Някой знае ли кога откриват Гранд Мол Варна???

• 5 207
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Някой знае ли дали има ESPRIT в Гранд Мол , видях реклама на един от магазините , но дали е отворил вече ?
А ДМ ?
Жалко наистина че само толкова малко магазини са отворени , последния етаж и той затворен още , а като отворят и двете кули се чудя кой толкова ще пазарува  ooooh!

# 31
  • Варна
Esprit имаха отворен магазин за бельо, за дрехи не видях (но може и да има). DM зареждаха и са доста напреднали, може вече да са отворили.

# 32
  • София
Някой знае ли дали има ESPRIT в Гранд Мол , видях реклама на един от магазините , но дали е отворил вече ?
А ДМ ?
Жалко наистина че само толкова малко магазини са отворени , последния етаж и той затворен още , а като отворят и двете кули се чудя кой толкова ще пазарува  ooooh!

Забрави и Галерията....

# 33
DM - още не са .

# 34
  • Варна

Мен пък ми е интересно, кой ще им се нанесе при 30 и нагоре евро на кв/м, още повече на този малък пазар и ниска покупателна способност.
За Варна не мисля, че беше нужен повече от 1 Универсален магазин (МОЛ)

# 35
  • с/у ОколоМръсТното
вчера в The MALL имаше доста хора...
Как в Мол Варна няма няма, се чудя  Thinking

# 36
  • York
Мен пък ми е интересно, кой ще им се нанесе при 30 и нагоре евро на кв/м, още повече на този малък пазар и ниска покупателна способност.
За Варна не мисля, че беше нужен повече от 1 Универсален магазин (МОЛ)
най - много 2

Общи условия

Активация на акаунт