Кухните - 31-ва тема

• 84 707
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
цял гръб !!! особено зад мивката!!! а, и може да мрънкате на майстора да подсили отдолу задната част на мивката /ако вече не го е направил, щот не се вижда/ . Simple Smile

# 481
Силикона винаги излиза по малко и става грозно. Събира се прах и почернява. Или поне аз съм виждала така. Виждала съм по списанията едни лайсни, които освен за снаждане ги ползват и за монтиране на тях на стъклени рафтове и тръби за окачване на джунджурии. Явно имат някакъв жлеб.  Попитай монтажниците за такива.

Иначе и на мен повече ми допада цял гръб - зебрано.

# 482
Монтажници сме аз и мъжо. Joy
 raygram доста е подсилил отзад - ще има и допълнителна дъска под нея .А за това дали ще пръска зад мовката , не се тревожа ,защото има много място зад нея и надали пръските ще стигат до снадката.
Такаа повечето гласове са за цял гръб - добреее.........Имам още малко време , давайте още мнения и съвети  Hug , а накрая ще ви разцелувам за безценната ви помощ newsm10 smile3501 smile3521

# 483
kremi_y , сложна е твоята.   Simple Smile  На мен пък като цветово съотношение по ми хареса с малко зебрано. Само дето не знам това съединяване как ще стои в действителност, ако можеше да е цял плот в два цвята най добре.  Laughing   

# 484
svetli333 - Да ти е честита, с много здраве и любов да си я ползвате   Party

kremi_y Зависи какво предпочиташ, ако е с цял гръб изглежда по-изчистено, даже малко скучно и семпло,

а по-широкото е по-разчупено, но пък има опасност ако попрекалиш с разни неща да стане много натруфено,

такаче първо си намисли всичко което ще има, или няма да има в твоята кухня и тогава действай.

Монтажници сме аз и мъжо. Joy

Желая ти успех, и да не забравиш да покажеш снимки, ако се справите добре веднага ви вземам да направите и мойта кухня  Laughing Mr. Green

# 485
Бях обещала снимки от кухнята  и ето  

http://bilianoschka.snimka.bg/architecture/our-new-home.490407.18889904

Има още някои неща за дооправяне като да си сложим лампа над мивката, да си поръчаме нова маса за трапезарията,сегашната е само временно там. Пердетата също не сме ги сложили, изобщо в целия апартамент има доста неща , но като за начало е това! Важното е, че  от една седмица сме вече новото жилище!

# 486
  • София
Не помня откога не са ми оставали очите така като по кухнята на Kölsches Mädel

Страхотна е!  Hug

# 487
  • София
  Kölsches Mädel честита нова кухня, много им харесва, може би защото и аз залитам към подобни цветове и десени. Може ли да те попитам колко ти е разстоянието между двете срещуположни страни? При мен също ще е в една ниша и още се чудя дали ще има досататъчно място и дали ще е удобно, ако е на буквата П. Бих се радвала ако споделиш опит дали ти е удобно  Simple Smile

# 488
Finty , Aila   мерси  !

Кухнята е разположена на подиумче 2/2метра. Разстоянието между двата плота е около 107, 108 см, сега го измерих Simple Smile. Единият плот, където е мивката е 60см, а срещуположният е 35 см. Сравнително удобно е . Е, когато сме двамата с мъжа ми вътре и искаме едновременно да отворим два срещуположни шкафа , става малко трудно Simple Smile, но иначе си е доста широчко. Дори когато майсторите изграждаха подиумчето , ми се струваше сравнително малко, но сега си е супер.
Като се има предвид, че холокухнята е сравнително малка, около 22, 23 кв.м. мисля , че сме използвали добре пространството. Аз затова и държах шкафовете да са до тавана, че да мога да насложа всички джунджурии,които имам. На снимките може и да не се вижда, но пространството под микровълновата е използвано също. Има шкаф, който се отваря с пуш-бутон от външната страна.

# 489
Kölsches Mädel честита ви кухня - супер изглежда. Много вкусотии да приготвяте в нея Peace Честито ви нанасяне Rolling Eyes

# 490
  • Пловдив
Kölsches Mädel  Peace Страхотна, семпла и удобна!!!
И останалата част от новия ви дом много ми хареса  Mr. Green

# 491
Мерси vily_st , Бенита , знам, че стилът много се доближава до стилът на 90% от показаните кухни ( и жилища) , но с мъжо сме се старали да не следваме някакви стандарти, а просто да ни хареса и  да се чувстваме уютно вътре!  Peace

# 492
Kölsches Mädel   1dishes newsm55 Страхотна е! Точно мой тип- ошкафена и практична  hahaha

# 493
Kölsches Mädel  , страхотна кухня  ( и хол) . Със здраве да си я ползваш    chef

# 494
  • Точно където трябва
Чета, чета... Не бях на тема кухни, но след една пожарна авария снощи... Cry Та така или иначе ще ремонтираме да сменя и плота. Бих искала да помоля за инфо за цени на кухненските плотове, за това как се монтират мивки  и ел уреди в см. ако се залепят със силикон при евентуален ремонт как ще се свалят, а ако не се лепят влиза вода и става леле-мале...Аз  продължавам да разглеждам темите
Питането ми за монтажа още е актуално. Никой ли не знае как точно са монтирани уредите и мивката?  Confused
За цените на плота ми се изясни картинката.
Предварително благодаря на включилите се!

Общи условия

Активация на акаунт