Евтините неща, от които сме доволни - 5

• 116 168
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, но Дева пробвах веднъж, не помня точно кой крем, но ужасно се изприщих, а пък околоочния направо ми докара алергия. Може би на мен не ми понася. Досега съм ползвала само Билка и с нея нямам никакви проблеми. А Евелин е много прехвалена козметика, но от нея не видях никакъв ефект-нито добър, нито лош, просто-  нищо Wink . Може и друг крем , който не е български да препоръчате, стига да сте доволни от него, поне да има някакъв видим ефект Simple Smile

# 676
Темата вече трябва да се казва "Уж евтините неща "  Laughing тя си е направо разоряваща-имам вече цяла тетрадка голям формат с евтини неща,които си харесах! LaughingSimple Smile Отдавна я чета темата,но сега да се включа и аз по същество.
 Мн съм доволна от един крем за тяло Kaloderma - немски е. Взех си го от Карфур за 2,8лв. Аз имам суха кожа и обичам кремовете и лосионите да ми хидратират добре,да стане кадифена кожата и ми е трудно да си харесам някой конкретен продукт,но от този крем съм много,ама много очарована.Взех си го на шега,но сега го препорачвам с две ръце!:)

# 677
  • София
Lirena, аз от скоро ползвам на Регал - взех си дневния от серията Q10+, за нормална и смесена обаче, защото кожата ми е смесена. Ами не е лош, нямам някакви забележки за сега, в същото време не мого да кажа и че е супер. Но за тези пари не очаквам чудеса. Виж тук http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real А и разгледай и другите неща, имат доста различни серии.
От серията Beauty си взех околоочния, той много ми допада. Определено мога да кажа, че ми харесва.
Като съм започнала да изреждам с какво съм си заредила козметичната чантичка, да споделя, че си взех пак на Регал пилинг маска и ексфолиращ скраб от кайсиеви ядки. И от тях съм доволна.

# 678
Здравейте! Благодарение на темата и пишещите в нея си купих интимен гел на Билка и съм много доволна. Сега да питам дали и шампоаните на Билка също са добри? Ако някой е ползвал моля  да сподели. Интересува ме този за мазна коса.

# 679
Момичета, моля за помощ:
Къде в София, района на Люлин или Овча купел мога да намеря фон дьо тена на Ревлон?
Иначе за доста от нещата ме зарибихте и ги взех, та да дам малко отчет как ми действат:
Шампоан Милва/катран, хума, хинин/ появи ми се ужасен пърхут - косата ми е с по-мазни корени и сухи крайчета
Шампоан Орзен бира - също не ми допадна, не ми измива добре косата /оплзвам доста лак за коса/
Маска Орзен - СТРАХОТНА
Маска Лорис с чесън - също
лакчета на Флор мар - чуднички, но бавничко ми съхнат, но и аз слагам повечко
единични сенки Флор мар - много добри цветове, покривни и сравнително трайни
та това е засега като отзиви...имам още няколко неща да коментирам, но чакам да ми се оформи мнение.

# 680
МАЛКО ОТЧЕТ ЗА МОИТЕ ПОКУПКИ!!!!
Simple Smile)

OРЗЕН С МЕД ШАМПОАН И БАЛСАМ - МНООООГО СЪМ ДОВОЛНА
ОРЗЕН МАСКА С БИРА - НЕВЕРОЯТНО МИРИШЕ СТРАХОТН
масло за нокти Икаров - след месец има резултат, но си слагам всеки ден - 1.80 лв.
все още няма резултат от антистрии и антицелулитен на икаров
лакове КАтерин Арден - дълготрайни

РАЗОЧАРОВАНА СЪМ ОТ: фон дьо тен за 5 лв на Еllis  ужасен 28 мл за към 6 лв !!! Sad

# 681
  • София
Момичета, моля за помощ:
Къде в София, района на Люлин или Овча купел мога да намеря фон дьо тена на Ревлон?
Иначе за доста от нещата ме зарибихте и ги взех, та да дам малко отчет как ми действат:
Шампоан Милва/катран, хума, хинин/ появи ми се ужасен пърхут - косата ми е с по-мазни корени и сухи крайчета
Шампоан Орзен бира - също не ми допадна, не ми измива добре косата /оплзвам доста лак за коса/
Маска Орзен - СТРАХОТНА
Маска Лорис с чесън - също
лакчета на Флор мар - чуднички, но бавничко ми съхнат, но и аз слагам повечко
единични сенки Флор мар - много добри цветове, покривни и сравнително трайни
та това е засега като отзиви...имам още няколко неща да коментирам, но чакам да ми се оформи мнение.

