Кухните - 31-ва тема

• 84 762
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Finty, лилавото е убиец, много ми хареса и въобще много добре си подбрала цветове и форми. Изглежда и функционална. И аз не си падам по дългите дръжки, но ти си си ги преценила, че те устройват.
Браво, дългото проучване и проверки са имали смисъл.

# 316
  • София
Благодаря.
Винаги има смисъл предварителното проучване  Peace

От цветовете съм доволна. Да - малко необичайни и не по всеки вкус, но точно това си представях. Като я довършим с аксесоарите ще стане вече точно както я искам.

На колоната, точно над барплота, но центрирано, ще сложа голям кръгъл часовник който ще се вижда от цялото помещение кухня-трапезария-хол

# 317
Ох, FInty, аз направо се влюбих в това цветово решение.   Heart Eyes  Като го видях първо на проект и ми беше много любопитно какво ще излезе, а в действителност- ефекта е страхотен.
Ние избрахме светло зелени тапети за стените, но още не мога да преценя дали този патладжан (който такааа искаааам  Laughing ) ще се върже с плота артууд (горните шкафове ще са бели).
Още повече, че тапетите, които избрахме в хола имат и лилав акцент (едната стена ще е лилава) и ми се струва, че ще се получи добро заиграване с кухнята Rolling Eyes Finty, обръщам се най-вече към тебе като по-смела в цветовете, а и ги имаш пред себе си  Laughing - какво мислиш  Blush
А за дръжките- на мен не ми направиха впечатление- значи са си съвсем на място- връзват се с габарита и въобще с всичко  Crazy

# 318
  • София
Невидимка, да ти кажа честно струва ми се че лилаво плюс артууд долу ще натежи много (ще е доста тъмно и ангажиращо) за сметка на белите горни шкафове. Но все пак - всичко зависи от цялото разположение на цветове, осветеността, вашият вкус....

# 319
Невидимка, да ти кажа честно струва ми се че лилаво плюс артууд долу ще натежи много

Да и на мен така ми се струва, но все пак исках и друго мнение  Hug Може да го сложа само като акцент на някое чекмедже, за да се върже с тапета...ще видя на 3д-то какво ще излезе, но явно ще трябва да се примиря  Laughing

# 320
Този плот - артууд, откъде се добива? - магазини, вериги, материал, често ли се среща? Не съм го виждала до сега, пък ме грабна!

# 321
  • Пловдив
pina , артууд предлагат тук http://www.rosi.bg/plotove-egger/179
 newsm10

# 322
  • София/Осло
Finty - поздравления, дочакахме  Hug .
Със здраве да се вихрите ,кулинарствате и не само  Laughing   bouquet

# 323
  • София
Finty, поздравления и от мен, а коя е фирмата която ти изпълни кухнята ( ако може на лични), защото и на мен ми предстои, ще пускам проекта за моята кухня за обсъждане, веднага щом се ориентирам как става.

# 324
  • София
Столовете за барплота ще бъдат дървени, или ето тези или поръчани да се направят по подобен модел (че тези ми идват доста скъпи)

Finty, ако намериш свестен и не скъп производител на столове от масив - непременно сподели, моля те...

п.п. разгледах целия албум от ремонта и съм много впечатлена от вас. чакам продължението Simple Smile

# 325
  • София
Finty, благодаря много за координатите

# 326
Finty, хареса ми! А дръжките са си съвсем добре - много е удобно да имаш дълги дръжки. За модерно изглеждаща кухня като твоята са си идеални /не само като функционалност/.
Аз също като Гуш имам проблем с дръжките. Лошото е, че съм си представила един модел, който явно никой още не се е сетил да произведе /дебели и дълги в черно или бяло/. Накрая ще се ядосам и ще си скова едни.

# 327
  • София
Finty, хареса ми! А дръжките са си съвсем добре - много е удобно да имаш дълги дръжки. За модерно изглеждаща кухня като твоята са си идеални /не само като функционалност/.
Аз също като Гуш имам проблем с дръжките. Лошото е, че съм си представила един модел, който явно никой още не се е сетил да произведе /дебели и дълги в черно или бяло/. Накрая ще се ядосам и ще си скова едни.

Една спрей боя върху метални или пластмасови такива - за майстор като теб в DIY това е нищо работа.

# 328
Една спрей боя върху метални или пластмасови такива - за майстор като теб в DIY това е нищо работа.

А какво е DIY?

# 329
Finty,кухнята ти е страхотна.Поздравления!!!
Надявам че до края на месеца и аз ще имам кухня,но да видим.Сега съм на тема кръгла маса и столове.

Общи условия

Активация на акаунт