетката, да се пекат заедно с ориза.Но наистина беше много вкусна! Peace Досега все аз точа лиги по вашите вкусни ястия!

# 664
Честит Рожден Ден на Меганс  bdbaloni
Здравето и късмета да са винаги с теб  Heart Eyes
За утре ще имам домашно, да разгледам десетина изпълнени със вкусни гозби страници.
Хубава вечер  Heart Eyes

Бананов кейк

# 665
  Благодаря,labrexHug

# 666
Ето и кратък отчет от мен, че не съм пускала снимки от 2 месеца. Blush ooooh!
Палачинки

Картофи с бекон, запечени с кашкавалче:

Кекс по рецептата на Лабрекс за кекс със сладко, но впоследствие кекс със замразени горски плодове. Mr. Green

# 667
Цитат на: labrex link=topic=493045.msg15100883#msg15100883
Е, сега вече и Стоева може да се излъже да я опита Wink, страхотно изглежда!  bouquet

да, да, Стоева е в разход и  поне седмица само ще воайорства и ще ви се радва  Laughing Laughing

Много е вкусно тук, както винаги   bouquet  bouquet

# 668
  • Torino,IT
Здравейте момичета    bouquet
Много е вкусно в темичката както винаги, благодарение на всички вас    bouquet
Зайка, Пепика, благодаря ви момичета за рецептите, тиквичките ще ги направя при първа възможност, а тортата на Пепика си я поставям в графа рецепти за правене, защото сега съм намислила на първо време да направя една друга торта Peace
Всъщност не знаех че е по рецепта на Плодовата пита на Звездев, така още повече ми хареса, защото ми е много любима торта от сладкарници Неделя.
Лабрекс, Нордина, много вкусно и при вас.
Пепчо, защото така ще ни изоставиш тази седмица, какво ще правиш, знам аз , после ще с завърнеш с гръм и трясък на две страници една след друга Hug  bouquet
Аз се отчитам за днес с винен кебап пак, много ни хареса и докато не ни втръсне, май няма да спра да го правя Peace

Негърско дупе от соц.времената на Марулка, много вкусен и сочен сладкиш, от сиропираните е , аз умирам за тях ooooh!

За малко да забравя, прахосмукачката на Матце ми изглежда супер функционална, с този аспиратор розов Hug Hugда ти е жив и здрав кучо, много е сладък Hug Grinning Heart Eyes
Лека нощ на всички  bouquet

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 23:54 от Lindita

# 669
  • София
На диета съм......но си калявам апетита и нервите.....само като гледам ми идва да опостуша цялата тема....с един залък....!! Sick Нали домашните ми ядат ,та многооо идей черпя...за което Благодаря!!!! Харесах едни хлебчета на Мама Цоцолана,но не намерих рецептата,Алекс 097 моля те помогни? МНого добре изглеждат на снимката ти!!! Simple Smile

# 670
Линдита би ли дала рецептата за Негърчето?

# 671
  • BABYLAND
Невероятни сте всеки ден момичета Vivian*, Пепика, пеп-4o,
zaika baika, vanillla, Джиа, Neli4ka, tanyatais, Мама Цоцоланка, иланг-иланг, viroglavka, TheNMaster, Lindita, Леля Ог, labrex,  Аелис,И ВСИЧКИ НЕ СПОМЕНАТИ Hug Hug Hug
Гледам да не влизам много тука че ужжж Embarassed Embarassed съм на диета и днес си спретнах ето тази салата от тиквички на labrex  НАИСТИНА Е БОЖЕСТВЕНА Peace Hug

МНОГО МОЛЯ ЗА РЕЦЕПТАТА за тази салатка.  Praynig Praynig Praynig

# 672
Здравейте   bouquet
 Пускам вечерята от снощи:
(снимките са правени точно след изпичането и затова са в този вид  Blush , но не успях да направя други  Blush )
крем карамел:

кюфте в тава:

лек ден на всички   bouquet

# 673
Привет за всички. newsm51
Толкова вкусно,цветно,красиво,богато е отново тук благодарение на вас.Благодаря на всички за милите думи и пожелания newsm51
Вироглавка,ЗХ,Аред,Мит,Дес,Линдита,Деликате,Мерудит,Мама Цоци,Гелева,Алех,Селма,Гуинет,Лабрех,Пепика,Бетина,Пепчо,Джия,Дитсан,Леля Ог,Нордина./ако съм пропуснала някои се извинявам/ newsm51
Малко са думите с които мога да изразя подкрепата,идеите и вкусните ви произведения достойни за отличие за всички вас.
Благодаря на всички вас с най-голямо уважение към всяка за идеите и трудът в най вкусното-кулинарията. newsm51
Тортичката я правих с помоща на гостите ми по идея за блата на Лабрех за рулото newsm51 и крема от тортичката на Йоли "сладкиш ВАХАУ" от гответе с мен и полята с карамелов топинг на Йоткер.
Да честитя и бебчето на Хъни-Бъни baby newsm51
За днес едно варено,прясна рибка,шницели и пиперки с дом.сос.

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 10:37 от megans

# 674
  • Torino,IT
Линдита би ли дала рецептата за Негърчето?

Заповядай  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.msg9366733#msg9366733

Общи условия

Активация на акаунт