Кухните - 31-ва тема

• 84 713
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, знаете ли фирма, която прави стъклени маси по поръчка?
Избора по магазините е доста голям, но както винаги не откривам моята  Mr. Green
Искам плота да е от тъмно стъкло, но краката да не са лъскави, а да са мат. Забелязвам, че на тъмното стъкло слагат лъскави крака, а матовите крака ги комбинират с бялото стъкло. Намерих една с тъмно стъкло и матови крака, но пък ръбовете и бяха остри, а аз искам да са заоблени, за да няма инциденти. Ако знаете къде може да дам да ми я направят по поръчка, казвайте  Praynig

# 496
elliee нашата мивка още не е монтирана , но доколкото знам ще се монтира със силикон . Незнам при следващ ремонт как ще се сваля , но би трябвало това да е възможно. Не ти помогнах много , даже хич  Rolling Eyes, но надявам се някой по- разбиращ от мен да се вкючи и да ти обяани как става. Успех в ремонта и без повече аварии Peace

# 497
Чета, чета... Не бях на тема кухни, но след една пожарна авария снощи... Cry Та така или иначе ще ремонтираме да сменя и плота. Бих искала да помоля за инфо за цени на кухненските плотове, за това как се монтират мивки  и ел уреди в см. ако се залепят със силикон при евентуален ремонт как ще се свалят, а ако не се лепят влиза вода и става леле-мале...Аз  продължавам да разглеждам темите
Питането ми за монтажа още е актуално. Никой ли не знае как точно са монтирани уредите и мивката?  Confused
За цените на плота ми се изясни картинката.
Предварително благодаря на включилите се!

Да ти кажа за нашите мивка и плот: и двете са силиконирани .

# 498
  • Точно където трябва
Благодаря ви! Но продължавам с питанките - като се изрязва тоя плот нали там където е изрязан няма кант/фурнир или каквото е там. И все пак от мивката има вода, която с голяма вероятност ще попадне там, пресованата плоскост ще се раздуе... Предишния плот беше точно така - изрязахме го, силиконирахме, бутнахме там мивката и уж всичко ок, обаче тя се разлепи. Сега плота ми е раздут точно около мивката и е спукан почти по цялата дължина. И аз понеже не вярвам на всички хора да се случва това, помислих, че нещо сме пропуснали при монтажа, щото сами си го правихме.  Sad

# 499
  • София
Благодаря ви! Но продължавам с питанките - като се изрязва тоя плот нали там където е изрязан няма кант/фурнир или каквото е там. И все пак от мивката има вода, която с голяма вероятност ще попадне там, пресованата плоскост ще се раздуе... Предишния плот беше точно така - изрязахме го, силиконирахме, бутнахме там мивката и уж всичко ок, обаче тя се разлепи. Сега плота ми е раздут точно около мивката и е спукан почти по цялата дължина. И аз понеже не вярвам на всички хора да се случва това, помислих, че нещо сме пропуснали при монтажа, щото сами си го правихме.  Sad

elliee, тук повечето хора си поръчват мебелите, а не ги правят сами и едва ли ще получиш много информация. защо не зададеш въпроса си във форумите Направи си сам?
http://www.napravisam.bg/forum/index.php

# 500
elliee, тук повечето хора си поръчват мебелите, а не ги правят сами и едва ли ще получиш много информация. защо не зададеш въпроса си във форумите Направи си сам?
http://www.napravisam.bg/forum/index.php
Ххихи,да, аз докато изчитам бг-мама, мъжката част се информира от направи си сам  Laughing

# 501
  • Точно където трябва
Все пак никъде не съм споменала,че си правим сами мебелите. Струва ми се доста ясно писах, че сме си монтирали мивката и плота сами.
Благодаря за линка.

# 502
Хехе, спокойно, ние сме добронамерени, а от отговора ти разбирам, че никога не си отваряла сайта, който м/у другото е супер полезен. И ние не си правим мебелите сами, но доста неща си монтирахме сами, а ако не се бяхме консултирали с мненията и статиите там щеше да ни е доста трудно, да не кажа невъзможно Peace Да не споменавам спестените пари, успех   bouquet

# 503
Kölsches Mädel , кухнята ти е прекрасна  Heart Eyes И както сте я вдигнали на подиум много добре е станало.
Да споделя още, че каменната стена е страхотен акцент на цялата стая Peace
Прекрасна работа сте свършили, със здраве да си я ползвате   bouquet
Скоро и аз ще се похваля с микроскопочната си кухничка  Blush

# 504
  • София
kremi_y аз съм за гръб като плота ти или широкото зебрано. Мивката каква ти е и колко струва, че и аз издирвам ъглова , ама на Бланко ми идва малко дебела  Close

Kölsches Mädel Много хубава кухня с кеф да си я ползваш  Hug

Аз тъкмо реших дилемата с цветовете на кухнята и половинката промени проекта  ooooh!  разменихме на няколко неща местата и сега като го кажа това на момчето дето ни прави проекта ще се моли по бързо да я поръчваме  Mr. Green
То не беше разместване, то не бе чудо,  последно казах ДА това остава и сега ще го изненадам пак   Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 14:21 от kimbolina

# 505
Kölsches Mädel Браво  smile3501 всичко изглежда супер, със здраве да си ползвате новото жилище!

# 506
kimbolina   мивката е от декорати
http://www.dekoraty.com/
а ето и самата нея
http://www.dekoraty.com/index.php?go=view_product&ID=430& … D0%B2%D0%BA%D0%B8

# 507
Абе все се чудя тези ъгловите мивки не могат ли да се монтират на неъглов шкаф  newsm78
Много са компактни, а и това е единствения вариант, в който има отцедник и от двете страни  Crossing Arms Докато си мислех каква мивка да сложа в кухнята, се сетих за поне 2 или 3 варианта, които просто ги няма на пазара. Защо произвеждат сто вида мивки с различна шарка, а като модел иначе са 4-5  Tired

# 508
Момичета, ще ми дадете ли съвет къде в Бургас да си избера дръжки за кухненските шкафове

# 509
  • Бургас
На ул.Индустриална като тръгнеш от рибното към М.рудник от лявата страна има магазин който е само за дръжки и механизми за мебели.Влиза се в нещо като двор и вътре има складове и магазини.отвън има метална ограда решетка.Дано си ме разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт