А вие получихте ли писмо от "Социално подпомагане"?

• 19 047
  • 113
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Съжалявам, че не поместих полученото от шефката на СП Бургас до мен писмо.

http://docs.google.com/fileview?id=0B_zpdWvuYNWaNTdiNmM1ZDItYWQ2 … jM2MzZj&hl=bg

SuNnY SkY  ако искаш го принтирай и им го покажи (ако не е късно вече). И да обърнат внимание на последното изречение.

# 106
  • Бургас
Благодаря много за съветите момичета , tweetys на теб благодаря за линка.
Но да си призная,помислих си ,че е нещо нормално/ може би защото кандидатствам за първи път/ и ми издадоха тяхна си карта.
Предполагам е късно да сменям и т.н.,може би догодина  Peace

# 107
Аз имах карта на Райфайзен. Но понеже от фирмата ми издадоха на ОББ и там получавам болничните ,когато подадох през февруари за детски поисках да ми ги прехвърлят на нея. Нито веднъж не са ми казали, че не работят с тази банка. Или изобщо на коя банка да ми е картата.

# 108
  • Ямбол
...
Предполагам е късно да сменям и т.н.,може би догодина  Peace
Не, що да е късно. Не е. Подаваш заявление, че от следващия месец искаш на друга банкова сметка и готово. А откритата от тях я закриваш след последния превод. Няма нужда да чакаш година, може да си смениш сметките когато и колкото пъти искаш.

# 109
здр.какви са тези промени с банките само за определени населени места ли са или за всички защото до петък по моята сметка в ПИБ няма нищо преведено

# 110
ila1976ianeva, момичето, което е започнало темата е казала, че става въпрос за Бургас, но много хора писаха, че и в други градове се получава така...те, ако решат да ти сменят банката, ще те уведомят, а пари нямаше в петък, на никого май не бяха превели  Peace Моите ги пуснаха днес сутринта примерно, вероятно и на повечето мами, някъде има цяла тема за това Кой кога получи детските, но къде..не помня  Blush

# 111
  • Бургас
Днес все още нямам преведени детски на моята си карта (не е на Ибанк). Ако и утре няма май ще трябва да ходя до соц. подпомагане.

# 112
  • Бургас
Тъй като на моята карта така и не ми преведоха детските днес ходих до СП. От там ми отговориха, че са ми ги превели но на новосъздадена карта на Инвестбанк. Казах им, че пуснатата от шефа им наретба (да минават всички плащание през Инвестбанк) противоречи със закона. Съгласиха се с мен, но цитирам "какво да се прави, антикризисна мярка".
Е, добре де как пък от цяла България само в община Бургас са предприети такива действия антикризисни.  newsm78
Не мога да си го обясня - директорката на цялата Бургаска област не знае за тези писма и ми пише, че мога да получавам детски на посочена от мен карта. А директора само за град Бургас (който предполагам се пада подчинен на въпросната директорка) издава и подписва тези писма  newsm78 newsm78 newsm78
Във вторник, когато е приемния ден на директора за гр. Бургас, смятам да ида да го посетя  #2gunfire

# 113
  • Бургас
Антикризисна друг път.Така си е от години.

Общи условия

Активация на акаунт