много странно за шампоаните,по принцип разбираемо от един да не си доволна,но от всичките е странно,дори и от Орзен.Аз по принцип си бях раздразнила скалпа и ми се лющеше,но като спрях да ползвам лак и пяна за коса всеки ден,всичко ми мина.Виж дали не си прекалила с лака за коса,а освен това той предразполага към прекомерно омазняване на скалпа според мене и запушва порите и не дава косата да диша.Затова мисля че е възможно шампоана на орзен да не ти е измил добре косата,а милвата да е раздразнила допълнително.Не че ги защитавам,но е възможно проблема да не е в шампоана.

# 682
Момичета, понеже съм на 30+ реших, че е крайно време освен дневен хидратантен или матиращ крем /със смесена кожа съм/ да започна използването и на нощен крем. Но странното е, че какъвто и да взема /пробвах няколко/ не ми действат добре - или се изприщвам или кожата ми не изглежда свежа, а под очите подпухвам.... Абе направо обратен ефект.... Какво да правя? А ми се иска нещо за фини бръчки.... Нали от сега трябва да започне превантивната грижа срещу остаряване.... newsm78 Между другото същото става и при използване на околоочен крем...

# 683
Още един глас и от мен за Ревлон. Благодаря на Елфичка и на всички останали за отзивите.
Моят е за мазна и комбинирана кожа, също цвят 330 Natural tan.
Нещо средно е като цвят, трябва да се пробва. На мен също ми го избра продавачката. Simple Smile
Толкова естествен, а разкрасяващ фон дьо тен не съм имала никога.  Grinning

И аз днес си взех Ревлон  цвят 330. С продавчката се двоумяхме между 320 и 330, разлика почти не видяхме, но на мен ми се стори, че 330 е по-покривен и така. Стои много добре, аз не съм с мн. тъмна кожа, но в никакъв случай не е и светла, та ...смятам, че ми е добре. Само, че какъвто и ФДТ да сложа, има разлика м/у лицето и шията, а пък ушите ми стоят ужасно бели Laughing При вас така ли е? Все си мисля, че не улучвам цвета, пробвам по-светъл, но той пък не ми стои добре....абе луда работа. Та проблема при мен е в разликата м/у лицето и шията и .....ушите Joy моля ви, не се смейте Cry

# 684
А на мен ми поискаха вчера 26 лв. за форумския Ревлон  Crossing Arms

# 685
  Shocked Да не са го объркали с новия Photo Ready?

# 686
Момичета,споделете от кой матиращ крем сте най-доволни?Търся си крем,с който да не лъсвам поне до обяд.Комбинирам крема с Ревлонския ФДТ от години и съм доволна от този на Лореал за мазна кожа,но искам да опитам и нещо друго,пък и много дебело излизаааа newsm78.Ревлонския ФДТ не го сменям за нищо на света, но ако има по-евтин вариант на матиращ крем бих опитала.

# 687
Ами не, нали колор стей си купувате всички? Него гледах  Tired Tired Tired

# 688
Ами не, нали колор стей си купувате всички? Него гледах  Tired Tired Tired
Aми да,аз го купих за 18лв. Shocked

# 689
  • Пловдив
Елфичка, ти откъде си купуваш Ревлона? Реших предварително да си набележа цветове, но в сайта им не са с номера - мисля, че за лятото на мен карамела ще ми пасне, но все пак трябва да се тества  newsm78 http://www.revlon.com/en/Revlon-Home/Collections-Menu/col_ColorS … on-Oily-Skin.aspx

Общи условия

Активация на акаунт