Кухните - 31-ва тема

• 84 796
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
а изцяло дървени маси да сте виждали да се продават или изработват (не от чам)? изобщо, какви са ви масите?
Маси, изцяло дървени, предлага фирма Теохарови. Масивни са, има интересни модели. Много харесах два модела - единия класичка, стабилна маса, дъбова, а другия - по-ефирна, боядисана в лилаво-сребристо. Не ми паснаха, обаче, на цялостната концепция, така че не взех. Сайта им не работи нещо, но той и без това е беден. Иди на място, мисля, че ще ти харесат. Иначе моята е ето такава:
http://www.arredaclick.com/catalog/product/gallery/id/615/image/5474/
но е от материал орех /като столовете/. И столовете са ми като тези, но с друга тапицерия на седалката.
Това за трапезарията. За кухнята ще си правя по поръчка, че я искам нестандартен размер - 70/120. Ще ми направят металната конструкция и ще сложа плот кухненски. Да видим к'во ще стане.

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 15:16 от Гретел

# 286
  • София
За маси и столове от дърво, ако имате възможност, посетете Сдружението на дървопреработвателите в Орешак, намира се точно срещу входа на Троянския манастир. Има толкова красиви маси и особено столове, че тия от ИКЕА пасти да ядат. Могат да ги изпълнят в каквито искаш цветове. Аз си поръчах от там и ми ги направиха за 20 дни. Доставката до София струваше 40 лв всичко, бяха невероятно точни и коректни. Поръчах си и дървени корнизи там, които бяха по 5,50 лв/м, а тук, в София ги продават на тройна цена.
Струва си човек да се разходи до там, работят събота и неделя, също и по празниците, май само в понеделник почиват.
Това им е сайта: http://www.troianmebel.com/.

# 287
Гретел, точно на тази фирма Теохарови е моята маса и столове на вилата ни. Модела в бук. Много съм доволна от тях, а и ние ги ползваме вече 12 години и не са мръднали, но не знаех че са на тази фирма, сега от линка им, който ти си дала, разбрах. Ние ги бяхме купили от един мебелен магазин на бул. България. А, за Рондиа мебели сега за вкъщи си купихме и от масата съм супер доволна, но от изпълнението на столовете - хич Naughty, те са облечени почти изцяло с дамаска. връщах два стола за корекция и няма да ви казвам като ми ги върнаха , на какво приличаше единия. Писна ми и за съжаление не отидох да се разправям.

# 288
  • София
Маси, изцяло дървени, предлага фирма Теохарови. Масивни са, има интересни модели. Много харесах два модела - единия класичка, стабилна маса, дъбова, а другия - по-ефирна, боядисана в лилаво-сребристо. Не ми паснаха, обаче, на цялостната концепция, така че не взех. Сайта им не работи нещо, но той и без това е беден. Иди на място, мисля, че ще ти харесат.

Направо сърцето ми подскочи - ИСКАМ да я видя тази маса. Поразрових, не открих да имат представителство в София - някой знае ли дали някоя от големите вериги не ги представляват и евентуално да имат каталог със снимки?

# 289
benitta,каква ти е миялната мапина,че преди това миеш на ръка.Питам,защото ми предстои такава покупка и събирам информация.За сега се спрях на малка Мидеа,която има помпа,защото ще бъде на земята.Нямам никакво друго място.
Аз поръчах шкафчетата и мивката ,а днес купих и батерията.Много се чудих какъв да е сифонът - малък или голям,става въпрос за мивките на Фат и накрая избрах голям.Дано не съм сбъркала.
Сега съм на тема висящ сушилник - кажете м и къде да търся и има ли значение марката.При условие че ще имам миялна,трябва ли ми голям сушилник или да търся нещо по-прибрано.То и от място съм много ограничена,а искам толкова много неща да наредя... Rolling Eyes

# 290
  • Пловдив
benitta,каква ти е миялната мапина,че преди това миеш на ръка.Питам,защото ми предстои такава покупка и събирам информация.За сега се спрях на малка Мидеа,която има помпа,защото ще бъде на земята.Нямам никакво друго място.
Аз поръчах шкафчетата и мивката ,а днес купих и батерията.Много се чудих какъв да е сифонът - малък или голям,става въпрос за мивките на Фат и накрая избрах голям.Дано не съм сбъркала.
Сега съм на тема висящ сушилник - кажете м и къде да търся и има ли значение марката.При условие че ще имам миялна,трябва ли ми голям сушилник или да търся нещо по-прибрано.То и от място съм много ограничена,а искам толкова много неща да наредя... Rolling Eyes
Joy
Няма опасност да попаднеш на такава като моята. Тя май е някаква немска куче марка Кучерланд или нещо такова. Отвътре е пластмасова, няма отделение за гланц, и таблетка. Има само място за сол и едно легенче да се постави вътре каквото ще слагаш. Сега съм малко по добре - минах на прахообразен препарат и поне не мия след нея  Mr. Green Само поизчиствам вече на поставяне. Ама на харизан кон... още малко и ще се разширим  Whistling

# 291
Направо сърцето ми подскочи - ИСКАМ да я видя тази маса. Поразрових, не открих да имат представителство в София - някой знае ли дали някоя от големите вериги не ги представляват и евентуално да имат каталог със снимки?
Ами ще се пробвам тия дни да отида и да я снимам. Беше окомплектована със столове в същия цвят. Аз я гледах преди 2-3 месеца. Фирмата е от Петрич / ако не ме лъже паметта/. Ще попитам и къде в Сф могат да се видят техни неща.

# 292
  • София
Благодаря, Гретел  Hug

# 293
За любителите на класическите кухни, 18 модела - скролвайте надолу.

http://www.digsdigs.com/18-classic-kitchen-designs-from-ala-cucine/

Ако кликнете на някоя, снимката се уголемява.

# 294
  • София
Споделете  някакви сайтове с модерни кухни  Hug

# 295
  • Русе
За любителите на класическите кухни, 18 модела - скролвайте надолу.

http://www.digsdigs.com/18-classic-kitchen-designs-from-ala-cucine/

Ако кликнете на някоя, снимката се уголемява.

Мерси, мерси, пак да се полюбувам Simple Smile, а кога ли ще стигнем до кухня.

# 296
Аз пак да попитам за висящ сушилник - има ли значения на коя фирма и въобще къде да търся в Русе.Искам да е по-тесен - около 30 см.Предполагам че до края на месеца ще имам и аз кухня Peace

# 297
Момичета, къде да кажа на ел. техника да направи изводите за контакти , на хладилника и печката, които не са вградени и на абсорбера , гледам по снимките, но не мога да се ориентира  newsm78 Предполагам за абсорбера сигурно се прикрива някъде под иноксовата обшивка за комина, за хладилника и печката не ми се иска да се виждат, може ли да бъдат в дъното на някой от шкафовете  Thinking
  bouquet

# 298
  • София
Под нивото на плота, зад гърба на шкафовете.
Може да ги свържете и с устраклеми (така ли се казваше това  newsm78 Crazy ), не с щепсел.

# 299
  • Русе
Под нивото на плота, зад гърба на шкафовете.
Може да ги свържете и с устраклеми (така ли се казваше това  newsm78 Crazy ), не с щепсел.

Под нивото на плота, но определено със щепсел, за да може все пак, ако ти се наложи да се изключват от контакта.

Общи условия

Активация на акаунт