Хидроцефалия-2

• 58 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник orhid,да е жив и здрав Боби!Страхотна торта  bouquet

# 76
Моите паранои край нямат, но реших все пак да си ви питам.

Случвало ли се е, главичката на детето да е била "по-пълна" на моменти и напрегната повече от седмица?!? Адски ми е нервно преди утрешния преглед, верно, че не е хубаво и да е много хлътнала фонтанелата, свикнах с това полжение и живеех спокойно, сега когато не е си изгризвам ноктите от нерви и притеснения ( образно казано ). А, интересното е, че няма никакви проблеми от сорта на съливост, повръщане, темп., отказ от храна, постоянен плач....

Ще се гръмна, даже се улавям понякога как мислено отново стягам багажа за ИР. Кога ли ще си ме приберат от 4ти км... newsm78

# 77
  • GYM
комикс, при нас фонтанелата хлътна рязко след  първата операция, но после след всички проблеми ми се струва, че не беше така хлътнала. Истината е, че с притеснения нищо няма да промениш, бъди спокойна, колкото е възможно, защото така би била най-полезна за детето си. Добре е, че нямате повръщане и сънливост, а погледа как е?

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 14:39 от velvetvoice

# 78
... Добре е, че нямате повръщане и сънливост, а погледа как е?

Очетата и все още залязват и това не може да ми е ориентир...няма нарастване и на обиколката...

# 79
Орхид,да ти в жив и здрав Боян и много хубави неща да ви се случват Hug!
Комикс,мисля,че напразно си се шашнала Hug.
Аз да кажа,че вече освен пишката Боци показва и носа Laughing.

# 80
Ще се гръмна, даже се улавям понякога как мислено отново стягам багажа за ИР. Кога ли ще си ме приберат от 4ти км... newsm78

мдааа и аз така. и мен ме гони параноя постоянно, ама и как няма като успя 100 пъти да си удари главата. сега поне пипам фонтанелата поне 3-4 пъти дневно, като се затвори незнам...

velvetvoice абсолютно на твоето мнение съм за ТЕЛК-а и какво плаща и не плаща нашата държава. много ми "хареса" какво каза представителя на здравното министерство в предаването на Гала с д-р Георгиев " амиииии таковаааа, то сега няма пари за клапи, след няколко години като мине кризата може да помислим...." (цитирано с малко ирония) значи след няколко години може и да почнем да спасяваме тези деца, до тогава да се оправят, ще живеят само тези, които си плащат!!! и да не ми обясняват, че не било животозастрашаващо заболяване!!! хей, много съм им насъбрала на нашите управляващи. затова си търся правата вече по всякакви начини!!!

Рони, браво на Боци, показва каквото го вълнува, ти какво го занимаваш с някакви лампи  Wink

# 81
Браво на Боци, показва си верно, квото го вълнува...това майките сме голяма напаст. Laughing Wink

А по нашия въпрос, утре заран, гладни жадни с бодра песен си заминаваме "в къщи", т.е Иван Рилски...ревизия на клапа. Това е положението!
Мисля да взема да стана една гадателка, врачка, екстрасенска и т.н. квото ви харесва...

# 82
  • София
комикс,стискаме ви палци,много ви стискаме палци да е за последно!

# 83
Комикс, защо бе? Кой ви каза? Леле, жено, стискам ви палци.....

# 84
комикс, ох чак не знам какво да напиша! милите. 
за съжаление много добре разбирам това "в къщи". дано наистина да е за последно!!

# 85
Комикс, защо бе? Кой ви каза? Леле, жено, стискам ви палци.....

Доктора Георгиев...

Мерси много на всички, подкрепата ви е изключително важна за мен!

Кремче, няма какво, мила, да се напише или каже, нужно е, не мога да се самозаблуждавам и да я оставя така...

# 86
  • GYM
комикс, и от мен едни стиснати палци Hug
А ти бъди силна, ние се молим за вас Praynig

# 87
Дано да е минало всичко добре и  ние с Божидарка стискаме палци Praynig.

# 88
комикс, едни стиснати палци и от нас и бързо възстановяване!  newsm17
За съжаление и ние съвсем скоро минахме по този път. Миналата седмица ни изписаха. В края на април направихме скенер и всичко беше наред. Д-р Георгиев беше много доволен от резултата. Десет дни по-късно вече бяхме със запушена клапа. Идея си нямам от какво се получи. Митето вече като по-голям е много стресиран от престоя, макар че отношението на лекарите и персонала в Св. Иван Рилки не може да се сравни с това в Пловдив, от където тръгнахме. Там за една нощ успяха да го набодат 60-70 пъти, търсейки вена наслуки, бутайки иглата и въртейки я под кожата, ако случайно нещо се хване. Не искам да си спомням за престоя там. Софиянци се хванаха за главата като го видяха как е надупчен - не им бяха оставили никакава възможност и трябваше да го упоят, за да го разгледат внимателно и да му сложат абокат.Важното е , че всичко мина. Сега имаме да наваксваме много.

# 89
Salvi дано бързо позабрави малкия!!
и за мен боденето за абокат е може би най-ужасното от престоя в болницата. най-много го преживяват децата. и стоенето гладен и жаден.  Никола още има явно някакви спомени, защото е много недоверчив към непознати и ако огладнее малко повече следва невероятен плач, а преди не беше така. и това на моето много гушкано и кърмено на поискване бебе...  Sad също му е останало от рехабилитациите да се разплаква от крещящи деца.

много се притеснявам и аз напоследък, доста често си удря главата. пълзи из къщи и се изправя навсякъде и е доста стабилен вече, но току си повярва повече и се пусне където не трябва и бум... а сме с паркет навсякъде, твърдичко е. но нали това е най-доброто за нервната система - да се движи самостоятелно и сам да прави всичко.
много се притеснявам и че за да го пазя от болести го държа далеч от други малки деца, да не ми стане съвсем диваче... и други такива ми се въртят в главата...

оплаках ви се...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт