Хидроцефалия-2

• 58 562
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Моя Боци,разбира доста неща,но не може примерно да ми каже да,не или така,както прави на мъж ми племенницата,която  е 1 месец по малка.Моя е много далече от да и не т.е.да отговори.И с това шише с мляко незнам до кога ще караме.Днес ме на 2 пъти шише с мляко и филия с масло.Също не може да каже на колко  е години и как се казва.преди показваше частите на тялото е отдавна ги показва,ама сега нещо не мога да с епохваля с нещо ново.Освен,че запаметява какво правим ние и той ни имитира.комикс,някакви координати на вашата логопедка?
За операцията за шевовете,разреза е голям,и знам,че може да е шит или лепен ама д-р Георгиев може да каже най-добре.

# 256
  • София / Пловдив

..... д-р Георгиев този път да ми обясни подробно в какво се състои операцията и това да ми помогне. Предполагам също, че едва ли би ни предложил да правим нещо, което ще и навреди.

Срастнати са сагиталните шевове, да. Tired

Ако искаш подробно инфо за операцията, можем да се чуем  Hug Пиши ми на ЛС, ще ти пратя мои координати и ще говорим. Не се притеснявай!

# 257
много сте ми полезни с всичко, което обсъждате. сега и при мен е на дневен ред да следя какво и кога бърбори. Рони и от мен един глас "за" логопеда. Заведи го на консултация и поне ще знаеш дали има за какво да се тормозиш и ако има ще вземеш мерки навреме. Също да те посъветвам - не го сравнявай Боци само с едно дете. И мен Георгиев ме стресна, че късно е проходил на година и два месеца, а като чета в отчетната тема, въобще не беше последното проходило дете.

alexini браво на бърборкото  Simple Smile малко назад да върна аз разговора и към твоя въпрос - какво ще правим с тия ваксини... на комисия през половин година ли? и аз изобщо не съм склонна да слагам сега.
А за имуностимуланта, за който питах май ще пропусна. Имам голямо доверие на педиатъра си принципно, но това -  7 бактерии, които предизвикват имунната система да направи имунитет... нещо много си правя аналогии с ваксините. Така или иначе не сме приключили с кърменето още, стига му толкова имунитет за тази зима!

# 258
Крем,и Боци проходи на 1.2 месеца.Аз все го сравнявам  с другите деца,ама то едно  с едно не си приличат.Забелязвам,че повечето момичета на 1,6 месеца вече говорят има и момчета,а има момчета на 2 години 2,3 думи знаят newsm78.Чухте ли за Хр.Мутафчиев и него в Св иван Рилски с аго оперирали.

# 259
  • GYM
Здравейте, отдавна не съм писала Hug
Salvi води го малкия в детска клиника. Там работи и нашата рехабилитаторка, на която дължим толкова много Heart Eyes Ако имаш въпроси, пиши ми по скайпа или ми звънни Hug
При нас новото е, че сложихме очила, тъй като Дар кривеше едното оченце. Вече ги носи повече от месец, като че ли поизправи окото, но като махнем очилата пак почва да криви Confused Иначе ходим на детска градина и ни хвалят всеки ден Grinning
Имайте вяра, момичета, всичко е поправимо, ако се хване на време, затова търсете втори мнения и не губете време в излишни терзания Hug  HugПо-здрави!

# 260
velvetvoice, и аз си помислих за детска клиника, но не мога да се свържа с д-р Пискова. Имахме уговорка след 25-ти да се чуем, но не вдига телефона. Щеше да пътува някъде и може още да не се върнала newsm78, а направлението ни изтича. Днес записахме часове за поликлиниката на понеделник пазара.

# 261
Здравейте,мами! Hug
                                                                                                                                                           Насочете ме към добър детски психолог в София.        Благодаря ви предварително  bouquet

# 262
  • GYM
velvetvoice, и аз си помислих за детска клиника, но не мога да се свържа с д-р Пискова. Имахме уговорка след 25-ти да се чуем, но не вдига телефона. Щеше да пътува някъде и може още да не се върнала newsm78, а направлението ни изтича. Днес записахме часове за поликлиниката на понеделник пазара.
Успех, тогава, надявам се скоро да се похвалиш с резултати Hug

# 263
  • варна
Боян от няколко дни е болен от бактериален менингит и се бори за живота си!
Молете се за нас, защото голямо Чудо ни е нужно!!!

# 264
Много прегръдки ви изпращам и се моля за вас!

# 265

orhid Дано оздравее малкия  Praynig

# 266
  • София / Пловдив

Дръж се, мило момче!  Praynig  Praynig  Praynig
Покажи, че си боец!

Охрид, пиши когато можеш как е детенце.

# 267
orhid казах молитва за вас и ви изпращам цялата си положителна енергия!
Пребори се смело малко слънчице, ти можеш!!

# 268
# 269
  • София
Дано толкова много положителна енергия даде сили на детенцето да се пребори! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт