Евтините неща, от които сме доволни - 5

• 116 166
  • 795
  •   1
Отговори
# 690
Момичета,споделете от кой матиращ крем сте най-доволни?Търся си крем,с който да не лъсвам поне до обяд.Комбинирам крема с Ревлонския ФДТ от години и съм доволна от този на Лореал за мазна кожа,но искам да опитам и нещо друго,пък и много дебело излизаааа newsm78.Ревлонския ФДТ не го сменям за нищо на света, но ако има по-евтин вариант на матиращ крем бих опитала.

тук момичетата много хвалиха матиращият на елеа , аз също си купих   този   за 5лв го взех от елитис , вида ми се ммного малко количеството но той пък се оказа много икономичен качествен е , не го смятам за евтин продукт , за лицето трябва да се внимава сега ползвам върху него  фондьотена на мейбълин този години наред пудрата на буржоа която е уникална за мен

# 691
Като стана въпрос за шампоана с хума на Авиа и за ефекта му , да споделя ,че на мен косата също ми се омазнява в корена, а по края е суха. С този шампоан , не само , че косата ми се омазнява по-бавно, но има и много блясък. В краищата като се сложат маска и кристали , изобщо не стои суха. В описанието пише, че влияе и на разтежа. Не знам дали и доколко е така, но да ви покажа едни мои снимки за сравнение. Първата е правена началото на Септемви, а втората - края на Януари.  Значи това прави около 4 месеца и половина. Според мен , доста ми е пораснала косата за този период, но попринцип расте много бавно, та за това си мисля, че има ефект. Но да спомена и че по някое време в този период почнах да ползвам и един серум за разтеж на Шварцкопф, както и това, че съм се подстригвала няколко пъти през тези месеци. Не знам, преценете вие дали има ефект Simple Smile

Много ме заинтригува с този серум.Дали в Русе може да се намери някъде за 65лв,че 90 са ми множко!  #Crazy

# 692
Момичета,споделете от кой матиращ крем сте най-доволни?Търся си крем,с който да не лъсвам поне до обяд.Комбинирам крема с Ревлонския ФДТ от години и съм доволна от този на Лореал за мазна кожа,но искам да опитам и нещо друго,пък и много дебело излизаааа newsm78.Ревлонския ФДТ не го сменям за нищо на света, но ако има по-евтин вариант на матиращ крем бих опитала.

Аз също ще се изкажа положително за Елеа Хидромат. Има хидратиращ с 24 ч. действие и матиращ, също има и такъв със  SPF 25. Ползвала съм и трите крема и съм допволна. Матиращия е супер като основа за грим. Този с факрора  се води от слънцезащитните, на морето го слагах, защото много лесно ми се пигментира кожата от слънцето. Много добре предпазва и освен това е водоустойчив. Може да си вземеш и тоника, също е мн. хубав, матира, но не изсушава кожата.

# 693
Много ме заинтригува с този серум.Дали в Русе може да се намери някъде за 65лв,че 90 са ми множко!  #Crazy

Ами на мен фризьорката ми го поръча от София. Просто трябва да намериш някоя твоя позната фризьорка, която продава по-скъпи продукти, така сигурно й правят отстъпка, а и тя като не си сложи надценка излиза много по-евтино отколкото в нета. Аз си взех и шампоана, но не ми хареса и не го ползвам. Може би в съчетание с него и серума ефекта ще е още по-силен. Той е някъде около 18 лв.

# 694
нямам такива познати фризьорки...  Tired
Някой да предполжи ампули за по-бърз растеж...клоран,виши?

# 695
Елфичка, ти откъде си купуваш Ревлона? Реших предварително да си набележа цветове, но в сайта им не са с номера - мисля, че за лятото на мен карамела ще ми пасне, но все пак трябва да се тества  newsm78 http://www.revlon.com/en/Revlon-Home/Collections-Menu/col_ColorS … on-Oily-Skin.aspx

Оооо, Карамела е много тъмен, недей да поръчваш насляпо. По-добре иди в някоя парфюмерия и пробвай. Трябва да го има в повечето парфюмерии. Щом в нашия малък град го има и се зарежда постоянно, няма начин да не го намериш в СФ. Ти с какъв цвят кожа си? Питам, защото аз имам 340 номер и той е за малко по-тъмна кожа, на мен ми прави разлика м/у лицето и шията и то доста голяма. 330 също, но по-малко. На мен всички цветове ми правят разлика Cry Но мисля, че 340 е мн. добре като цвят за лятото.

