СПОДЕЛЕТЕ 140

• 26 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Честито на новобрачните, никога не заспивайте скарани!
Бу, Ръкавичка според мен говори на исландски, там май са все гласни.

Споделям, че се върнах - почти пешком, т.е. с автобус, но съм си вече тук и търся поводи да се чувствам добре на мястото си. И ти да видиш - намирам!

Василисо, каквото да ти дадат, се ще е заслужено!  Heart Eyes И виж сега като ти дават такваз, какво ли ще е, като анджък станеш на 60?

# 46
Гаргамел,  Hug и за майчето ти  Praynig да се оправи, че да си гледа внуците. Това беше моя болка на 6-ти май преди 6 години. Две седмици след сватбата ми.
Василиса, о`най хай сред отчетничките си!  Simple Smile
Г-жа Окоча днес има повод да пие и айран! Темата е в календара.  Wink

# 47
Наздраве на Окочата и Василиска! Ох, липсва ми Сопрано.

# 48
Наздраве на Окочева!
Аз съм един голям, ходещ вирус....и ми казаха одеве да си стоя у дома, че да не разпръсквам на работа едни такива, подли малки вирусчета. Писна ми, омръзна ми, това е.

# 49
Галгамел, стискам палци. В Разградското рехабилитационно се запознах с даскал Тотю, след третия му инсулт. След като ни изписаха, доста време се засичахме по Паркова.

# 50
  • София
гаргамело, стискам и аз!

# 51
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
ГаргамелчеHug

Две-три обаждания от сутринта с настойчиви оферти в една и съща пазарна ниша ме навеждат на мисълта, че кризата навлиза и в относително стабилните сектори. Видиотих се да отбивам едни и същи атаки, явно ги обучават по калъп да облъчват потенциалните си клиенти.

Василиске,   bouquet Чакаме фото с медал на врата и поднос със соленки за съсподелилите и съпрежяващи събитието споделетковци.

# 52
Василисо, жив и здрав да ти е малкият трол!
Поздравления за наградата! Успех и занапред!

Пожелавам си да ми се случи нещо вълнуващо.
И докато чакам, ще ида в кухнята да метна една пилешка супа.  Mr. Green

# 53
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че някакси успях да си пусна данъчната декларация. Резултатът от мача аз срещу данъчните ще се реши в продължението. Има грешка в нечий телевизор, но надявам се не в моя. За какво плащам осигуровки през осигурителна каса? За да не се разправям всеки месец с банки, формуляри, проценти и прочие ошеметителни сметки, нали?!. А накрая какво излезе - била съм внасяла по-малка сума за здравно през периода на болничен заради майчиството, а трябвало да е повече вноската. О касата викат - не е така, вярно сме ти взимали парите. НАП нещо не им се връзва /поне на приемащата служителка/. Кой е кривият?
За това мразя да ходя в НАП.
Някой може ли да ми каже изобщо какъв е размерът на здравното, което е следвало да внасям при осигурителен праг 260 лв., при положение, че съм самоосигуряващо се лице и съм си работодател и работник едновременно /в периода на майчинството до 1 г./.
Ей, това ми отговори моя позната като й зададох същия въпрос още лятото на 2009 г.
"като работодател дължим върху 260 лв 4.8 % или 12.48 лева за периода , докато служателя ти (демек ти) е в болнични за раждане".  Точно това са правили и в осигурителната каса и това е размерът на вноската, която съм си плащала всеки месец.

# 54
  • София
Еее, Веси, един приятел при справка от НАП се оказа, че като собственик на фирма има невнесени осигуровки за шест месеца.......преди регистрирането на фирмата си.

# 55
  • о`майна лунна нощ е
Еее, Веси, един приятел при справка от НАП се оказа, че като собственик на фирма има невнесени осигуровки за шест месеца.......преди регистрирането на фирмата си.

Евала, аферим,  машаала .... и от умрял ще съберат публични задължения стига да поискат Shocked
 ooooh!

# 56
Алкохолните изпарения ви издават, наздраве и за Умра, и за Василиса х2, и за Оoooу, Коча, и за всички останали.
Искам да споделя, че не ми се е споделяло отдавна, а това тежи като че ли... И затова споделям книгата си, която май ще остане без премиера по една или друга причина.
И споделям, че в края на седмицата ме очаква хубаво пътуване в Хърватия, надявам се и безаварийно.

# 57
Прекрасна, честито!
Оформлението е стилно.
И понеже обожавам поезия, как мога да си я набавя?
За премиерата, или по-точно за липсата на такава, не се коси.
Сигурна съм, ще изпиташ щастието.
Рано или късно.

Споделям гореща пилешка супа.
Да взема да си ида там при тиганите, където ми е мястото. Mr. Green

# 58
Най-после записах момиченцето си на детска градина. Радвам се и в същото време ми е мъчно, не знам за какво. Снимах я в прекрасната и червена рокля на бели маргаритки за да запечатам за пореден път времето, в което по цял ден сме били двете. Мисля до есента да наваксам пропуснатите моменти , загубих себе си между тенджерите, форума и битката за идеален свят.
Единственото, за което си мечтая е да се разхождам безкрайно по раззеленилите се софийски улици с любимите си хора и да мога със собствени средства да купя самолетни билети за всички ни до някоя слънчева, спокойна дестинация. Само с разходки няма да стане де Grinning Ще трябва да помисля за други варианти Simple Smile Надявам се малко по малко животът ми да възвърне нормалната си форма и всичко да си дойде на мястото.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 15:30 от катюнгелче

# 59
  • Варна
Честито, честито, честито! Честито на Умбра, на VG , на Окоча и на Трол Василисин. Честито и на майка ми, тя днес също е рожденничка. Всяка година изгарям на очила, тази също не пропуснах. Аман от мене си, както се казва.

Гаргамел, забелязала съм, че когато споделя тук някакъв проблем той вземе, та се реши. Стискам палци за майка ти.

Общи условия

Активация на акаунт