Някой знае ли кога откриват Гранд Мол Варна???

• 5 203
  • 36
  •   1
Отговори
Много ми е интересно кога ще го открият Гранд Мол Варна???
Някой има ли информация вече???
Из целия град има реклами на Мола и киното в него но не пише кога го откриват.

# 1
Никой ли не е чул???
Моля Ви някой ако знае нека пише!  bouquet

# 2
Чух за края на май.

# 3
Скоро и аз пуснах такава тема, но се оказа, че варненските мами не проявяват интерес newsm78 ,по последна информация 27.05   bouquet

# 4
Ами,ще почакаме и ще видим!Лека вечер ти желая! Hug

# 5
Сигурно ли е че на 27 го откриват???

# 6
  • York
Сигурно ли е че на 27 го откриват???
Така прочетах на няколко места.
Предполагам, че няма точна дата за откриването, поради довършителните работи, които се бавят.

# 7
На 27 май го откриват Simple Smile

# 8
  • София
Добре де, а няма ли някъде инфо какви магазини ще има, изобщо какво да очакваме - толкова голяма липса на нормална реклама не бъх срещала, това че са разлепили навсякъде - очаквайте откриване е едно нищо.  Crossing Arms

# 9
Сега видях билборд - отварят на 27-ми.
Ще има Кофур със стоки боклуци на 1 ви етаж.

# 10
  • София
Сега видях билборд - отварят на 27-ми.
Ще има Кофур със стоки боклуци на 1 ви етаж.

Joy Joy и много бабета ще има

# 11
Първо магазина се казва Carrefour, а не Кофур и второ там не се продават боклуци, а магазина е от тип Discount shops, ако това изобщо ви говори нещо, ако ли не, означава, че продава същите "боклуци", които се продават в Piccadilly, Billa и др., но на много по-ниски цени, а магазините ги пишеше още преди две години в сайта им, ама кой да погледне.

# 12
В колко ч. на 27-ми отварят??? newsm78

# 13
В сайта нищо не пише, но тук има малко информация-http://www.facebook.com/#!/pages/Grand-Mall-Varna-Official/104256646279951

# 14
  • Варна
Скоро и аз пуснах такава тема, но се оказа, че варненските мами не проявяват интерес newsm78 ,по последна информация 27.05   bouquet

Ами какъв интерес да проявим?Напълнихме се с молове.Единият от който стана молът на аутлетите/изключително и само с боклуци/, а от другият доста от големмите марки просто избягаха.Цените им са астрономични точно като за нас Варненци.Все пак доста народ пътува тук и защо да не ги плащаме най малкото двойно?-а като ги сравним с онлайн магазините им то по изгодно излиза да си ги поръчаме с посредник от там.
На 27-ми ще е фул с народ всеки ще е тръгнал да види чудото ,но като всяко чудо ще е за 3 дни след котето на спокойствие ще може да се разгледа и види кое е ново и кое е добре забравено старо.
Разбира се това е мое мнение,защо интереса ми е вял. Peaceи дано някой по въодушевен да изкаже мнение bouquetвсе пак събитието е голямо откриването на Grand Mall.

Общи условия

Активация на акаунт