# 696
  • София
Здравейте. Купих си на Elea измиващата пяна от зелената серия и от известно време я ползвам. Направи ми впечатление, че като миризма, усещана върху кожата и донякъде като консистенция (т.е до колко лесно я отмивам) ми напомня много на Loreal почистващия гел (в зелена опаковка) и също така на измиващия гел на clinique (този от 3-те стъпки). И 3-те продукта за мен действат еднаково на кожата ми. Правят я много мека и я усещам чиста. Нооо за съжаление не се справят с пъпките. Очевидно имам нужда от нещо по-силно. Затова си купих на Clean and clear ексфолиращ гел против черни точки  ето този: http://beautycosmetic.biz/johnsons-clean-and-clear-eksfolirasht- … tochki-p-723.html  Доста съм доволна от него.  Grinning Grinning Grinning Нито един ексфолиращ продукт до сега не е правил кожата ми толкова мекичка иии с едно мн странно чисто усещане. Е с черните точки не се справя като с магическа пръчица, но пак е по-добро от всичко до сега което съм ползвала. Като цена не е най-евтиния птодукт (около 8 лв), но е доста икономичен иии при положение, че не го ползвам всеки ден мисля, че за около 3 месеца ако не и повече ще ми стигне.
 Heart Eyes Mr. Green

PS: След 3 седмици ползване забелязах, че през деня кожата ми стои матирана, а това никога не е било. Всъщност го открих, когато след 15 минуден спор с порадавачката в козметичен магазин на тема мазна ли ми е кожата или не се прибрах и зебелязах, че кожата ми не е лъскава, а порите се бяха свили.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 19:01 от jazzy_sunflower

# 697
много странно за шампоаните,по принцип разбираемо от един да не си доволна,но от всичките е странно,дори и от Орзен.Аз по принцип си бях раздразнила скалпа и ми се лющеше,но като спрях да ползвам лак и пяна за коса всеки ден,всичко ми мина.Виж дали не си прекалила с лака за коса,а освен това той предразполага към прекомерно омазняване на скалпа според мене и запушва порите и не дава косата да диша.Затова мисля че е възможно шампоана на орзен да не ти е измил добре косата,а милвата да е раздразнила допълнително.Не че ги защитавам,но е възможно проблема да не е в шампоана.

Вероятно си права  Wink, но съм пристрастена към лаковете за коса.....за съжаление...сега съм със шампоана на Гарние Ultra Naturals с липов цвят и съм доволна....добре я измива, мекичка е и ухае приятно.
Да попитам ползващите фон дьо тена на Ревлон как го нанасяте? За мен е доста неудобна опаковката му, но днес бях от сутринта до сега с него и ми допада като усещане, а и не лъсва по средата на деня....

# 698
Азразклащам добре шишенцето и после го навеждам надолу, за да изтече в/у показалеца и с него разнасям в/у кожата. Но мисля, че е по-добре с някаква шпатулка да се взема, по-удобно е , особено, когато остане малко количество в шишенцето.

P.S. Да попитам някой ползва ли вече новите пяни и лакове за коса на Вела- за различна дължина на косата? Сега от скоро върви рекламата им. Гледам, че са доста евтини-около 4-5 лв. са пяните.

# 699
  • Пловдив
нямам такива познати фризьорки...  Tired
Някой да предполжи ампули за по-бърз растеж...клоран,виши?
Сери - сините  Peace евтино и действат!

# 700
И на мен не ми  (х)Аресва това , че е без помпа ама се прежалвам щтото е идеален за мен Peace

# 701
  • Пловдив

............ Но мисля, че 340 е мн. добре като цвят за лятото.
[/quote]
Лирена, къде виждаш номерата на Ревлона? Аз в сайта само си набелязвам какво да търся по магазините и карамела ми се стори симпатичен. Кожата ми е бяла, но много бързо потъмнявам от слънцето, а и имам петна.

# 702
  • София
относно Ревлона,аз още не съм си го купила,но установих че отведнъж не мога да оцеля цвета.Трети път пробвам тестер и чак днеска установих кой е моя цвят.Оказа се най светлото,забравих му името и номера,но е преди Санд беж 180.Мазах и излизах на дневна светлина три пъти и пак не можах да установя и после като се прибрах вкъщи видях кое от 100те мацаници ми е най добре.Тия магазини с това осветление направо са отврат,като в месарниците.Това все пак е козметика,как да избере човек като му се налага 300 пъти да излиза на дневна светлина за да провери кое какво е.Обаче пък си купих база за лице на Лумене,но не е от евтините към 22лв е,обаче е матираща и хидратира хубаво,всъщност не знам другите бази за лице колко струват.Купих си и шампоан на Милва с алое,но не съм го пробвала още,но сигурно ще е хубав.

# 703
Базата за лице под ФДТ или пудра ли я изпозлваш? Нещо специфично ли е? Би ли показала снимка на Луменето?  Blush

# 704

............ Но мисля, че 340 е мн. добре като цвят за лятото.
Лирена, къде виждаш номерата на Ревлона? Аз в сайта само си набелязвам какво да търся по магазините и карамела ми се стори симпатичен. Кожата ми е бяла, но много бързо потъмнявам от слънцето, а и имам петна.
[/quote]

Няма ги в линка, който си дала, но аз горе-долу ги знам, защото съм пробвала  220, 320 , взех си 330, а имам и 340 от преди, но ми е тъмен- има граница, аз вече писах за шията и ушите Laughing Карамела е много след 340 , поне с 3-4 тона по-тъмен, та за това ти казвам да не вземаш насляпо Peace

Общи условия

Активация на акаунт